کد خبر: ۵۴۳۶۹
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۸۵ - ۲۱:۰۹
گفت‌وگو با سخنگوی یکی از ستادهای حامی دولت

همه چیز درباره هیات پیروان ولایت

آفتاب‌‌نیوز :

آقای موسوی! هیات پیروان ولایت چگونه تشکیل شد؟ اعضا و مسئولان آن چه فعالیت‌های سیاسی و انتخاباتی تاکنون داشته‌اند و سابقه تاسیس آن به چه زمانی باز می‌گردد؟
اعوذ بالله من شیطان الرجیم، بسم‌الله الرحمن الرحیم و العاقبت للمتقین. خدا را شاکر هستیم که امروز به عنوان فردی که علاقمند به نظام است و رهبری خود را در درجه بالا می‌پرستد و قبول دارد، فعالیت می‌کنیم. 
هیات پیروان ولایت فعالیت خود را از زمان کاندیداتوری دکتر احمدی‌نژاد در انتخابات گذشته ریاست جمهوری با مشارکت جوانان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم و تمام علاقمندان به برپایی حکومت احمدی‌نژاد، به صورت خود جوش در قسمت‌هایی از کشور آغاز کرد. این حرکت به آهستگی سازماندهی پیدا کرد و باعث پیروزی دکتر احمدی‌نژاد در انتخابات شد. پس از انتخابات عده‌ای از لیدرهای آن مجموعه تصمیم گرفتند تا فعالیت‌های خود را قطع نکنند و حال که مردم خودشان علاقمند به حضور در صحنه هستند، یک هیات مردمی تشکیل بدهند تا هرگاه نیاز باشد در کنار دولت وبرای یاری رساندن به آن حاضر باشند، اینگونه بود که هیات پیروان ولایت شکل گرفت آن هم به راحتی بسیار نه به سختی تشکیل برخی از گروه‌ها در شرایط کنونی.
روش ما برای جذب نیرو ارتباطاتی است که از زمان انتخابات گذشته با دانشجویان، بسیجیان، دانش‌آموزان، مردم عادی و بازاریان پیدا کرده‌ایم و لذا برای انسجام این افراد هیات را تشکیل دادیم تا بتوانیم آن عدالت اجتماعی را که به حمدالله در کشور ما است، حفظ و گسترش دهیم.

نسبت هیات پیروان ولایت با گروه‌ها و تشکل‌های اصولگرا چگونه است؟
مردمی که عضو هیات پیروان ولایت هستند، میل به سیاسی شدن ندارند یعنی رفتارهای اینها در زمان انتخابات گذشته و اکنون نشان می‌دهد که نمی‌خواهند سیاسی باشند چون رفتن به طرف سیاست با توجه به واکنش‌ها و پسرفت‌ها و پیشرفت‌های آن، اصلا با رفتارهای مردم همراه نیست. مردم نمی‌خواهند در بازی‌های سیاسی وارد شوند و ما هم نمی‌خواهیم سیاسی باشیم همانطور که نیستیم. ما مردمی هستیم که برای ایجاد عدالت در چارچوب قانون اساسی دور هم جمع شده‌ایم تا عدالتی که وجود دارد را حفظ‌کنیم و در جاهایی که به هر شکلی عدالت وجود ندارد، آن را ایجاد کنیم. 
این کار سخت است و ما این را می‌دانیم. اعضای هیات پیروان ولایت برای ایجاد عدالت به آن احترام می‌گذارند و در چارچوب قانون و پیروی از ولایت فقیه برای تحقق آن تلاش می‌کنند.

من جواب سوالم را نگرفتم، نسبت شما با جریان اصولگرا چیست؟
ما عضو هیچ گروه و جریانی نیستیم.

یعنی شما خود را جزو اصولگرایان هم نمی‌دانید!؟
اصلا، ما جزو هیچ گروهی نیستیم، سیاسی هم نیستیم ما یک نهاد مردمی متشکل از خود مردم هستیم. هر کسی هم که در اصولگرایان یا در جاهای دیگر باشد اگر به هدف هیات پیروان ولایت که ایجاد عدالت است معتقد باشد با ما است، ما کسی را از خود جدا نمی‌دانیم و تنها شرط، تحت نظر ولایت فقیه بودن و اعتقاد به عدالت است.

هیات پیروان ولایت در کدام یک از سه انتخابات روز 24 آذر شرکت می‌کند؟
ما در نظر داشتیم که در انتخابات خبرگان هم حاضر باشیم اما فعلا در مرحله تحقیقات پیرامون کاندیداها به سر می‌بریم. ما نمی‌خواهیم قطعه قطعه باشیم یعنی در خبرگان شرکت نکنیم اما در شوراها حاضر باشیم یا بالعکس.
هیات پیروان ولایت در رابطه با عدالت همه چیز را با هم نگاه می‌کند اما چون انسجام ما تازه در حال شکل‌گیری است ترجیح می‌دهیم به صورت کامل در انتخابات شوراها وارد شویم البته در خبرگان هم مشغول کار کارشناسی هستیم و به نظر می‌رسد در خبرگان هم بتوانیم وارد شویم.

فهرست انتخاباتی شما برای انتخابات شوراها تا چه زمانی نهایی و اعلام می‌شود؟ 
مستحضر هستید که قبلا در سایت‌ها و روزنامه‌ها اعلام کرده‌ایم که لیست شوراهای ما سفید است و هیچ‌کس را از قبل در لیست خود نگنجانده‌ایم، نه اینکه بی‌‌ برنامه باشیم، اصلا اینگونه نیست. بحث این است که از روزی که کار بررسی صلاحیت‌ها در وزارت کشور تمام شده تاکنون هر چند زمان کم بوده، اما سعی کردیم کارگروه‌های مختلف خود در زمینه‌های علمی، تخصصی و تعهدی را بیشتر کنیم و همه کاندیداها را به یک همایش دعوت کردیم تا با یک غربال بین خوب‌ها، بهترین‌ها را انتخاب کنیم.
تا این لحظه در حدود 440 نفر در این همایش ثبت نام کرده‌اند و رزومه‌های خود را ارائه داده‌اند که کارشناسان ما در حال بررسی آنها هستند. حال برخی از عزیزان خرده می‌گیرند که چگونه در این فرصت کم کاندیداها را انتخاب می‌کنید؟ اما باید گفت که صلاحیت اینها را در وهله اول وزارت کشور تایید کرده و ما بیشتر به صلاحیت‌های علمی و تخصصی دقت می‌کنیم تا بتوانیم در آینده از اینها در جامعه استفاده کنیم.
هیات پیروان ولایت به این نتیجه رسیده‌ است که ما نیاز به آدم‌های متخصص و متعهد داریم، اگر ما تا دوشنبه همایش خود را برگزار کنیم، احتمالا تا چهارشنبه بررسی‌های خود را تمام می‌کنیم و تا پنج‌شنبه همین هفته، لیست خود را ارائه می‌دهیم. 

آیا در لیست انتخاباتی شما از چهره‌های شاخص جریان اصولگرا هم شخصی وجود دارد؟ 
بله، برخی از چهره‌های شاخص اصولگرا آمدند و در همایش ما ثبت نام کردند. برخی از عزیزان هم به صورت تلفنی ثبت نام کردند. 

اینها چه کسانی هستند؟
اجازه بدهید این موضوع مخفی باقی بماند چون وقتی لیست خود را اعلام کنیم خود به خود همه چیز مشخص می‌شود البته اگر دیدیم این عزیزان در همایش‌ ما حاضر شدند، معلوم است که خودشان می‌خواهند شناخته شوند.
در اینجا لازم است یک خبر خوش هم به شما بدهم و آن این است که تعداد افراد واجد شرایط ما شاید به 50 نفر هم برسد اما ما می‌توانیم فقط 15 نفر را در لیست قرار دهیم بنابراین تصمیم گرفتیم تا دو روز بعد از انتخاب لیست از آنها در یک همایش جداگانه دعوت نماییم و دست همکاری در بخش‌های دیگر را به سوی آنها دراز کنیم.

این برای بعد از انتخابات است؟
در صورتی‌که ما بتوانیم کرسی‌هایی را در شورا به دست آوریم در اولین فرصت و برمبنای تعهد و تخصص در مکان‌های مورد نیاز از این بزرگواران استفاده می‌کنیم.

فعالیت‌ هیات پیروان ولایت با اعتراض شدید محافل خبری و سیاسی ستادهای حامی دولت روبرو شده است. آیا شما این اتهام را قبول دارید؟
همین مساله‌ای که شما فرمودید نشان می‌دهد که هیات پیروان ولایت سیاسی نیست اما حرکت ستادهای حامی دولت سیاسی است. ما برای کسی مزاحمت ایجاد نکردیم، هنوز هم خدای نکرده کسی را زیر سوال نبرده‌ایم.
ما مردمی هستیم بنابراین لزومی نداریم با گروه یا ستاد دیگری درگیر شویم، ما حرف خود را می‌زنیم حالا این آقا در هر طیفی باشد ولی مورد قبول مردم باشد، مشکلی ندارد. این عزیزانی هم که به ما اعتراض دارند نشان می‌دهند که رشته سیاسی دارند و دارند سیاسی عمل می‌کنند.

شما گفتید که نیروهای هیات پیروان ولایت در انتخابات ریاست جمهوری جزو ستادهای آقای احمدی‌نژاد بودند؟ پس چرا اکنون از ستادهای حامی دولت جدا شده‌اید؟
آن عزیزان هم در ستاد آقای احمدی‌نژاد فعالیت داشتند اما اکنون مباحث آنها به صورتی است که به نظر ما سیاسی می‌آید اما به اعتقاد من اصلا نیاز به سیاسی کاری نیست. ما می‌‌خواهیم از عدالت اجتماعی که خواسته مقام معظم رهبری، دکتر احمدی‌نژاد و ملت است حمایت کنیم اصلا به همین دلیل است که هیات پیروان ولایت تشکیل شد و فکر هم می‌کنیم که اکثریت مردم با این نظر موافق باشند.
البته من نمی‌گویم که مملکت نیازی به کار سیاسی ندارد، اصلا زندگی و رفتار ما سیاسی و دینی است ولی در سازندگی هیچ چیزی را سیاسی نگاه نمی‌کنیم. ما وقتی شهید دادیم به آنها نگاه سیاسی نداشتیم چون می‌دانیم آنها برای حفظ و اجرای عدالت شهید شدند.

اجازه بدهید شفاف بپرسم! منابع مالی هیات پیروان ولایت از کجا تامین می‌شود؟
همه آنها مردمی هستند.

یعنی چی که مردمی هستند؟
بازاری، کسبه، کشاورز، کارخانه‌دار و مردمی که دوست دارند عدالت اجتماعی محقق شود به ما کمک می‌کنند زیرا نیروهای ما اکثرا در مساجد و واحد‌های بسیج یا در بازار هستند. وقتی ستادهای ما مردمی ‌باشند، عامه مردم هم به ما کمک می‌کنند. انشاءالله اگر وقتش شد معلوم می‌شود چه کسانی به این راه می‌‌‌آیند و وقت و هزینه می‌گذارند و حتی جوان‌های خودشان را وارد فعالیت می‌کنند، در مساجد سخنرانی می‌کنند و درباره عدالت اجتماعی سخن می‌گویند.

فکر می‌کنید که با توجه به شرایط کنونی، ترکیب آینده شورای شهر به چه صورت باشد؟
احساس می‌کنم که این ترکیب مردمی‌تر شود، نه اینکه قبلا نبوده، بلکه چهره‌هایی وارد آن شوند که جوان‌تر هستند. نظر شخصی من این است که هر فردی یک حد فاصلی برای فعالیت دارد، وقتی سن بالا می‌رود، در چارچوب از او به عنوان مشاور استفاده می‌شود. وقتی کارگروه شهر تهران متخصصین خوب در یک حد سنی باشند البته نمی‌خواهم بگویم حتما جوان باشند که شما فورا جوانگرایی‌ را از دهان من در بیاورید بلکه منظور گروه سنی باشد که بتواند فعالیت کند.
ما انشاءالله در نظر داریم که شورای شهر بتواند در تمام نواحی شهری یک دفتر داشته باشد تا بتوانند سرکشی کنند و تلاش داشته باشند، نه اینکه الان اینگونه نیست، هست اما باید بهتر شود.

گزینه‌ شما برای تصدی سمت شهردار تهران کیست؟
اجازه بفرمایید این موضوع بعدا بحث شود، چون در هیات پیروان ولایت من تنها نیستم. باید مردمی تصمیم بگیریم، البته قطعا روی این موضوع فکر شده اما اجازه بدهید این موضوع در زمان خودش مطرح بشود.

برخی محافل اصولگرا، شما را به اختلاف‌افکنی در میان اصولگرایان متهم می‌کنند، حرفی در این خصوص دارید؟
ما تمام کسانی که تحت هدایت رهبری و حامی رئیس جمهور و عدالت اجتماعی باشند را با خود همراه می‌دانیم.

آیا فکر می‌کنید این اتهام با سخنان اخیر مسئولان ستادهای حامی دولت که «لزوم خالص‌سازی جریان اصولگرایی» را مطرح کرده‌اند، ارتباطی داشته باشد؟
ببینید برادر عزیز من! هیات پیروان ولایت در تمام این گروه‌ها جایگاه ‌دارد و ما هیچ‌کدام را نفی نمی‌کنیم. تفاوت ما این است که آنها شکل سیاسی به خود گرفته‌اند ولی ما سیاسی نیستیم و انشاءالله نخواهیم شد. تمام افرادی هم که در آن گروه‌های مختلف به صورت تک نفری چیده شده‌اند، فارغ از گروهشان اگر در خط ولایت فقیه، ریاست جمهوری و عدالت اجتماعی باشند، شما بدانید که هیات مردمی هستند.

پیش‌بینی می‌کنید در شوای شهر آینده تهران، چه تعداد از نمایندگان فعلی حاضر باشند؟
اگر بتوانیم تمام مردم خوبمان را با خبر کنیم (تاکید می‌کنم خبر نه تبلیغ) که لیست هیات پیروان ولایت کار کارشناسی بر روی آن انجام شده و می‌خواهد در بحث عدالت اجتماعی پر قدرت و با عزت عمل کند، فکر می‌کنم بالای 8 یا 9 کرسی را به دست بیاوریم.

نظر شما درباره ابراز نگرانی برخی گروه‌ها از احتمال استفاده افرادی خاص از امکانات شهرداری تهران و در مقابل هشدارهای پیاپی بسیاری از اصولگرایان درباره دخالت دولت در انتخابات شوراها چیست؟ ‌آیا شما هم این نگرانی را دارید؟
اگر در منزل شما 5 نفر باشند که دو نفر آنها خواب و سه نفر بیدار باشند، شما برای بیدار کردن آنها از هر ابزاری استفاده می‌کنید؟ من احساس می‌کنم که تمام مسئولینی که در ارتباط با انتخابات شوراها فعالیت می‌کنند، می‌خواهند همدیگر را خبر کنند. هیچ هم ناراحت نمی‌شویم. 
مردم متوجه می‌شوند که کشور در چه موقعیتی است و می‌خواهند چهار سال شهر تهران را دست چه گروهی بدهند که روی آن برنامه‌‌ریزی کنند. تهران شهر کهنه و پیری است که می‌خواهیم از آن استفاده جوان بکنیم بنابراین باید نیروهای متخصص را بیاوریم. پس اگر بتوانیم همه مردم تهران را بیدار کنیم و به پای صندوق‌ها بیاوریم بسیار کار خوبی است. من ناراحت نیستم که شهرداری تهران یا دولت این کارها را می‌کنند. ما سیاسی نیستیم اما برای بیدار ماندن مردم و اینکه مردم بدانند چه گروهی دارد چه می‌کند باید بگذاریم تا به کارهای خود ادامه دهند.

یعنی هیچ نگرانی ندارید؟
نه ما اصلا نگران نیستیم. در کشورهای خارجی از هر حربه‌ای برای پیروزی در انتخابات استفاده می‌کنند اما ما بهترین و سالم‌ترین انتخابات را داریم، مهم این است که مردم بیدار شوند.
حالا ایرادی هم ندارد که از امکانات مختلف برای تبلیغات استفاده کنند اما تبلیغ را اسلامی انجام دهند، چون نباید از دین خود غافل شویم.به نظر می‌آید که زمان مردمی شدن همه چیز فرا رسیده است، کشور ما مسلمان است و ما جوانان و مردم خوبی داریم که خیلی زود سیاسیون را پیدا می‌کنند و آنهایی که از ابزار دهانشان برای سیاست استفاده می‌کنند را کنار می‌گذارند. 
مردم ما بیدار شده‌اند و برای این کار هزینه زیادی داده‌اند. انشاءالله کشور با افتخار تحت رهبری و ولایت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خواهیم داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین