آفتابنیوز : گروه طراحی بخشهای مختلف نمایش «خانه برناردا آلبا» به کارگردانی دکتر علی رفیعی معرفی شد.
طراحان جدیدترین تجربه کارگردانی دکتر علی رفیعی که قرار است از آذر سال جاری در تالار وحدت روی صحنه برود، مشخص شدند.
بر این اساس منوچهر شجاع به عنوان طراح صحنه، ندا نصر به عنوان طراح لباس، محمدرضا جدیدی به عنوان طراح صدا، صبا کسمایی به عنوان طراح نور، مریم خسروانی به عنوان طراح گرافیک و سارا اسکندری به عنوان طراح گریم نمایش «خانه برناردا آلبا» حضور دارند.
ستاره اسکندری تهیه کننده و روح اله زندی فرد مدیرتولید «خانه برناردا آلبا» هستند.
به زودی گروه بازیگران این اثر نمایشی معرفی میشوند.
آمار تماشاگران پنج نمایش روی صحنه در تالار هنر و تئاتر شهر
مجموعه تئاتر شهر در هفته گذشته میزبان سه نمایش در سالنهای اصلی ، قشقایی و پلاتو اجرا بوده و تالار هنر نیز دو نمایش روی صحنه دارد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی ، این دو مجموعه تئاتری در آماری تعداد تماشاگران نمایشهای خود تا ۲۷ مهر ماه را به تفکیک اعلام کردهاند.
نمایش "خاتون" به کارگردانی حسین عالم بخش که در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه است طی ۶ اجرایی که تا ۲۷ مهر ماه انجام داده میزبان ۲۹۹۷ تماشاگر بوده است. برای این نمایش ۴۱ بلیط تمام بها ، ۳ بلیط نیم بها و ۲۹۵۳ بلیط میهمان ارئه شده و در گیشه ۱۷ میلیون ریال برایش ثبت شده است.
نمایش "نقاشی اشر" به کارگردانی فریبرز کریمی عنوان نمایشی است که در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه است. این نمایش طی ۳ اجرایی که تا ۲۷ مهر ماه انجام داده میزبان ۱۶۳ تماشاگر بوده است. برای آن ۱۷ بلیط تمام بها ، ۷۹ بلیط تخفیف دار و ۶۷ بلیط میهمان ارائه شده که در گیشه مبلغ ۲۴ میلیون و ۶۰ هزار ریال به نامش ثبت شده است.
نمایش "ابوالهول" به کارگردانی داوود پور حمزه نیز در هفته گذشته ۳ نوبت در پلاتو اجرای این مجموعه روی صحنه رفته که ۹۸ تماشاگر آن را دیدهاند. برای این نمایش ۵۱ بلیط تمام بها ، ۱۱ بلیط تخفیف دار و ۳۶ بلیط میهمان ارائه شده که در گیشه ۸ میلیون و ۷۵۰ هزار ریال دارد.
در تالار هنر که تنها سالن تخصصی نمایش های کودک و نوجوان به شمار می رود نیز دو نمایش پدرآن و شاپرکها در خیابان روی صحنه هستند.
نمایش "پدرآن" به کارگردانی مهدی فرشیدی سپهر طی ۲۵ اجرایی که تا ۲۵ مهر ماه انجام داده میزبان ۲۵۳۴ تماشاگر بوده است. برای این نمایش ۱۲۶۰ بلیط تمام بها ، ۴۷۶ بلیط نیم بها ، ۱۸۰ بلیط تخفیف دار و ۶۱۸ بلیط میهمان ارائه شده است این نمایش ۲۹۳ میلیون و ۹۴۰ هزار ریال در گیشه دارد.
نمایش "شاپرکها در خیابان" به کارگردانی ناصر آویژه نیز که تا ۲۵ مهر ماه ۲۳ نوبت روی صحنه رفته ۲۵۴۵ تماشاگر داشته است. برای این نمایش ۹۰۶ بلیط تمام بها ، ۳۳۷ بلیط نیم بها ، ۵۰۶ بلیط تخفیف دار و ۷۹۶ بلیط میهمان ارائه شده که در گیشه مبلغ ۲۶۱ میلیون و ۷۲۰ هزار ریال برایش ثبت شده است.
آهسته با گل سرخ در تماشاخانه سنگلج به روی صحنه میرود.
نمایش آهسته با گل سرخ به نویسندگی اکبر رادی و کارگردانی هادی مرزبان از ۲ آبان ماه در تماشاخانهی سنگلج به روی صحنه میرود.
به گزارش روابط عمومی تماشاخانه سنگلج، نمایش آهسته با گل سرخ از آثار دهه ی شصت اکبر رادی، دربارهی چالشهای اجتماعی یک خانوادهی بازاری است که از دوم آبان ماه هر شب ساعت ۲۰ به کارگردانی هادی مرزبان در تماشاخانه سنگلج اجرا خواهد شد. مرزبان پیش از این نیز آثاری چون تانگوی تخممرغ داغ، ملودی شهر بارانی، هاملت با سالاد فصل و ... را نیز به قلم اکبر رادی به روی صحنه برده است.
گفتنی است در نمایش آهسته با گل سرخ، حبیب اسماعیلی، محمد حاتمی، میترا حجار، سام قریبیان و فریبا کوثری ( به ترتیب حروف الفبا) نقش آفرینی می کنند.
سایر عوامل گروه عبارتند از : امیر کورش اعرابی مدیر تولید و دستیار کارگردان و عکاس ، وحید لاری طراح صحنه، امیر ترحمی طراح نور، فریبا نور شعاع حسینی طراح گریم، پریسا فلاح زاده طراح پوستر و بروشور، پوریا نوروزی طراح صدا و آهنگساز
علاقهمندان به تهیه بلیتهای نمایش آهسته با گل سرخ میتوانند به سایت تیوال یا گیشه تماشاخانه سنگلج مراجعه نمایند.
بازسازی تهران قدیم، تبریز دهه۲۰ و کربلای ۶۱ هجری در نمایش «رسول»
طراحی صحنه و ساخت دکور نمایش میدانی «رسول» در سه بخش تهران دهه ۳۰، تبریز دهه۲۰ و کربلای دهم محرم سال ۶۱ هجری در ۳ هزار متر مربع در منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد انجام گرفته است.
به گزارش روابطعمومی و امور بینالملل منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد، «آنه محمدیایری» طراح صحنه نمایش «رسول» است که اینروزها به همراه گروه ۳۰ نفری خود مشغول ساخت بزرگترین دکور نمایشی پایتخت است. نمایشی که قرار است از ششم تا هجدهم آبان ماه در بوستان نوروز منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد روی صحنه برود.
محمدایری به لوکیشن ۱۲ هزار متر مربعی نمایش «رسول» اشاره کرده و گفت: «از این فضای بزرگ نمایشی که شامل صحنه و جایگاه تماشاگران است، ۳ هزار متر مربع به صحنه نمایش اختصاص دارد و در مجموع ما سه بخش را طراحی کرده و به مرحله اجرا میرسانیم.»
مدیر صحنه سریال «در چشم باد» ادامه میدهد: «بخشی از طراحی صحنه نمایش «رسول» در دهه ۳۰ شمسی اتفاق میافتد و حرم امامزاده نصیرالدین، تکیه قناتآباد و بخشی از بازار را طراحی کرده و ساختهایم که درست فضای سال ۱۳۱۰ هجری شمسی را تداعی میکند. بخش دیگر شهر تبریز است که در این بخش ۴۰ سال قبل از دهه ۳۰ را بازسازی کردهایم. در تبریز خیابانهای سال ۱۲۸۰ مد نظرمان بود که این خیابانها را در صحنه نمایش ساختهایم. بخش سوم هم اردوگاه امام حسین (ع) در کربلا است و به نوعی واقعه محرم ۶۱ هجری را روی صحنه بازآفرینی کردهایم. داستان رسول در این سه لوکیشن روایت خواهد شد.»
دستیار صحنه سریال «روزگار قریب» درباره زمان طراحی و ساخت دکور نمایش یادآور میشود: «دکور را در دو ماه طراحی کردم و در ۴۵ روز به مرحله اجرا رساندیم و در این مقطع زمانی ۳۰ متخصص از خطاطان، گرافیستها، آهنگران و حجمکاران همکاری داشتند. برخی از دکورهای نمایش متحرک هستند و قابلیت جابهجایی دارند مانند زندان قصر و برخی نیز بهگونهای ساخته شده که میتواند به مدت زیاد در همان صحنه باقی بماند و محلی برای بازدید عموم باشد.»
نمایش «رسول» به نویسندگی حمیدرضا نعیمی و کارگردانی سعید اسماعیلی کاری از گروه شیدایی است که به همت منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد اجرای خود را از ششم آبان آغاز میکند. اجرای این نمایش تا ۱۸ آبان ادامه دارد.
فیلمهای«گلهای داوودی» و «جادههای سرد» با حضور کارگردانان فیلمهادر موزه سینما اکران میشود.
به گزارش روابط عمومی موزه سینمای ایران، در دومین جلسه از ویژه برنامه «نمایش گزیده چهل سال سینمای ایران» که پنجشنبه سوم آبانها در موزه سینمابرگزار میشود، دو فیلم سینمایی «گلهای داوودی» و «جادههای سرد» از تولیدات سالهای ۱۳۶۳ و ۱۳۶۴ روی پرده میروند.
در این اکران ویژه و متفاوت، «رسول صدرعاملی»کارگردان فیلم «گلهای داوودی»و «مسعود جعفری جوزانی» کارگردان «جادههای سرد» همراه مردم به تماشای فیلمهای خود مینشینند و از روند ساخت این فیلمها سخن میگویند.
یادآوری میشود، فیلمهای معرفی شده در ویژه برنامه «نمایش گزیده چهل سال سینمای ایران» با تلاش فیلمخانه ملی ایران برای نخستین بار و ویژه این برنامه، اسکن و اصلاح رنگ شدهاند، از این رو اعضای سینماتک موزه سینما نسخههای باکیفیت بالا و کم نظیری از فیلمهای چهار دهه سینمای ایران را خواهند دید.
بر پایه این خبر، این ویژهبرنامه تا پایان سال ۱۳۹۷ ادامه خواهد داشت و پنجشنبههای هر هفته در دو سانس ۱۵ و ۱۷ دو فیلم سینمایی ویژه مخاطبانی که در این گردهمایی ثبتنام کردهاند، اکران میشود.
پژوهشگران، دانشجویان و علاقهمندان میتوانند برای اطلاع از برنامه و زمانبندی اکران فیلمهابه سایت موزه سینمای ایرانhttp://cinemamuseum.ir/مراجعه و جدول نمایش فیلمها را دریافت کنند.
منبع: ایسنا