تلاششده تا بهترین وزرا انتخاب شوند| توضیح درباره حضور ربیعی در دفتر رییسجمهور
آفتابنیوز : سید محمود واعظی ظهر امروز در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره جزییات بسته حمایتی دولت که امروز در جلسه کابینه
مورد بررسی قرار گرفت و تصویب شد، گفت: در شرایط فعلی برای استفاده از همه ابزارها و برای اینکه با مشکلات اقتصادی طبقهای که گرانیهای اخیر به آنها فشار میآورد، همرای داشته باشیم، برنامهریزیهای صورت گرفته است.
به گزارش آفتابنیوز؛ وی ادامه داد: در جلسه امروز هیات دولت همه ابعاد این مسئله مورد بررسی قرار گرفت و مورد تصویب قرار گرفت. وزارت کار مسئولیت اجرایی این کار را پس از بررسیها و نهایی شدن برعهده دارد که امیدواریم پس از نهایی شدن روندها، جزییات را به اطلاع مردم برساند.
سرپرست نهاد ریاستجمهوری درباره رایآوری وزرای پیشنهادی در مجلس اظهار داشت: کاری که در ریاستجمهوری صورت گرفت و براساس مطالعاتی که آقای رئیسجمهور انجام دادند و همچنین مشورتهایی که با گروهها و صاحبنظران آن حوزهها انجام شد، تلاش شده تا در شرایط موجود در کشور بهترینها انتخاب شوند. خوشبختانه از زمان معرفی وزرای پیشنهادی به مجلس، آنها جلسات متعددی با نمایندگان داشتند و برنامههای خود را ارائه دادهاند. پیشرفتهای خوبی را در این حوزه داشتهایم و امیدوارم وزرای پیشنهادی رای لازم را کسب کنند.
واعظی درباره شایعه استعفای اسحاق جهانگیری از معاونت اول نیز تصریح کرد: آقای جهانگیری هم در دولت یازدهم و هم در دولت دوازدهم، نقش پررنگی داشتهاند. هیچ وقت نیز استعفای ایشان مطرح نشده یا آنکه من آن را نشنیدهام. اینکه بخواهیم در رسانهها به شایعات توجه کنیم، همان چیزی است که الان ماهها است هم امریکاییها و هم کشورهایی که در حال تلاش برای سرمایهگذاری در جهت ناکارامد نشان دادن نظام انجام میدهند، است. یکی از کارهای آنها، شایعهپردازی است. این مطلب درست نیست. نقش آقای جهانگیری تعیینکننده بوده و امروز هم نقش تعیینکنندهای دارند. ایشان نفر دوم دولت هستند و وظیفه هم وزرا و هم اعضای دولت هماهنگی با ایشان است.
وی درباره حضور حضور وزیر سابق کار در جلسات رئیسجمهور خاطرنشان کرد: آقای ربیعی به بنده در دفتر رییسجمهور کمک میکند تا ارتباط رییسجمهور با اقشار مختلف و دانشگاهیان بیشتر شود.
رئیس دفتر رئیسجمهور درباره اضافه هیات نظارت مجمع بر روند تایید مصوبات مجلس خاطرنشان کرد: قانونگذاری و مسیر آن در کشور روشن است که در چهل سال گذشته براساس قانون اساسی انجام میشود. کار سلیقهای و تفسیر فرمان رهبری کار درستی نیست. این اتفاقی که افتاده هم بسیاری از حقوقدانان به آن انتقاد دارند و هم معاونت حقوقی ریاست جمهوری نکاتی را در این باره مطرح کرده است. من فکر میکنم این موضوعی است که هرچه سریعتر باید به آن رسیدگی شود. این روشی که اخیرا در پیش گرفته شده است باعث رکود در تصمیمگیری و معطل شدن کارها میشود.
خبرنگاری پرسید که پس از معرفی شریعتمداری به عنوان وزیر پیشنهادی کار شاهد هجمههای علیه وی بودیم. دلیل انتخاب شریعتمداری برای تصدی مسئولیت وزارت کار و هجمههای مطرح شده علیه وی چیست؟ که واعظی پاسخ داد: کسی که مسئولیت دارد، هم طرفدار و هم مخالف دارد. وقتی کسی تصمیم میگیرد در مسندی قرار بگیرد و تصمیمات بر اقشار مختلف اثر دارد، از هجمه در امان نیست. فراموش نکنیم آقای شریعتمداری یکی از وزرای قوی ما هستند. ایشان هم در دولت اصلاحات به عنوان وزیر بازرگانی کردند و عملکردشان روشن است و هم در دولت یازدهم به عنوان معاون اجرایی خدمات کردند و منشا خدمات بسیار زیادی شدند.
وی افزود: ایشان در یک سال گذشته با همه تلاطمهایی که بوده و فشارهایی که وجود داشته است، خدمت کردند. ما باید از افراد با تجربه و موثرمان در دولت چه در داخل و چه در بیرون کابینه - در شرایطی که کشور نیازمند افراد قوی است - استفاده کنیم. این جابجایی که در دولت رخ داده، برای بهبود کار بوده است.
این عضو دولت تدبیر و امید درباره اظهارات اخیر جهانگیری در روز ملی صادرات ابراز داشت: گزارش آن مراسم را برای ما ارسال کردند. قبل از آقای جهانگیری، آقای شریعتمداری صحبت کرده بودند. ایشان مفصل درخواست کرده بودند که به مدیران و وزرا اختیار داده بودند که آقای جهانگیری در واکنش به این درخواست، به طنز گفت من اختیار عزل منشی خود را هم ندارم. شما از قدرت و اختیارات آقای جهانگیری آگاهید. در ارتباط با این صحبت معاون اول، مطبوعات از شرایط التهاب در جامعه استفاده کرده و جفا کردند مگرنه همه ما در سخنرانیهایمان از این طنازیها و عباراتی که نشاندهنده تواضع است، استفاده میکنیم. معرکه پس از آن، اساسش درست نیست.
واعظی اضافه کرد: اینکه من بگویم کسی در آینده استعفا نمیدهد، درست نیست زیرا من از آینده اطلاعی ندارم ولی آقای شریعتمداری در گذشته استعفایی نداده بود آقای شریعتمداری روز شنبه باید به خاطر جابجایی که صورت میگرفت باید استفعا میداد که طبیعی است.
وی در واکنش به ادعای عقبنشینی روحانی از وعدههای انتخاباتی یادآور شد: آنچه که آقای رئیسجمهور هم در دوران انتخابات و هم بعد از آن با مردم در میان گذاشتند، بر قول و قرارهایشان با مردم مصمم هستند. اینکه در شرایطی برخی سریعتر انجام و برخی با موانعی انجام میشود، به معنای عقبنشینی رئیسجمهور نیست بلکه به معنای آن است که وقتی در راهی با مانعی روبهرو میشویم، باید آن مانع را برطرف کنیم.
سرپرست نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: من به مردم عرض میکنم بنای آقای رئیسجمهور به هیچ وجه این است که از قول و قرارهایی که دادهاند، عقبنشینی کنند.
منبع: خبرگزاری ایلنا