وی درگفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب، با اشاره به سخنان «حسین مرعشی» سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی مبنی بر اینکه «ما اگر نتوانیم کار کنیم، اوضاع را رها میکنیم» گفت: این سخن نشان میدهد که جناح دوم خرداد هنوز مشغول به کار است و در برابر امر و نهیهای رئیس جمهور مقاومت میکند.
شاکری بانک مرکزی و برخی از ادارات دولتی را از جمله سازمانهایی دانست که در برابر دستورات رئیس جمهور مقاومتهایی انجام میدادهاند اما او در عین حال توصیه کرد که باید در این مورد «روشنتر توضیح داده شود».
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران ادامه داد: البته لزوما تمام این کارشکنیها از جانب جناح دوم خرداد نیست بلکه عدهای سودجو و رانتخوار هم در برخی ادارات دولتی حضور دارند که شاید به یک جریان سیاسی هم وابسته نباشند اما بالاخره شخصی که دیدگاه لیبرال دموکراسی داشته باشد، کاری به عدالت که دغدغه اصلی مردم است ندارد و در برابر تحقق آن مقاومت میکند.
وی با انتقاد از سیاه نماییها و تخریبهایی که علیه تمام اقدامات دولت حتی کارهای مثبت آن توسط رقبای اصولگرایان صورت میگیرد، گفت: در یکسال گذشته کم نبوده نوشتههای روزنامههای دوم خردادی که سیاه نمایی علیه دولت بوده است. البته شعارهای دولت مانند عدالت، خدمت، مهرورزی، پیشرفت و توسعه برای تحقق، با موانع ساختاری هم مواجه هستند.
شاکری «اردوکشیهای استانی دولت رئیس جمهور را برای برخی غیرقابل تحمل» دانست و گفت: دولت و مجلس باید با تنظیم لوایح و طرحهایی، کمبودهای قانونی برای مقاومت در برابر مانعتراشان را برطرف کنند.
گفتنی است که رئیس جمهور در جریان سفر اخیر خود به کرمانشاه گفته بود: «میآیند در وظایف رئیسجمهور دخالت میکنند. من به آنها میگویم به شما چه ربطی دارد که در اینگونه کارها دخالت میکنید؟ اینها میآیند در برابر دولت مانع تراشی میکنند و میگویند اگر میخواهی معاونت را عوض کنی باید با ما صحبت کنی . . . کسانی که با فشار در مسئولیتی قرار میگیرند، صلاحیت لازم را ندارند».
این طیف از انتقادات محمود احمدینژاد در شرایطی صورت میگیرد که به اذعان تمام ناظران، دولت نهم از بیشترین هماهنگی با سایر بخشهای حاکمیتی در طول حیات جمهوری اسلامی برخوردار است.