آفتابنیوز : سرهنگ کیوان ظهیری درباره خبر دستگیری این سارق اظهار کرد: شهریور ماه امسال یکی از شهروندان با مراجعه به کلانتری 124قلهک اظهار کرد که ساعتی قبل به رستوران زنگ زدم و ناهار سفارش دادم، نیم ساعت بعد جوانی با ظاهر آراسته و خوشتیپ زنگ خانه را زد و گفت پیک موتوریام و غذا را آوردهام، بعد از تحویل گرفتن غذا کارت عابربانک را به همراه رمزم به فرد جوان دادم تا هزینه غذا را حساب کند.
وی چند مرتبه کارت کشید و گفت: سیستم قطع است، سپس تقاضای وجه نقد کرد، من هم به داخل خانه رفتم و با برداشتن وجه نقد هزینه را به صورت نقدی حساب کردم. در حال صرف غذا بودم که از طریق پیامکها متوجه شدم مبلغ سه میلیون تومان از حسابم برداشت شده و همان لحظه نگاهم به کارت عابر بانک افتاد و متوجه شدم که متعلق به فرد دیگری است و پیک موتوری آن را جابهجا کرده است.
وی با بیان اینکه این فرد بعد از تماس با رستوران مطلع شده که پیک موتوری به رستوران گفته که هزینه سفارش به صورت نقد و جلوی پارکینگ پرداخت شده گفت: در آن زمان این شهروند متوجه شده که طعمه کلاهبرداری شده است.
سرهنگ ظهیری افزود: با تشکیل پرونده و ارسال آن به مرجع قضایی شناسایی و دستگیری این فرد در دستور کار تیم عملیات کلانتری قرار گرفته و پس از تحقیقات اولیه مشخص شد که متهم، مردادماه امسال در رستورانی واقع در شهرک قدس به عنوان پیک مشغول به کار شده و بعد از چند روز در حالی که دستگاه کارتخوان و باکس حمل غذای روی موتور را به همراه داشته دیگر به محل کار خود بازنگشته است و صاحب رستوران نیز در پی اقدام این فرد از وی شکایت کرده اما حساب جاری متعلق به دستگاه کارتخوان را مسدود نکرده است.
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت در ادامه تصریح کرد: طی مدتی که ماموران در حال شناسایی متهم بودند چندین شکایت مشابه نیز نجام شد، همچنین پروندههای مشابهی نیز در کلانتریهای 125یوسفآباد و 134شهرک قدس مطرح شد که با توجه به افزایش تعداد شکایات پیگیری های ویژه ای از سوی پلیس انجام گرفت و بعد از فعالیتها و اقدامات پلیسی متهم روز گذشته در مخفیگاه خود در منطقه فلاح دستگیر شد.
وی با بیان اینکه در بازرسی از مخفیگاه وی یک دستگاه موتور مسروقه، یک دستگاه کارتخوان و باکس حمل غذا کشف شد، گفت: متهم جوانی 29ساله است که در گذشته نیز به اتهام خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع دستگیر شده بود، همچنین متهم به صراحت به جرم ارتکابی خود در مناطق مختلف غربی و مرکزی تهران به همان شیوه اعتراف کرد و گفت که پس از شروع کار در رستوران تصمیم گرفتم که نقشه خود را با دستگاه کارتخوان اجرا کنم، بنابراین یک دستگاه موتورسیکلت را از محلی در خیابان مرزداران سرقت کردم. سپس نزدیک رستوران های بزرگ میایستادم و زمانی که پیک آن رستوران به سمت محل تحویل غذا می رفت به دنبال او می رفتم و قبل از تحویل غذا خود را به جای سفارش دهنده غذا جا می زدم و با حساب کردن هزینه غذا، سفارش را تحویل می گرفتم.زمانی که پیک رستوران از محل دور می شد به جای پیک موتوری زنگ خانه سفارش دهنده غذا را میزدم و بعد از پرسیدن رمز مشتری به ظاهر کارت می کشیدم و میگفتم که سیستم قطع است، در ادامه زمانی که مشتری برای آوردن وجه نقد به خانه برمیگشت کارت اصلی را با کارت های مشابهی که از قبل به طریق مختلف جمع آوری کرده بودم تعویض میکردم. بعد از تحویل غذا نیز به سرعت به اولین عابر بانک مراجعه کرده و از طریق کارت عابربانک و با دانستن رمز، حساب فرد سفارش دهنده غذا را خالی میکردم.
سرهنگ ظهیری ضمن اشاره به اینکه تاکنون ۳۵ نفر به عنوان شاکی به کلانتری مراجعه کردهاند گفت: تحقیقات تکمیلی نیز از متهم تحت نظر در جریان است.
وی از شهروندان خواست به هنگام خرید شخصا نسبت به کشیدن کارت اقدام کنند و رمز کارت خود را در اختیار افراد غیر قرار ندهند و در مواقعی که خود کارت نمیکشند حتما به طریقه کارت کشیدن توسط دیگری دقت و نظارت لازم را داشته باشند.
منبع: ایسنا