آفتابنیوز : وی رأی مردم را ركن ركین انقلاب نامید و افزود: در نظام اسلامی، عقلا، شرعا و عرفا میتوانیم افتخار كنیم كه با رأی مردم زندگی میكنیم.
هاشمی رفسنجانی حضور مردم را ضرورتی برای تداوم انقلاب و پیشرفت نظام دانست و گفت: انتخابات یكی از بهترین صحنههایی است كه مردم با حضور خود سرنوشت را رقم میزنند.
وی سلامت انتخابات و حفاظت از آرای مردم را مهم دانست و گفت: حقیقت این است كه نمیخواستم در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس خبرگان شركت كنم، چون فكر میكردم كه باید جای خود را به دیگران بدهیم و و در حیات خود ببینیم كه انقلاب تداوم دارد، اما ادب حكم میكرد كه در پاسخ به اصرار فراوانی كه از ناحیه افراد، نخبگان، علما، احزاب، گروهها و جناحها میشد، وارد شوم و در هر دو انتخابات برخدا توكل كردم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور ناظرین نامزدها در روز انتخابات را قانونی دانست و گفت: چون در خبرگان پایه نظام پیریزی میشود، تصمیم گرفته شد كه اعتماد مردم را در سلامت انتخابات بالا ببریم.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به شرایط كنونی گفت: میتوانیم با دیپلماسی فعالتر و همدلی همه مردم از شرایطی كه دشمنان برای انقلاب اسلامی به وجود آوردهاند، عبور كنیم. چون همدلی مردم آسیبها را كم میكند و این جرأت را از دشمنان میگیرد كه از دریچههای اختلاف به فكر نفوذ در كشور نباشند.
هاشمی در ادامه گفت: ملت ایران در طول 8 سال دفاع مقدس ثابت كرد كه در حفاظت از انقلاب اسلامی جدی است و الان نیز پیشرفت كشور و حفظ استقلال از اصول مسلمی است كه مردم ایران به پای آن ایستادهاند.
وی با اشاره به توجه نظام به زیرساختهای مختلف در دوران سازندگی گفت: دانش و تربیت انسانها زیربناییترین كاری است كه در این دوران به آن توجه ویژهای شده و وجود بیش از 2 میلیون دانشجو و چندین میلیون فارغالتحصیل موقعیت ممتازی برای ایران خلق كرده است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اهداف حضور اشغالگران در عراق گفت: آنان فكر میكردند میتوانند بر عراقی كه با بیست و چند میلیون جمعیت روی اقیانوس نفت خوابیده و آب و خاك بسیار كافی و مرغوبی دارد، مسلط شوند، اما با روحیات مردم عراق آشنا نبودند كه اشغالگران را نمیپذیرند.
هاشمی رفسنجانی تاكید كردند كه دشمنان با نقشههای شوم درصددند اختلافات شیعه و سنی را تبدیل به جنگهای داخلی در كشورهای اسلامی نمایند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ما مسلمانان براساس مفاهیم قرآنی حق نداریم به پیروان ادیان دیگر اهانت كنیم و شیعه و سنی باید براساس این نص صریح برادرانه به اقتدار اسلام فكر كنند.
وی افزود: در بعد داخلی و خارجی و در تمام دنیای اسلام باید توجه داشته باشیم كه اگر خودخواهی جای ملتخواهی را بگیرد، خطرناك است.