آفتابنیوز : آفتاب: «مجتبی شاکری» مسئول کمیته سیاسی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، مجموعه جریاناتی که قبل از دولت نهم مسئولیت امور اجرایی کشور را برعهده داشتند را مجموعهای دانست که اگر چه با رای مردم از مصدر امور کنار رفت اما پس از انتخابات ریاست جمهوری گذشته و مجلس هفتم در مقابل دولت اصولگرا قرار گرفت و اظهار نظرات چهرههای این جریان و خط مشی روزنامههای متعلق به آن نشان دهنده به چالش کشیدن و گاه تمسخر تمام اقدامات دولت است.
وی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب، اظهار داشت: با وجود اینکه در انتخابات نهم ریاست جمهوری، اختیارات شورای نگهبان با حکم حکومتی مقام معظم رهبری به حاشیه رفت و کاندیداهای دوم خردادی تایید صلاحیت شدند اما این افراد در رقابت با نامزدهای اصولگرایان توقیفی نداشتند لذا آن مجموعه در مقابل اقدامات دولت قرار گرفتند.
شاکری تصریح کرد: اگر به عملکرد روزنامههایی مانند «شرق» یا «کارگزاران» دقت کنیم، میبینیم که مسئولان آنها چهرههای مشخص دوم خرداد هستند که در مقالات و نوشتههای خود تمام اقدامات دولت را به چالش و گاه به تمسخر میگیرند.
مسئول کمیته سیاسی جمعیت ایثارگران گفت: اگر تا قبل از روی کار آمدن دولت نهم، مردم از نظر جناح دوم خرداد مردمی هوشمند و فرهیخته بودند اما پس از دولت نهم به یکباره مردم تبدیل به مردمی پوپولیست و عوام شدند.
این اظهارات شاکری به دنبال سخنان «ذاکر اصفهانی» رئیس مرکز بررسیهای استراتژی ریاست جمهوری است که طی آن از «عدهای در داخل کشور که به بهانههای مختلف و برای از دست ندادن موقعیت خود، اقدامات و صحبتهای دولت را به چالش و تمسخر میگیرند» انتقاد کرده بود.
مسئول کمیته سیاسی جمعیت ایثارگران در عین حال به جناح دوم خرداد توصیه کرد تا «این نوع نگاه به مردم و دولت نهم را کنار بگذارند زیرا این نگاه نه درشان یک مجموعه سیاسی است و نه درشان دولت و رئیس جمهور کشور».
وی نوع عملکرد مجلس هفتم و مرکز پژوهشهای مجلس در انتقاد از دولت را نمونهای از یک نقد علمی و منصفانه دانست و افزود: هر دولتی بر سر کار باشد همه ما وظیفه داریم تا چه در عرصه داخلی و چه در صحنه بینالملل، شان آن را حفظ نماییم.
شاکری در پاسخ به این پرسش که «آیا به نظر وی، مشاورین و نزدیکان دولت در توصیف انتقادات منتقدین از دولت زیادهروی نمیکنند؟» اظهار داشت: دولت نهم مسئولیت بزرگی دارد و شعارهایی هم که مطرح کرده ضروری و اساسی هستند پس انتظارات زیادی هم از آن میرود.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران ادامه داد: نقدها از دولت نهم اساسی است که این انتقادات در مجلس هم از جانب اصولگرایان و هم از جانب اصلاحطلبان بیان میشوند. وی گفت: باید دقت شود انتقادات به گونهای باشند که دایره از علمی و منصفانه بودن خارج نشوند. شاکری همچنین به مشاوران رئیس جمهور و آنهایی که لوایح را تهیه میکنند توصیه کرد تا اجازه دهند میدان نقد منتقدین دولت باز بماند.