آفتابنیوز : آفتاب: پایگاه اینترنتیBBC در گزارشی اعلام کرد که طرحهای احتمالی آمریکا برای حمله هوایی به ایران بسیار فراتر از تاسیسات هستهای این کشور است و بیشتر تاسیسات زیربنایی و نظامی را شامل میشود. این پایگاه خبری بر اساس اطلاعاتی که بدست آورده چنین مدعی شده است که در صورت صدور دستور حمله به ایران پايگاههای هوايی و دريايی، تاسيسات موشکی و مراکز فرماندهی و کنترل نيروهای مسلح مورد حمله قرار خواهد گرفت.
بنابر گزارش BBC دستور حمله به ایران تنها در دو صورت صادر میشود: «تائید ساخت تسلیحات هستهای در ایران» یا «حمله پرتلفات به نیروهای آمریکایی در عراق» در صورتی که سرچشمه آن در تهران باشد.
در همین خصوص فرانک گاردنر، خبرنگار امنیتی بی.بی.سی در گزارش خود به نقل از منابع دیپلماتیک نوشت: مقامات ارشد نظامی آمریکا در فرماندهی مرکزی آمریکا در ایالت فلوریدا در حال حاضر اهداف مورد نظر خود در داخل ایران را انتخاب کردهاند. بنابر این گزارش این لیست شامل تاسیسات غنیسازی نطنز، تاسیسات اصفهان، نیروگاه هستهای بوشهر و مجتمع آب سنگین اراک است.
بی.بی.سی در ادامه گزارش خود در خصوص تسلیحاتی که آمریکا قصد دارد از آنها استفاده کند نوشت: قرار است از بمبافکنهای دوربرد «استیلث» به همراه بمبهای انفجاری بسیار قوی برای نفوذ به تاسیسات هستهای ایران که در حدود 25 متر زیر زمین ساخته شدهاند استفاده شود.
انتشار اخباری در خصوص وجود طرحهایی در مراکز نظامی آمریکا برای حمله به مراکز مهم نظامی و صنعتی در ایران در شرایطی صورت میگیرد که جرج بوش، رئیس جمهور آمریکا گمانهزنیهایی که در خصوص حمله نظامی آمریکا به ایران صورت میگیرد را سر و صدایی نامید که منتقدان او در آمریکا به راه انداختهاند.
رئیس جمهور آمریکا در شرایطی گمانهزنیها در خصوص اقدام نظامی علیه ایران را سرو صدایی مخالفان خود معرفی کرد که به باور تحلیلگران اظهارات و اقدامات مقامهای دولت آمریکا طی یک ماه گذشته باعث انتقاد شدید دموکراتها به دولت بوش در مورد رویکردش مقابل ایران شده است.
سرآغاز گمانهزنیهای تازه در مورد احتمال درگیری نظامی آمریکا با ایران به سخنرانی یک ماه قبل جورج بوش در کنگره بازمی گردد. بعد از آن دولت بوش همزمان با تشدید حملات لفظی علیه ایران دو ناو هواپیمابر را در هفتههای اخیر به خلیج فارس اعزام کرد. همه این اقدامات باعث نگرانی اعضای حزب دموکرات در مورد احتمال بروز جنگ دیگری مانند عراق، این بار با ایران شده است. دموکراتها در این مدت مکررا به دولت بوش هشدار دادهاند از بزرگ کردن شواهد مربوط به آنچه که «دخالت ایران در عراق» نامیده میشود خودداری کند و به علاوه گفتهاند دولت برای هرگونه اقدام نظامی علیه ایران باید از کنگره که در اختیار دمکراتهاست اجازه بگیرد.
تهران اعلام کرده است که جنگ روانی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای حمه به ایران هرگز نمیتواند در عزم جمهوری اسلامی برای حرکت به سوی پیشرفت و دانش صلحآمیز هستهای مؤثر باشد. رهبری انقلاب اسلامی چندی پیش در سخنان صریحی به آمریکا درباره این جنگ روانی هشدار دادند و تاکید کردند ملت ایران از تهدید جنگ و تحریم نمیترسد.