آفتابنیوز : آفتاب: محمود احمدینژاد که به استان گیلان سفر کرده است ظهر سهشنبه در جمع مردم رشت بار دیگر به سیاستهای خصوصیسازی در 16 سال گذشته حمله و تصریح کرد «طی 15 سال گذشته عدهای به نام خصوصیسازی آمدهاند و ثروت عمومی كشور را بین عدهای خاص تقسیم كردهاند». او در این سخنرانی که البته در میان شعارهای «گرانی، گرانی» مردم انجام میشد؛ شركت الكتریك رشت را یکی از این موارد دانست و صاحبان این شرکت را متهم کرد از اموال این شرکت بهرهبرداری شخصی كردهاند.
احمدینژاد در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت توزیع عادلانه ثروت در تمام كشور اشاره كرد و گفت: نباید اینگونه باشد كه ثروت فقط در اختیار عدهای خاص قرار گیرد. امروز دولت با همكاری ملت مصمم است كه ثروت كشور را به صورت عادلانه در همه جا توزیع كند و ما در جهت اجرای عدالت نیازمند كارهای فراوان هستیم كه از جمله آن توجه به توزیع عادلانه امكانات است. امروز دولت اصرار دارد كه منابع و فرصتهای كشور را به صورت عادلانه بین مردم توزیع كند. دولت اصرار دارد كه موسسات، كارخانجات و ثروتهایی كه روزی با دلارهای نفتی انباشته شده به صورت عادلانه توزیع كند. بخش مهمی از اصل 44 بخش مربوط به توزیع عادلانه امكانات است. امروز نزدیك به 150 هزار میلیارد تومان، ثروت انباشته شده از سرمایهگذاری دولتی وجود دارد، متاسفانه سرمایهگذاری دولتی در كشور ما كم بازده است و به صورت مناسب اداره نشد است. باید توجه داشت كه این ثروتها متعلق به مردم است و باید به مردم باز گردانده شود.
وی افزود: امروز بر اساس سیاستهای مقام معظم رهبری دولت در صدد است كه به دو طریق پولها را به مردم برگرداند؛ یكی از این راهها توزیع سهام عدالت است. ما سعی داریم كه چهل درصد از این ثروت را از طریق سهام عدالت در بین اقشار گوناگون با اولویت اقشار كم درآمد و كم برخوردار توزیع كنیم و این كار آغاز شد و انشاءالله به نحو مطلوب به پیش خواهد رفت. ما همچنین سعی داریم 40 درصد دیگر را باز طریق بورس و تهیه ضوابط مشخص به مردم توزیع كنیم. به نحوی كه این ثروتها در اختیار افرادی خاص با دیدگاه و انگیزههای خاص قرار نگیرد و در اختیار مردم باشد.
وی گفت: متاسفانه طی 15 سال گذشته عدهای به نام خصوصیسازی آمدهاند و ثروت عمومی كشور را بین عدهای خاص تقسیم كردهاند و من گزارش آن را گرفتم و در گیلان نیز این اتفاق رخ داده است، مانند شركت الكتریك رشت كه با قیمت پایین در اختیار عدهای خاص قرار گرفت و آنها علیرغم تعهدی كه داده بودند كه این ثروت را بین مردم توزیع كنند، متاسفانه بهرهبرداری شخصی كردهاند و ما اكنون شاهد بیكاری كارگران هستیم. امروز ما در تلاشیم كه ثروت انباشته شده را به صورت عادلانه بین مردم توزیع كنیم و انشاءالله در این سفر تصمیمات مناسبی جهت احیای حقوق كارگران و ملت ایران اتخاذ میكنیم.
وی گفت: بخشی دیگر از سیاست اصل 44 زمینهسازی برای سرمایه گذاری ملت ایران است. ما باید روحیه سرمایهگذاری و ساختن ایران را به یك روحیهی عمومی تبدیل كنیم و هركس در هرجا كه میتواند به اندازهی وسع خودش سرمایهگذاری كند. سرمایهگذاری فقط به این معنا نیست كه یك نفر بیاید و چندین میلیارد تومان سرمایهگذاری كند. هركس در هرجا میتواند به اندازهی توانایی خود حتی به اندازه یك آجر نیز در تولید ثروت و سرمایهگذاری در كشور شریك شود و اكنون وظیفه دولت در این راستا باز كردن راه و تهیهی مقررات لازم از این امر است. ما از سرمایهگذاری حمایت میكنیم. واگذاری ثروت و سرمایهگذاری موازی با آن باعث ایجاد یك انقلاب اقتصادی در كشور میشود و راه ما را برای ورود به عرصههای جدید باز میكند.
احمدی نژاد به اهمیت مبارزه با مفاسد اقتصادی اشاره كرد و گفت: متاسفانه برخی توزیع عادلانه ثروت را معادل توزیع فقر و مبارزه با فساد را جلوگیری از سرمایهگذاری عنوان میكنند در صورتیكه این دو برداشت اشتباه است. ما با مفاسد اجتماعی مبارزه میكنیم تا راه برای فعالیت اقتصادی مثبت باز شود. مطمئنا امكان ندارد كه با وجود رانتخواری و ویژهخواری ما شاهد پیشرفت كشور باشیم.
وی گفت: مبارزه با فساد یعنی از بین بردن میكروب و آلودگی و مرضهایی كه مانع رشد اقتصادی كشور و ملت ایران میشود. مبارزه با مفاسد اقتصادی كار بزرگی است و ما باید دست به دست هم و با یك مجاهدت عظیم و عزم ملی در برابر خودخواهیها و سوء استفادههای برخی بایستیم.