آفتابنیوز : ابوالفضل قدیانی، فعال سیاسی براساس حکم دادگاه انقلاب به سه سال حبس تعزیری و رونویسی از سه کتاب محکوم شد.
خبرگزاری ایرنا در ادامه نوشته است: در حکم دادگاه ابوالفضل قدیانی و برای مجازات تکمیلی، «مطالعه و رونویسی» از سه کتاب در نظر گرفته شده است.
کتابهای «حکایت زمستان» نوشته سعید عاکف، «داستان سیستان» نوشته رضا امیرخانی و «دشمنشناسی» از کتابهای منتشر شده در انتشارات انقلاب اسلامی، سه کتابی هستند که قاضی پرونده برای رونویسی در نظر گرفته است.
دشمنشناسی
رهبر انقلاب بارها بر کسب بصیرت، بصیرتزایی و بصیرتافزایی که از ضروریات دشمنشناسی بهخصوص در طوفان حوادثاند تأکید کردهاند. ایشان شناخت انواع و اقسام حیلههای دشمن و معرفی آنها و آگاه کردن ملت را بارها و بارها به مسئولان و مردم گوشزد کردهاند.
کتاب پیش رو به منظور شناخت روشهای دشمن و راههای مقابله با آن در 14 فصل تعاریف، ضرورت شناخت دشمن، علل و دلایل دشمنی، ماهیّت و ویژگیهای دشمن، اهداف دشمن، شیوهها، ابزارها و زمینههای دشمن، برنامهریزیهای دشمن، شیوهها و ابزار مقابله با دشمن، اقشار مورد هدف دشمن، عوامل کمک به دشمن، نقش امام راحل در مقابله با دشمن، ایستادگی در برابر دشمن، رسانهها و دشمن، استعمار فرانو و صهیونیسم، بزرگترین دشمن ملّت ایران و کلام آخر تحت عنوان پایان رویارویی ما با دشمنان چه وقت خواهد بود؟ تنظیم شده است.
داستان سیستان
موضوع کتاب «داستان سیستان» روایتی از سفر رهبر معظم انقلاب در اسفند 1381 به استان سیستان و بلوچستان است. اهمیت این سفر در آن شرایط خاص سیاسی که تنها مدت کمی بعد از جنگ افغانستان و شکست طالبان صورت میگرفت، به حدی بود که نهتنها رسانههای داخلی، که همه خبرگزاریهای جهانی هم به گزارش اخبار این سفر پرداختند. «داستان سیستان» داستان همراهی 10 روزه رضا امیرخانی با تیم همراه رهبری در سفر سال 81 ایشان به سیستان و بلوچستان است. امیرخانی که در این کتاب هم با استفاده از تسلطش بر زبان فارسی و البته حس طنز توانسته سفرنامهای خواندنی به دست بدهد که در آن، چهرههای آشنای بسیاری حضور دارند: از خبرنگاران تلویزیونی تا مسئولان مختلف. نویسنده متوجه حواشی بوده و اخبار رسمی دیدارهای رهبر انقلاب را به رسانههای دیگر واگذار کرده است: از پلو مرغهای سفر، از دقتهای تیم محافظت، از شور و شوق مردم، از آدمهایی که سعی میکردند به هر دیداری برسند و خودشان را توی هر دسته و گروهی که دیدار دارند، جا بکنند و حتی از چانه زدن فرزندان رهبر معظم انقلاب در هنگام خرید!
«بهمن 57، ساواکی شدهای!» این جمله، شروع کتاب است که ملامت یکی از دوستان نویسنده است به او که چرا موقعیتسنج نیست و درست وقتی که آمریکا دارد در دو طرف ایران (عراق و افغانستان) عملیات نظامی میکند، تازه رگ ولایتش جنبیده! باقی کتاب در واقع جواب نویسنده است به آن دوست که چرا نباید ترسی از دشمن داشت و چرا رگ ولایتش میجنبد!
نویسنده در جریان سفر، بهتدریج بیشتر و بیشتر به تصویر نهایی مورد نظرش نزدیک میشود. ما این تغییر را همراه با او حس میکنیم. حتی چیزهایی مثل فشردگی سفر و حجم بالای برنامهها هم نه از نوشته که از خود لحن و روایت پیداست. (فقط چهار روز اول کتاب، 154 صفحه شده و 6 روز بعدی روی هم از این کمتر است. کل کتاب 300 صفحه است.)
حکایت زمستان
«حکایت زمستان» روایتی متفاوت از دوران دفاع مقدس است. روایت مقاومتها و مظلومیتهای اسرای ایرانی در زندانهای بعثیها و منافقین که از زبان آزاده سرفراز عباس حسینمردی و با قلم شیرین و شیوای سعید عاکف بیان شده است. در کتاب «حکایت زمستان» عباس حسینمردی راوی شجاعت رزمندگان دلیری میشود که تا آخرین نفس برای دفاع از دین و سرزمین خود مقاومت کردند. داستان رشادتها و پایداریهای رزمندگان اسلام، شرایط عجیب و حیرتانگیز اردوگاههای عراقی، فضای روحی و روانی دشوار دوران اسارت و شکنجههایی که گرچه تصورش برای انسان مشکل است، اما حقایقی است که بر جریده تاریخ ثبت شده است.
عباس حسینمردی در خلال خاطرات «حکایت زمستان» از ارتباط معنوی اسرا با اهلبیت علیهمالسلام و نجات از مرگ حتمی در زیر شکنجههای طاقتفرسای بعثیها با توسل به آن ذوات مقدسه سخن میگوید و رمز و راز موفقیتهای آنها را در همینجا جستجو میکند. خواننده بارها همراه با راویِ کتاب به استقبال شهادت میرود و میبیند که رزمندگان اسلام چگونه دشمن را در خانه خودش زمینگیر کردهاند. نثر ساده و روان، تقسیمبندی خاطرات به داستانهای کوتاه مرتبط با هم، ایجاد جذابیت و هیجان در بیان مطالب از ویژگیهای خوب کتاب «حکایت زمستان» است.
ویژگی مشترک این سه کتاب، ارائه اطلاعات و نکاتی درباره انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقام معظم رهبری است. هر کدام از این کتابها در زمان انتشار مورد استقبال مردم قرار گرفتند و به چاپهای دورقمی رسیدند.