آفتابنیوز : بابک دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور در اشاره به مصوبات جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان پلدختر، بر ضرورت برنامه ریزی مناسب از سوی استانداری لرستان، به منظور فراهم کردن زمینه حضور و فعالیت استانهای گیلان و آذربایجان غربی، به عنوان معینان ویژه این استان تاکید کرد.
معاون وزیر کشور تاکید کرد: با برنامه ریزی مناسب و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود، اعم از نیروی انسانی، تجهیزات و ماشین آلات مستقر در شهرستان پلدختر، مقرر شد پاکسازی معابر عمومی، منازل مردم و اماکن عمومی این شهرستان از گل و لای و آبگرفتی، حداکثر ظرف یک هفته انجام پذیرد.
دین پرست با بیان اینکه از مجموع ٤٥٠ هکتار وسعت شهرستان پلدختر، به میزان ١٥٠ هکتار درگیر سیل بوده است، افزود: هم اکنون قریب به ٢٥٠ هزار متر مربع آسفالت معابر، درگیر سیل و گل و لای است.
دین پرست افزود: در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران بر اتخاذ تمهیدات لازم در خصوص مرمت و بازسازی دیوار حفاظتی ساحلی رودخانه کشکان به طول ٣ کیلومتر، در راستای پیشگیری از بروز طغیان رودخانه و ایجاد سیلاب جدید و همچنین ضرورت بازگشایی تمامی ادارات دولتی و نهادهای عمومی و خدمات رسان شهرستان پل دختر، ظرف ٢٤ ساعت آینده تاکید شد.
وی ادامه داد: همچنین سرکشی فوری تیمی مرکب از مسئولین جمعیت هلال احمر و بخشدار مرکزی شهرستان، از روستای لیلان چم و رسیدگی فوری به وضعیت اهالی آن روستا ظرف روز جاری از مصوبات این جلسه بود.
دین پرست خاطرنشان کرد: هیچگونه مشکل و کمبودی در حوزه توزیع مواد غذایی برای آسیب دیدگان از سیل وجود ندارد.
معاون اقتصادی وزیر کشور اضافه کرد: در این جلسه بر اتخاذ تمهیدات عاجل مورد نیاز، برای پیشگیری از شیوع احتمالی بیماریهای مسری و واگیر تاکید شد.
به گزارش ایسنا،وی با اشاره به اقدام فوری در راستای ایجاد و برپایی کمپ احداث موقت، با ظرفیت ٢٠٠ نفر برای سیل زدگان، گفت: مصوب شد تا برای جلوگیری از ورود سیلابهای احتمالی ناشی از بارشهای هفته آتی اقدامات پیشگیرانه مناسب انجام شود.
معاون وزیر کشور در ادامه اشاره کرد: بر اساس ارزیابیهای فعلی بنیاد مسکن، تعداد واحدهای مسکونی شهری و روستایی آسیب دیده از سیل ۳۰۰و احد شهری تخریبی، ۳ هزار واحد شهری تعمیری، ۷۰۰و احد روستایی تخریبی و هزار واحد روستایی تعمیری است.
وی افزود: گاز ١٠٢ روستای شهرستان پل دختر، در جریان سیل قطع شده بود که هم اکنون تنها گاز (٥) روستا برقرار نشده است. همچنین برق ١١٣ روستا قطع شده بود، که هم اکنون برق (٤٤) روستا بدلیل مشکل محورهای مواصلاتی کماکان قطع است.
وی ادامه داد: آب ١٦١ روستا در جریان سیل قطع شده بود که هم اکنون صرفاً آب (٨) روستا قطع است.
دین پرست اضافه کرد: تعداد ٥٥ ساختمان عمومی و اداری که ٣٥ واحد آن اداری است، در جریان سیل اخیر آسیب جدی دیده اند.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، معاون اقتصادی وزیر کشور در پایان بر فراهم نمودن زمینه خدمات رسانی شبکه بهداشت به روستاهای محصور در آب، از طریق تأمین قایق و بالگرد تاکید کرد.