گزارش همزمان به واکنش ظریف به این موضوع پرداخته و میافزاید: ظریف که یکی از مهرههای تاثیرگذار در مذکرات برجام بود این اقدام را در کرد و گفت: این تحریم هیچ تاثیری در وی ندارد.
در این گزارش آمده است: دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، سال گذشته ایالات متحده را از توافق برجام خارج کرد و تحریمهای ایران را با هدف اعمال فشار اقتصادی بر تهران برقرار کرد. گزارش میافزاید: برجام بخشی از میراث «باراک اوباما» و متحدان او بود که ترامپ با ادعای محدود کردن مسیر تهران برای دستیابی به بمب هستهای از آن خارج شد.
«سی سی تی وی» میگوید: تنشهای بین واشنگتن و تهران در ماههای اخیر پس از حادثه حمله به نفتکشها در خلیج فارس که آمریکا ایران را مقصر میداند افزایش یافته است تا حدی که ایران یک هواپیمای بدون سرنشین آمریکا را ساقط کرد.
گزارش به سخنان «استیون منوچین» وزیر جنگ اقتصادی آمریکا علیه مردم ایران اشاره کرده که گفته است جواد ظریف بی پروا دستورات رهبر عالی ایران را اجرا میکند و سخنگوی اصلی آنچه که او رژیم ایران نامید در سراسر جهان است.
وی ادامه داد آمریکا یک پیام روشن به آنچه که او رژیم خواند ارسال میکند که رفتارهای اخیر آن به طور کامل ناپذیرفتنی است در حالی که رژیم ایران دسترسی شهروندان به شبکههای اجتماعی را ممنوع میکند، جواد ظریف وزیر خارجه، تبلیغات دروغین رژیم و اطلاعات غلط را از طریق رسانهها در سراسر جهان میگستراند.
گزارش یکی از اهداف تحریم ظریف را مسدود کردن داراییهای او در آمریکا میداند، اما به نقل از ظریف آورده است: «هر کس که من را میشناسد میداند که من یا خانوادهام ملکی در خارج از ایران نداریم من شخصاً حتی حساب بانکی هم در خارج از ایران ندارم ایران کل زندگی و تنها تعهد من است بنابراین، من هیچ مشکل شخصی با تحریمهای احتمالی ندارم.»
سی سی تی وی میافزاید: ظریف از ۱۷ سالگی به عنوان دانشجوی روابط بین الملل در سانفرانسیسکو و دنور آمریکا زندگی کرده است و بعدا نیز از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۷ به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل در نیویورک فعالیت کرده است.
گزارش در عین حال به اظهارات سناتور «کریس مورفی» عضو دموکرات کمیته روابط خارجی سنا اشاره کرده است که در توئیت خود نوشته است "اگر موضع ما واقعاً این باشد که میخواهیم با ایران مذاکره کنیم، شاید نباید مذاکره کننده اصلی آنها را تحریم کنیم."