کد خبر: ۶۰۷۸۰۴
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۹
سایت "اویل پرایس" مطرح کرد

جزئیاتی از چگونگی منصرف شدن ترامپ از حمله نظامی به ایران

"اویل پرایس" به نقل از منابع ارشد سیاسی در واشنگتن و لندن می‌نویسد که ایالات متحده تا چند ماه پیش به طور جدی عملیات نظامی علیه ایران را در نظر گرفته بود و تا 98 درصد آماده برای اقدام نظامی همه‌جانبه بود.
جزئیاتی از چگونگی منصرف شدن ترامپ از حمله نظامی به ایران
آفتاب‌‌نیوز :

سرویس بین‌الملل- سایت "اویل پرایس" به نقل از یک منبع ارشد آگاه که با وزارت نفت ایران کار می‌کند، می‌نویسد: "ایران بر این باور است که امریکا جنگ نظامی تمام عیاری را علیه ایران آغاز نمی‌کند؛ جنگی که تا چند هفته پیش انتظار می‌رفت صورت گیرد. از دید مقام‌های ایرانی امریکا اکنون در اقدام علیه تهران منزوی شده و متحدان اروپایی امریکا، حتی بریتانیا نیز خریدار اقدامات آن کشور نیستند".

به گزارش آفتاب‌نیوز، این سایت به نقل از همان منبع می‌نویسد: "در همان حال، ایران معتقد است که می‌تواند با مذاکره دوباره با ترامپ برای توافقی هسته‌ای تازه‌ای کار کند که در نتیجه آن تمام تحریم‌ها لغو شوند".

"اویل پرایس" در ادامه به نقل از منابع ارشد سیاسی در واشنگتن و لندن می‌نویسد که ایالات متحده تا چند ماه پیش به طور جدی عملیات نظامی علیه ایران را در نظر گرفته بود و تا 98 درصد آماده برای اقدام نظامی همه‌جانبه بود. دو درصد باقی مانده مرتبط با آرایش نهایی نیروهای انسانی و نهایی‌سازی فناوری و نرم‌افزارهای مورد استفاده در جریان عملیات نظامی بودند.

این منابع اشاره کرده‌اند که در آن مرحله "جان بولتون" مشاور امنیت ملی ترامپ صدای غالب در کاخ سفید بود و ترامپ به او گوش می‌داد؛ بدین معنا که باید دستکم 120 هزار نیروی نظامی امریکایی به منطقه برای انجام عملیات اعزام می‌شدند. این منابع می‌گویند تقریبا در همان زمان بود که برخی از نزدیکترین مشاوران شخصی ترامپ و چهره‌های عالی‌رتبه سیا ترامپ را متقاعد کردند که اقدام نظامی علیه ایران یک فاجعه از نظر اقتصادی و نظامی خواهد بود و باعث ایجاد جنگ‌های نامنظم و نامتقارن در هر جایی از جهان توسط نیروهای نیابتی ایران به خصوص حماس و حزب‌الله و سایر نیروها علیه منافع امریکا خواهد شد و به امنیت تنگه هرمز آسیب خواهد رساند".

این منابع در ادامه می‌افرایند: "به طور خلاصه، برای ترامپ از سوی مدیران سیا شرح داده شد که حمله نظامی علیه ایران تبعات گسترده‌ای خواهد داشت که تنها بخشی از آن ایجاد ناآرامی در افغانستان و قدرت‌گیری شدید داعش در آنجا خواهد بود".

این سایت در ادامه می‌نویسد: "هنوز هم "جان بولتون" و تندروها می‌خواهند با فلج کردن اقتصاد ایران باعث ایجاد نارضایتی در ایران شوند و سناریوی تغییر رژیم را اجرایی کنند. این موضوع مخالفت نیروهایی را در سیا موجب شده‌اند؛چنان‌چه "دن کوتس" منصب خود به عنوان رییس آژانس امنیت ملی امریکا را ترک کرد. مقام‌های سیا بارها در جلسات نمایندگان شهادت داده‌اند که شواهدی مبنی بر تلاش احتمالی ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای در دسترس نیست".

این سایت در ادامه اشاره می‌کند که "مایکل داندریا"، رییس مرکز عملیات ایران در سازمان سیا و ملقب به "شاهزاده تاریکی" (به دلیل عملیات پنهانی‌اش در مورد مبارزات ضدتروریستی پس از حادثه یازدهم سپتامبر و مشارکت در طراحی عملیات ترور "عماد مغنیه") نیز با اقدام نظامی علیه ایران مخالفت کرده است. 

"اویل پرایس" در ادامه به نقل از منبع ایرانی می‌نویسد: "ترامپ در موضع خود در قبال حمایت از اقدامات عربستان در یمن منزوی شده است. انصارالله مورد حمایت ایران نشان داده است که می‌توان با استفاده از پهپاد به میادین بزرگ نفتی عربستان حمله کند". این منبع می‌گوید به رسمیت شناختن انصارالله به عنوان دولت قانونی یمن از سوی ایران نیز بخشی از استراتژی سردار سلیمانی برای تحت فشار قرار دادن امریکا است؛ تا زمانی که واشنگتن تحریم‌ها را علیه ایران حفظ می‌کند".

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین