آفتابنیوز : آفتاب: مهدی کوچکزاده عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد «با به کارگیری صدای کلفت قصد به کرسی نشاندن مطالب خود را ندارد».
به گزارش خبرنگار پارلمانی آفتاب، مهدی کوچکزاده نماینده تهران در خصوص تشنج در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی متنی را به خبرنگاران داد که در ابتدای آن آمده بود: «مستحضرید در جلسه روز سهشنبه 29/3/86 چند نفر از نمایندگان در اعتراض به عدم قرائت نامشان در موقع طرح تذکرات مکتوب توسط رئیس محترم جلسه درخواست تذکر شفاهی نمودند که پس از طرح تذکر توسط یکی از معترضین و پاسخ رئیس جلسه، چند نفر با بکارگیری «صدای کلفت» و جار و جنجال درخواست تذکر نموده و موجب وقفه در ادامه کار مجلس و ایجاد صحنهای دون شأن مجلس شورای اسلامی گردیدند».
وی در ادامه نامه آورده است: با مشاهده این صحنه اینجانب نیز قصد ارائه تذکری داشتم که با خواهش رئیس جلسه مبنی بر عدم طرح آن و نیز این که قصدی بر بکارگیری «صدای کلفت» برای به کرسی نشاندن خواستههای خود را ندارم، از درخواست خود صرفنظر نمودم. لکن مضمون تذکر خود را کتبا در معرض افکار عمومی قرار میدهم و قضاوت در مورد آن را نیز به وجدانهای بیدار نمایندگان محترم و موکلان شریف آنها وا میگذارم.
کوچکزاده که از حامیان سرسخت دولت در مجلس شورای اسلامی است در ادامه اینگونه نوشته است:
ماده 25 آییننامه داخلی مجلس که پس از قانون اساسی از معتبرترین قوانین کشور است و با رای دو سوم نمایندگان تصویب شده است اشعار میدارد هرگاه نمایندگان به کیفیت اداره جلسات یا سایر امور مجلس و نحوه ایفای وظایف رئیس یا سایر اعضای هیات رئیسه معترض باشند، میتوانند طی تقاضای کتبی با امضای حداقل بیست و پنج نفر و یا به درخواست کمیسیون تدوین آییننامه داخلی مجلس از هیات رئیسه، تشکیل هیات رسیدگی به اعتراضات، مرکب از روسای کمیسیونهای تخصصی و هیات رئیسه و اعضا کمیسیون تدوین آییننامه داخلی مجلس را درخواست نمایند.
هیات رئیسه مکلف است ظرف مدت سه روز نسبت به تشکیل هیات رسیدگی به اعتراضات، اقدام نماید. هیات اخیر مکلف است ظرف ده روز با حضور سه نفر از منتخبین، معترضین به موضوع رسیدگی نماید. در صورتی که اکثریت اعضا هیات رای بر عدم صلاحیت فرد مورد اعتراض دادند عضویت وی در هیات رئیسه تعلیق میگردد. گزارش هیات در این باره در جلسه غیرعلنی مورد بررسی قرار میگیرد و در اولین جلسه علنی مجلس بدون بحث به رایگیری گذاشته میشود. در صورت رد عدم صلاحیت، عضو مزبور به کار خود ادامه خواهد داد و در غیر این صورت از سمت خود مستعفی شناخته میشود و حق شرکت در انتخابات مجدد آن دوره را ندارد.
ملاحظه میشود قانون برای مواقعی که به نظر جمعی از نمایندگان رئیس در انجام وظایف خود دچار هر نوع خطا، لغزش یا عمل قابل اعتراض بشود راه روشنی را باز نموده است و آن استفاده از راهکار مطرح در ماده 25 میباشد، نه بکارگیری «صدای کلفت» و جار و جنجال و اتلاف وقت مجلس و مردم.