کد خبر: ۶۴۴۱۸
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۸۶ - ۱۲:۴۶

اولین حرفهای سردار و واکنش احزاب

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: نخستین اظهارات سردار علیرضا افشار در مقام معاون سیاسی وزارت کشور، با انتقاد و واکنش فعالان احزاب سیاسی مواجه شد. چنانکه «سید حسین موسوی تبریزی»، رئیس خانه احزاب ایران نیز به بخشی از سخنان افشار پاسخ داد.

پس از آنکه «علیرضا افشار» معاون سیاسی وزیر کشور در حاشیه مراسم معارفه معاون سیاسی جدید استاندار کرمانشاه در جمع خبرنگاران خواستار تغییر ادبیات سیاسی کشور» و  «جایگزینی گفتمان خدمت با گفتمان قدرت توسط احزاب» شد، رییس خانه احزاب ایران گفت: احزاب سیاسی با این هدف فعالیت می‌کنند که به قدرت برسند تا از این طریق به مردم خدمت کنند و اساسا هدف از تاسیس احزاب رسیدن به قدرت برای خدمت به مردم است.

موسوی تبریزی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب اظهار داشت: به نظر می‌رسد که آقای افشار باید حرف خود را تصحیح کنند و بگویند «قدرت باید در راستای خدمت به مردم باشد» که این حرف درستی است.

وی تاکید کرد: اگر قدرت بد است، چرا آقای افشار معاون سیاسی وزیر می‌شود؟

موسوی تبریزی افزود: اساسا احزاب سیاسی برای این تاسیس می‌شوند که از طریق انتخابات قوای مقننه و مجریه را به دست بگیرند و با اجرای برنامه‌های خود از این طریق به مردم خدمت کنند.

وی در واکنش به بخش دیگری از سخنان معاون سیاسی وزیر کشور مبنی بر این که «احزاب باید در برابر تحقق اهداف سیاسی کشور پاسخگو باشند»، گفت: احزاب سیاسی در چارچوب اساسنامه و مرامنامه آنها که در چارچوب قانون اساسی است با دیدگاه‌های مختلف فعالیت می‌کنند و در برابر مردم پاسخگو هستند نه در برابر دولت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: احزاب سیاسی یک سری برنامه را در انتخابات تبلیغ می‌کنند و اگر در انتخابات پیروز شدند و به آن عمل نکردند باید به مردم پاسخگو باشند. 

همچنین، «محمد سلامتی» دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب در این زمینه گفت: احزاب متشکل از نخبگان و روشنفکرانی هستند که نمایندگی قشرهای وسیعی از جامعه را برعهده دارند و به عبارت دیگر سخنگوی آنها هستند و مطالبات و خواست‌های آنها را در قالب تحزب پیگیری می‌کنند.

سلامتی بر این اساس افزود: اگر احزاب برنامه‌ای دارند این برنامه مربوط به قشرهای وسیعی از جامعه و در واقع برنامه احزاب جمع‌بندی دیدگاه‌های مردم است.

وی با بیان این که «حضور احزاب در هر جامعه‌ای ضروری، الزامی و مبتنی بر پیشرفت جامعه است»، خاطرنشان کرد: هر جامعه‌ای که حزب نداشته باشد یا احزاب آن ضعیف باشند به همان نسبت جامعه عقب افتاده‌ای است که یا قبیله‌ای اداره می‌شود و یا باندها هستند که عمل می‌کنند و پاسخگو هم نیستند.

وی تاکید کرد: احزاب در برابر برنامه‌های خود پاسخگو هستند و هدف احزاب از به دست گرفتن قدرت،‌ اجرا کردن برنامه‌هایی است که قشرهای وسیعی از جامعه را در بر می‌گیرد و منافع آنها را تامین می‌کند.

سلامتی خاطرنشان کرد: براین اساس احزاب در برابر برنامه‌ها و همچنین برنامه‌های مصوبی که در کشور وجود دارد به مردم پاسخگو هستند. در کشور ما برنامه چشم‌انداز 20 ساله و نیز برنامه چهارم توسعه تصویب شده و هر حزبی که قدرت را به دست بگیرد باید در جهت اجرای این برنامه‌ها عمل کند و پاسخگو باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین