سید محمدرضا میر با بیان اینکه هفت استان جنوبی درگیر مبارزه با آفت ملخ صحرایی هستند، گفت: در استان سیستان بلوچستان در سطحی معادل ۱۲۶هزار و۵۳۷ هکتار، هرمزگان در سطحی بالغ بر ۶۱هزار و ۷۳۷ هکتار، بوشهر در سطحی بالغ بر ۳۹هزار و ۲۸۵ هکتار، منطقه جنوب کرمان در سطحی بالغ بر ۲۵هزار و ۹۴۷هکتار، دراستان فارس ۲۵هزار و۸۴۰ هکتار، در خراسان جنوبی ۱۴ هزار و ۹۵ هکتار و در استان خوزستان در سطحی بالغ بر ۶۰۱۷ هکتار با آفت ملخ صحرایی مبارزه شیمیایی شده است.
وی ادامه داد: در مجموع سطح مبارزه با این آفت در هفت استان کشور حدود ۳۰۰ هزار هکتار است و پیش بینی می شود که سطح مبارزه با این آفت تا یک میلیون هکتار هم برسد و استان های دیگری همچون کهگیلویه و بویراحمد، ایلام و بخش مرکزی استان کرمان را نیز درگیر کند.
سخنگوی سازمان حفظ نباتات اضافه کرد: خوشبختانه آفت ملخ صحرایی تاکنون هیچ خسارتی به باغها و مزارع کشاورزی نزده است.
وی با اشاره به اینکه دسته های ملخ همچنان در حال ورود به کشور هستند، گفت: دسته های گسترده تر و پرجمعیت تر ملخ صحرایی در حال حاضر وارد استان هرمزگان و منطقه جاسک شده اند و همکاران ما در این استان در حال مبارزه با این آفت هستند.
میر در پایان گفت: به نظر می رسد خردادماه سختی از جهت مبارزه با آفت ملخ صحرایی در استان های جنوبی کشور در پیش داشته باشیم.