آنجلینا جولی در پی کشته شدن جورج فلوید علیه تبعیض نژادی در آمریکا به سخن درآمد.
به گزارش هارپرز بازار، بازیگر برنده اسکار در مصاحبه ای با این رسانه، از این صحبت کرد که چگونه تبعیض نژادی در آمریکا می تواند تاثیری عمیق بر خانواده وی داشته باشد زیرا دختر 15 ساله او «زهرا» که جولی وی را وقتی 6 ماه داشت از اتیوپی به سرپرستی گرفت نیز سیاهپوست است.
این بازیگر 45 ساله گفت: سیستمی که از من محافظت می کند اما ممکن است از دخترم یا هر زن، مرد یا کودک دیگری در کشور ما بر اساس رنگ پوستشان محافظت نکند، غیرقابل تحمل است.
وی در ادامه گفت: ما باید از اظهار همدردی و خوش نیتی فراتر برویم و به قوانین و سیاست هایی برسیم که ساختار نژادستیزی و تبعیض و مصونیت از مجازات را تغییر دهد. پایان دادن به بدرفتاری های پلیس شروع کار است. این امر بسیار فراتر از این است و همه جنبه های زندگی اجتماعی از نظام آموزش تا سیاست ما را در بر می گیرد.
جولی در سخنانش به کشته شدن جورج فلوید توسط پلیس و وحشیگری پلیس و بی عدالتی های نژادی و اعتراض های خیابان های آمریکا در روزهای اخیر اشاره کرد و گفت معتقد است مردم دارند برمی خیزند. وی افزود: مردم از اقدامات نیمه تمام خسته شده اند و در مقابل پاسخ های ناکافی قدرتمندان، با همبستگی پاسخ می دهند.
این بازیگر در ادامه سخنانش گفت: انگار دنیا دارد بیدار می شود و مردم دارند حسابرسی عمیقی در جوامع خود انجام می دهند. وقت آن است که قوانین و نهادهایمان تغییر کنند و به کسانی که بیشترین آسیب را دیده اند و صدایشان حذف شده، پاسخ دهیم.
این بازیگر که 6 فرزند را به سرپرستی قبول کرده است، بر ضرورت آموزش دادن به کودکان هم تاکید کرد و گفت آن ها باید یاد بگیرند به کسانی که مورد ستم واقع می شوند و هرگز فرض نمی کنند حتی شناخته شوند، گوش کنند.
جولی درباره مشکلات پناهندگان در دوران شیوع کرونا هم صحبت کرد و گفت: آن ها هر روز با ترس های نژادی و نژادپرستی و تعصب زندگی می کنند و در دورانی چون شیوع کرونا و بروز عواقب اقتصادی آن، آسیب پذیرترین مردم جهان هستند.
با این حال وی تاکید کرد که بیشترین نگرانی اش برای کودکان در این دوران به هم ریختگی جهانی است. وی افزود: شمار کودکانی که می دانیم در هر لحظه دارد از آن ها در سراسر جهان سوء استفاده می شود و مورد بدرفتاری واقع می شوند، باعث می شود شب نتوانم بخوابم. کرونا هم یک بحران جهانی است و کودکان از سوءاستفاده ها، بی توجهی و تاثیرات آن در این دوران بیش از همه رنج می برند. می توان گفت تلاش کافی برای محافظت از آن ها در این دوران انجام نشده است.
جولی درباره دوران پس از قرنطینه ابراز امیدواری کرد تمرکز بر تلاش در تغییر ساختاری برای محافظت از افراد آسیب پذیر در مرکز توجهات واقع شود.