دستورالعمل اجرایی صادر شده که در دولت ترامپ و همچنین دولت های قبلی آمریکا وجود داشته است خواستار تحریم های کره شمالی برای برنامه های موشکی هسته ای و بالستیک این کشور است.
به گزارش یونهاپ، پیش از این و به بهانه پرتاب چند موشک قاره پیما توسط کره شمالی، شورای امنیت سازمان ملل تحت فشار آمریکا و به اتفاق آرا در چندین نوبت کره شمالی را تحریم کرده بود، بر اساس این قطعنامه، علاوه بر ضرورت بازگشت کارگران کره شمالی در کشورهای دیگر و صادرات نفت و سوخت به این کشور، تحریم های دیگری هم علیه محصولات غذایی، ماشین آلات، تجهیزات، کشتی ها و بسیاری از تولیدات کره شمالی اعمال شد.
تحت فشارها و تحریم های آمریکا، رهبر کره شمالی تا کنون سه بار با دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا دیدار و مذاکره کرده است، ترامپ و کیم در ژوئن ۲۰۱۸ در سنگاپور دیدار و بیانیه مشترکی صادر کردند که طبق آن، پیونگ یانگ به عاری سازی شبه جزیره کره از تسلیحات هسته ای متعهد شد.
مذاکرات فوریه ترامپ و کیم در هانوی پس از رد درخواست کیم برای لغو تحریم های اقتصادی آمریکا در ازای واگذاری بخشی از تجهیزات هسته ای از سوی واشنگتن، متوقف شد.
بعد از این دیدار نیز آنها یک بار در منطقه غیر نظامی شده واقع در مرز کره شمالی، با یکدیگر دیدار کردند ولی این دیدارها تا کنون به دلیل زیاده خواهی ترامپ به نتیجه نرسیده است.