مهدی داوری در این باره اظهار کرد: طی روزهای گذشته سازمان آتشنشانی تهران اعلام کرد که قصد دارد ۱۰۰ ساختمان شاخص تهران را که نا ایمن هستند شناسایی کند که خوشبختانه طی بازرسیهای لازم این اقدام انجام شد و قرار است که اقدامات لازم در این زمینه انجام شود. وضعیت این ۱۰۰ ساختمان میان بین نارنجی و قرمز است.
وی درباره اینکه این ساختمانها دارای چه کاربریهایی هستند، گفت: در میان این ساختمانها کاربریهای مسکونی، مرکز درمانی، تجاری و... مشاهده میشوند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی تهران درباره اینکه میانگین سن ۱۰۰ ساختمان پرخطر شهر تهران چقدر است ، گفت: در میان این ساختمانها قدمت متفاوتی دیده میشود، به طوری که شاید ساختمانهای ۵۰، ۳۰ یا ۱۰ساله نیز در میان آنها وجود داشته باشد.
داوری وضعیت این ۱۰۰ ساختمان را میان شرایط نارنجی و قرمز توصیف کرد و گفت: البته در این خصوص فعلا قصد ما دادن اخطار نیست و قرار است طی جلسههایی که با مسئولان این ساختمانها برگزار میکنیم، با همکاری یکدیگر این ناایمنی ها را برطرف کنیم بنابراین در این شرایط بحث پلمب مطرح نیست.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی تهران درباره انتشار نام این ساختمانها گفت: فعلا قصد نداریم نام این ساختمانها را منتشر کنیم.
وی ادامه داد: با اینکه وقوع حوادث بسیار تلخ است اما درسنامههای بسیار خوبی برای ما دارد و باید از آنها استفاده کنیم.
داوری درباره اینکه پس از شناسایی این ۱۰۰ ساختمان از چه ارگان و نهادهایی توقع همکاری بیشتری را دارد، گفت: از آنجایی که در میان این ساختمانها کاربریهای بسیار متفاوتی وجود دارد توقع داریم که بسیاری از دستگاهها همکاری لازم را انجام دهند.
مهدی داوری در ادامه درباره اینکه خلاء ایمنی در خصوص تاثیر برخورد با ساختمانهای نا ایمن پایتخت بر روند ایمن سازی این ساختمان ها که آتشنشانی تهران بارها عنوان کرده که با آن دست و پنجه نرم میکند، به ایسنا گفت: اگر چه که این ساختمانها وضعیت آنچنان مناسبی ندارند، اما در حال حاضر هنوز قصد برخورد نداریم، اما ایمنی در ساختمانها، به خصوص مراکز تجمعی موضوعی است که نمیتوان از آن چشم پوشی کرد و باید حتما رسیدگیهای لازم در این خصوص انجام شود.