کد خبر: ۶۶۷۷۸۰
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
دولت ترامپ در اجرای مکانیسم ماشه علیه ایران شکست خورد

مخالفت ۱۳ عضو شورای امنیت با اعمال تحریم‌ علیه ایران

۱۳ عضو شورای امنیت مخالفت‌شان با درخواست آمریکا برای اعمال تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران را ابراز کردند.
مخالفت ۱۳ عضو شورای امنیت با اعمال تحریم‌ علیه ایران
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش خبرگزاری رویترز، آمریکا روز جمعه به خاطر پیشنهادش برای اعمال تحریم های بین المللی بر ایران و ابراز مخالفت ۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل بیشتر به انزوا کشانده شد. استدلال این اعضای شورای امنیت این بود که اقدام واشنگتن با توجه به این که در آن از یک روند توافق هسته‌ای استفاده می شود و آمریکا دو سال پیش از این توافق خارج شده است، فاقد اعتبار است.

با گذشت ۲۴ ساعت از اعلام آغاز بازه زمانی سی روزه(مکانیسم بازگردانی تحریم ها) برای بازگشت تحریم های بین المللی علیه ایران از جمله تحریم تسلیحاتی توسط مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا، متحدان دیرینه این کشور که شامل انگلیس، فرانسه، آلمان، بلژیک، چین، روسیه، ویتنام، نیجر، سنت وینسنت گرنادین ها، آفریقای جنوبی، اندونزی، استونی و تونس می شوند در نامه هایی مخالفتشان را ابراز کرده اند که رونوشت آن به رویت رویترز نیز رسیده است.

دولت ترامپ شکست خورد/ مخالفت ۱۳ عضو دائم شورای امنیت با اجرای مکانیسم ماشه

دیپلمات ها گفته اند بعید است روسیه و چین و بسیاری دیگر از کشورها این تحریم را بر ایران اعمال کنند. پمپئو دو باره روز جمعه به روسیه و چین هشدار داد و تهدید کرد که اگر از اعمال مقررات سازمان ملل علیه ایران خودداری کنند با اقدام آمریکا مواجه خواهند شد.

طبق روندی که واشنگتن می گوید آغاز کرده است، به نظر می رسد در نیمه شب به وقت گرینویچ (۸شب به وقت نیویورک) در ۱۹ سپتامبر، چند روز پیش از سخنرانی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل تمام تحریم های این سازمان دوباره( علیه ایران) اعمال شوند.

اگرچه، طبق قطعنامه ای که سند قانونی توافق هسته ای است(قطعنامه ۲۲۳۱)، شورای امنیت با توجه به این مخالفت شدید "نظرات کشورهای عضو را لحاظ خواهد کرد" و برخی دیپلمات ها می گویند روسای جلسه شورای امینت که اندونزی برای ماه آگوست و نیجر برای ماه سپتامبر است مجبور نخواهند بود پیش نویس یک قطعنامه را ارائه کنند.

پمپئو و همچنین برایان هوک نماینده پیشین آمریکا در امور ایران به نوعی اشاره کرده اند که واشنگتن از اندونزی و نیجر انتظار دارد پیش نویس یک قطعنامه را به رای بگذارند، گزینه دیگر برای آمریکا این است که این پیش‌نویس را خودش ارائه کند یا از جمهوری دومنیکن بخواهد این کار را کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۶
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۱
5
4
الحمدلله. شاید میوه برجام نزدیک است.!!؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۱
2
20
قدرت سیاسی و نظامی آمریکا از مجموع کشورهای شورای امنیت بیشتر است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۱
که چی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۱
1
8
برگرداندن تحریمهای شورا باعث خوشحالی گروه تندرو و انحصار طلب میشود که سالهاست در همراهی با آمریکا و اسرائیل و مخالفت با برجام مردم را تحت شدیدترین فشارها قرار داده اند .
کاوه
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۱
1
4
جالب است همین برجامی که خیلی‌ها برای تشیع جنازه اش بی تابی می‌کنند بزرگ‌ترین ضربات تاریخ چهل ساله جمهوری اسلامی را بر دشمن درجه یک وارد کرده است. رویکردی که تندرو ها حتی خوابش را هم نمی دیدند!
ناشناس
|
Norway
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۱
0
0
شاید اینهم از حقه های آمریکاست که میخواهد اگر جنگی را تدارک دارد مبیند
اتمام حجت با قدرتهای جهانی بکند که بعدا بگوید شما همکاری نکردید من مجبور شدم با ایران جنگ کنم والا بعید است آمریکا اینقدر بی آبرویی برای کشورش بخرد ونداند که شورای امنیت با او همکاری نمیکند ! ان شالله که این
تحلیل درست نباشد
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین