محمدتقی فاضل میبدی با اشاره به اظهارات حجت الاسلام محمد شجاعی گفت: این اخبار جعل و کذب محض است و حتی اینکه گفته می شود در حین تولد پیامبر اسلام ۱۴ کنگره کاخ کسری فرو ریخته است هم هیچ سندی ندارد و با عقل جور در نمی آید و دروغ است.
وی ادامه داد: تاریخ این موارد را تایید نمی کند و متاسفانه طی این سالها این جعلیات در صداوسیما رواج پیدا کرده که در نهایت باعث بدبینی به دین، اسلام و قرآن می شود. ای کاش آن دست از بزرگانی که می گویند روی دوچرخه سواری زنان حساسیت دارند و می گویند دوچرخه سواری زنان حرام است جلوی این موارد را می گرفتند و روی این نوع اظهارات هم حساس بودند. اما متاسفانه کسی فریادش بلند نمی شود.
استاد دانشکده مفید قم تصریح کرد: فردی که این سخنان را در آنتن رسانه ملی می زند یا عمداً این موارد را مطرح می کند تا آبروی اسلام را ببرد که جهل است، یا اینکه روی اظهاراتش دقت لازم را ندارد. که در هر صورت فرقی نمی کند چون اشکالات انتشار این سخنان متوجه مسئولان و آن کارشناس مذهبی تلویزیون است.
محمدتقی فاضل میبدی با اشاره به اینکه اینگونه اظهارات از صداوسیما مسبوق به سابقه بوده افزود: من نمی دانم یک جریان نفوذی خارجی در صداوسیما حضور دارند و میخواهند اسلام را خراب کنند یا اینکه جهل و خرافه در صداوسیما نفوذ کرده است.
وی خاطرنشان کرد: اسلامی که در صداوسیما تبلیغ می شود اسلام نیست. این اسلام گاهی اسلام خوارج، گاهی اسلام منافقین صدر اسلام و گاهی اسلام تحریف شده است. روی هم رفته امام حسین(ع) و اسلامی که از صداوسیما برای مخاطبان توصیف می شود به نظر من آن اسلام و امام حسین(ع) واقعی نیست که ما در تاریخ می شناسیم و شناختیم و مردم به آن اعتقاد و ایمان دارند.
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در پاسخ به این سئوال که چه راهکاری برای جلوگیری از اینگونه اظهارنظرها در صداوسیما وجود دارد گفت: علمای اسلام که منتظر نشستهاند که نخ موی یک خانمی پیدا شود تا سر آن فریاد بکشند یا یک خانمی مثلا در ورزشگاه پیدا شود و فریاد وا اسلاما سر دهند خب بیایند سر اینها فریاد بکشند که این سخنان را از تریبون رسمی کشور نشر می دهند.
فاضل میبدی گفت: صداوسیمایی که در آن آواز ملکوتی شجریان خوانده نمی شود اما یک مداحی می آید با ریتم های امروزی بسیار زشت، آهنگهای بسیار نامطلوب و با آن اشعار بسیار بی مفهوم به نام امام حسین(ع) می خواند کسی جلوی آن را نمی گیرد، نتیجهاَش همین می شود که ملاحظه می کنیم.
منبع: مدارا