کارگران شرکت هپکو حالا بیش از ۴ سال است که با مشکلاتی ازجمله بلاتکلیفی در وضعیت شغلی و پرداخت نشدن حقوقشان دست و پنجه نرم میکنند. آنها تاکنون چندین بار به وضعیت این کارخانه، مشکلات ناشی از واگذاری و سهام آن و همچنین پرداخت نشدن حقوق معوقهشان دست به اعتراض زدهاند. اعتراضاتی که گاهی مانند شهریورماه ۹۸ با برخورد نیروی انتظامی و حتی بازداشت بعضی از این کارگران معترض مواجه شد.
در این میان، اما برخی مسوولان تلاشهایی برای رفع مشکلات این افراد انجام دادهاند. چنانکه رییس دستگاه قضایی در سفری که به اراک داشت، تاکید کرد که باید صدای کارگران هپکو و هفتتپه را شنید و وعده رسیدگی به مشکلات آنها را داد. این میان، اما یکی از مسوولانی که طول سالهای گذشته مدام سنگ کارگران هپکو را به سینه زده، نماینده اصولگرای اراک در مجلس است؛ علیاکبر کریمی، سیاستمداری اصولگرا که همزمان با آغاز به کار مجلس دهم به عنوان نماینده اراک وارد «خانه ملت» شد و حالا در مجلس یازدهم هم نماینده این شهر است. او بارها در سخنرانی و نطقهای بیرون و درون پارلمان، بر لزوم حمایت از کارگران هپکو تاکید کرده، اما نکته قابل تامل برخوردی است که او با مساله بازداشت کارگران داشته است.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه «کارگران مطالبات بحقی دارند»، گفته که همه مسوولان «حق اعتراض کارگران» را پذیرفتهاند. اما اخبار دریافتی نشان میدهد، این نماینده مجلس چندان هم به اعتراض و انتقاد روی خوشی نشان نمیدهد. او که پیش از این تاکید کرده بود که «مشکلات حوزه کارگری و صنفی را به مسائل امنیتی تبدیل نکنیم» و نسبت به پیگیری آزادی کارگران بازداشتی وعده داده بود، حالا خود در مقام شاکی پای ۲ کارگر و ۱۱ شهروند اراکی را به دادگاه کشانده است.
ماجرا از این قرار است که ظاهرا چندی پیش مطلبی انتقادی درمورد این نماینده مجلس در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی منتشر شده است؛ مطلبی که درنتیجه آن علیاکبر کریمی از رضا سیفوری از هپکو و ساعد طاهری از نیروگاه و ۱۱ شهروند اراک شکایت کرده و بر همین اساس احضاریهای از دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان اراک برای این افراد ارسال شده است. در احضاریه برخی از این افراد، از آنها خواسته شده تا دوم آذرماه با حضور در مجتمع شماره یک این دادسرا حاضر شده تا بابت شکایت علیاکبر کریمی مبنی بر «نشر اکاذیب در سامانههای یارانهای» پاسخگو باشند.
موضوع شکایت علیاکبر کریمی البته با واکنش چشمگیر شهروندان اراکی در فضای مجازی همراه شده و بخشی از کاربران اراکی فضای مجازی در نوشتههایی به یکدیگر هشدار دادهاند در طرح انتقاد نسبت به این نماینده مجلس، «دقت بیشتری» به خرج دهند تا مبادا کارشان به دادگاه بکشد. گروهی دیگر در اقدامی متقابل دست به افشاگری از برخی اقدامات این نماینده مجلس زدهاند و از او خواستهاند تا اگر با این همه مصیبت اقتصادی و بهدلیل تحریم و هزار و یک فشار و مشکل خارجی، بهرغم تلاشها نمیتواند یار شاطر شهروندان باشد، بار خاطرشان نشود و لااقل به درد دلشان گوش کند و از این کمتر علیهشان طرح شکایت نکند. فارغ از اینکه کدام مساله منجر به شکایت این نماینده اصولگرای مجلس یازدهم از ۱۳ کارگر و شهروند اراکی شده، شاید بهتر باشد همان طور که یکی از کاربران توییتر نوشته، این نماینده مجلس سفارش حضرت علی (ع) که فرمودهاند «آلـ[ الرئاسـ[ سعـ[ الصدر» (سعه صدر، ابزار ریاست است) را در دستورکار خود قرار داده و با بردباری بیشتر برای رفع مشکلات مردمی که با رایشان به ساختمان بهارستان راه پیدا کرده، گام بردارد.