روزنامه کیهان در واکنش به ترور فخریزاده نوشت: اگر نقش رژیم اسرائیل در ترور شهید عظیمالشأن فخریزاده برای شورای عالی امنیت ملی ایران به اثبات برسد و البته همه شواهد این را نشان میدهد، ما لزوماً باید آنچنان ضربهای به این رژیم بزنیم که موضوع حمله به نیروها یا مراکز ایرانی در هر کجا که باشند - از آبسرد تا کاراکاس - از دستور کار هر دشمنی برای همیشه خارج شود.
ما در مواجهه با اسرائیل چند نوبت اعلام کردهایم اگر اسرائیل دست از پا خطا کند حیفا را میزنیم. الان با فرض اثبات نقش رژیم صهیونیستی در این شهادت عظیم، میتوانیم این تهدید را عملیاتی کنیم اما نه به این معنا که به عملیاتی دراندازه اقدام موشکی که علیه پایگاه نظامی عینالاسد داشتیم، بسنده کنیم و نه با ملاحظات آن عملیات، بلکه به این معنا که به طور واقعی شهر مهم بندری حیفا را آنچنان مورد حمله قرار دهیم که علاوه بر انهدام تاسیسات با تلفات سنگین انسانی نیز توأم باشد تا بازدارندگی ما به «نقطه اطمینان» برسد.
اقدام واکنشی ایران اگر هوشمند و دقیق اجرا شود، قطعاً به بازدارندگی میرسد چرا که آمریکا و رژیم اسرائیل و عوامل آن به هیچ وجه آمادگی شرکت در یک جنگ و مواجهه نظامی را ندارند و این به معنای واقعی کلمه بر پرونده جنگ و ترور در منطقه ما نقطه پایان میگذارد.
بی هُنر گر دعوی بیجا کند رسوا شود
در مسیر زندگی هرگز نمی افتد به چاه
با چراغ دین و دانش گر بشر بیناشود
گر گل است اندیشه ی تو، گلشنی
مابقـــی خود استخوان و ریشهای
ور بود خاری،تو هیمهی گلخنی
بودجه حکومتی را قطع کنید ببینید شریعتمداری هنر انجام چه کاری دارد؟ شغل ایشان همینه جنگ باشه تا یه چیزی گیرش بیاد شرایط صلح باشه کم کم کیهان باید به بخش خصوصی واگذار بشه، شریعتمداری باز نشسته بشه.
کسی که بخواد بزنه دیگه آدرس نمیده قبلش، می زنه!
اگر کیهان اینقدر اطلاعات داره که میگه امریکا و اسرائیل آمادگی جنگ ندارن !!!!!!!؟؟ پس چرا از این اطلاعات برای جلوگیری از ترور دانسمند برجسته خودمان استفاده نکردن ؟؟ به مسوُلین کیهان باید گفت .....
از آدمهایی که ابتدا حرف می زنند و بعد فکر می کنند نباید انتظار داشت که برای مشکلات راه حلهای منطقی ارائه دهند.همیشه برای مشکلات راه حلهای دم دستی و هزبنه بر پیشنهاد می کنند. حالا اگر بر عکس آنچه ایشان فکر کردند،هم رژبم صهیونستی و هم آمربکا از آمادگی کامل برخوردار بوذند و متحدانشان هم به کمکشان آمدند و اقدام متقابل و حتی شدیدتری نشان دادند همانند آنچه را که با عراق کردند ،آیا ایشان و همه کسانی که چون ایشان فکر می کنند بازهم می توانند تزهای اینچنینی دهند؟ تبعات چنین اقدامی را می دانند و می پذیرند ؟؟؟ می فهمند که آوارگی آن هم در شرایط کرونا و سرما یعنی چه.ایشان هرگز صدای مهیب انفجار موشکهایی را که پشت سر هم فرود می آیند و تمام وجودت را می لرزانند،صدای بهم خوردن دندانها و...را نمی فهمند آنکه بر سرش بمب و موشک فرود آمده درک میکند . از ما گذشته که برای خود آرزویی داشته باشیم،فقط آرزو می کنم هرگز جنگی پیش نیاید و مردم کشورمان در آسایش و آرامش زندگی کنند.
در شرایط عادی کسی کیهان می خواند؟ یک بودجه می گیرند کاغذ خراب می کنند و شغل دائمی دارند کسانی که اگر رانت نباشد هیچ تولید و دستاورد اقتصادی ندارند. بودجه دولتی کیهان قطع شود چند روز دوام می اورند؟ نانشان در فضای جنگ و امنیتی است در شرایط صلح روزنامه ها به بخش خصوصی واگذار می شوند و کیهان باید دکانش را تخته کند.
دیگه این مدلی که فقط یه سری ببرن وبخورند و وقتی زمان جنگ شد ما بریم جلو دیگه نه
یا همه یا هیچکس
شما ها که قصد ندارید عمر دولت ترامپ رو بیشتر کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
دو سناریو متصور است که هر دو مخالف پبشنهاد کیهان است. به تعبیر عامیانه پیشنهاد کیهان بدترین کار ممکن است یعنی کشتن افراد غیر نظامی و مردم عادی اسراییل.
سناریو اول خویشتنداری ایران تا زمان روی کار آمدن بایدن، تقویت دیپلماسی، تقویت ارتباط با اروپا، استفاده از برگ برنده این اقدام تروریستی در مذاکرات آتی با امریکا، تلاش برای در انزوا قرار دادن اسراییل، ایجاد پیمان دفاعی با رقبای سیاسی اسراییل مثل ترکیه، تلاش برای تقویت بنیان های اقتصادی کشور، پیشی گرفتن از اسراییل در عرصه اقتصادی بجای شعارهای تو خالی و تبلیغات، تشکیل پرونده علیه اسراییل در دادگاه لایحه با عنوان تروریسم دولتی در صورت وقوع شواهد حقوقی قوی.
ابن سناریو با دستگاه ذهنی، سطح سواد و درک کیهان فاصله دارد چون اساسا نان تندروها در اقدامات امنیتی و نظامی است نه اقتصادی و دیپلماتیک، در شرایط عادی کسی کیهان نمی خواند تا ماجرایی اینگونه پیش بیاید و آنها بل بگیرند.
سناریو دوم ایران اقدامی متقابل و هموزن انجام دهد، اقدام متقابل باید در حد و اندازه اقدام اسراییل باشد، اسراییلی ها چه کردند یک شخصیت نظامی، سپاهی و احتمالا امنیتی ایران را که نقش کلیدی در بخش نظامی برنامه هسته ای داشته، به شکل هدفمند کشته اند. ایران مدت هاست برای نیروهای فلسطینی هزینه کرده است. حزب الله لبنان نشان داده عملا پشتیبان ایران است و بازوی عملیاتی و متحد قابل اعتماد است اما آیا فلسطینی ها هم چنین هستند؟ زمان آزمون خوبی است که آیا این هزینه ها با عنوان آرمان فلسطین هنوز معنا دار است، ایران نیروها فلسطینی را از نظر نظامی، امنیتی، تسلیحاتی تقویت کند و از طریق این گروه ها اقدامی متقابل و هم وزن انجام دهد یعنی از طریق نیروهای نیابتی فلسطینی یکی از نظامیان اسراییلی فعال در برنامه های هسته ای اسراییل را هدف قرار داده، یا در پایگاه های نظامی اسراییلی که مقر زرادخانه اتمی است به شکل محدود و حساب شده بمب گذاری کند، قبل از چنین اقدامی به امریکایی ها هم پالس دهد که قصد زدن اسراییلی ها را به شکل حساب شده دارد.
در هر دو سناریو ایران نباید به بندر حیفا حمله کند چون احتمال کشته شدن افراد غیر نظامی وجود دارد که اقدامی متقابل نیست بلکه کاملا خلاف ضوابط حقوق بین الملل است و دنیا را علیه ایران بسیچ می کند و بایدن را مجبور می کند در زمین اسراییل بازی کند، اما از عقل کیهان بیش از این انتظاری نیست.
پیشنهاد کیهان دقیقا در خدمت سناریو ناتانیاهو است چون هر دو مثل هم فکر می کنند، در جهت مخالف.
وفقط بندر حیفا!.؟سرش چیست،
ما منتظریم شروع کن