پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۲۴
کد خبر:۶۸۲۹۱۳
۰۸:۳۵
۱۳۹۹/۰۹/۰۹
در واکنش به ترور محسن فخری‌زاده

کیهان: به بندر حیفا حمله و به آنها تلفات سنگین انسانی وارد کنیم/ آمریکا و اسرائیل آمادگی جنگ را ندارند

کیهان: به بندر حیفا حمله و به آنها تلفات سنگین انسانی وارد کنیم/ آمریکا و اسرائیل آمادگی جنگ را ندارند
" اگر نقش رژیم اسرائیل در ترور شهید عظیم‌الشأن فخری‌زاده برای شورای عالی امنیت ملی ایران به اثبات برسد و البته همه شواهد این را نشان می‌دهد، ما لزوماً باید آنچنان ضربه‌ای به این رژیم بزنیم که موضوع حمله به نیروها یا مراکز ایرانی در هر کجا که باشند - از آبسرد تا کاراکاس - از دستور کار هر دشمنی برای همیشه خارج شود."
۰۸:۳۵
۱۳۹۹/۰۹/۰۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

روزنامه کیهان در واکنش به ترور فخری‌زاده نوشت: اگر نقش رژیم اسرائیل در ترور شهید عظیم‌الشأن فخری‌زاده برای شورای عالی امنیت ملی ایران به اثبات برسد و البته همه شواهد این را نشان می‌دهد، ما لزوماً باید آنچنان ضربه‌ای به این رژیم بزنیم که موضوع حمله به نیروها یا مراکز ایرانی در هر کجا که باشند - از آبسرد تا کاراکاس - از دستور کار هر دشمنی برای همیشه خارج شود.

ما در مواجهه با اسرائیل چند نوبت اعلام کرده‌ایم اگر اسرائیل دست از پا خطا کند حیفا را می‌زنیم. الان با فرض اثبات نقش رژیم صهیونیستی در این شهادت عظیم، می‌توانیم این تهدید را عملیاتی کنیم اما نه به این معنا که به عملیاتی دراندازه اقدام موشکی که علیه پایگاه نظامی عین‌الاسد داشتیم، بسنده کنیم و نه با ملاحظات آن عملیات، بلکه به این معنا که به طور واقعی شهر مهم بندری حیفا را آنچنان مورد حمله قرار دهیم که علاوه بر انهدام تاسیسات با تلفات سنگین انسانی نیز توأم باشد تا بازدارندگی ما به «نقطه اطمینان» برسد.

اقدام واکنشی ایران اگر هوشمند و دقیق اجرا شود، قطعاً به بازدارندگی می‌رسد چرا که آمریکا و رژیم اسرائیل و عوامل آن به هیچ وجه آمادگی شرکت در یک جنگ و مواجهه نظامی را ندارند و این به معنای واقعی کلمه بر پرونده جنگ و ترور در منطقه ما نقطه پایان می‌گذارد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۶
#نزنیم، میزنم
پاسخ
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۵
کسانی که زیاد حرف میزنند و از دیگران مایه میزارن به نظرم بر اساس فکر حرف نمیزنند
پاسخ
حداد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
بی انصافی نکنید با توجه به گرانی .... کیهان این روزنانه خیلی هم مفید است .
پاسخ
ناشناس
United States of America
۰۰:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۱
حمله کن کی جلوتونو گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
Ali
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۱
دوصد گفته چون نیم کردار نیست
پاسخ
مشتی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۰
بندر حیفا که بیشتر مردم عرب زبان زندگی میکنند چرا تل آویو رو نمی زنید
پاسخ
ایران ما
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۰
کیهان جان بسم الله
ما منتظریم شروع کن
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۰
باعث تاسفه مدیر مسئول یک روزنامه که با پول بیت المال اداره میشه تا این اندازه .... باشه. ایشون اگر مسئولیت داشتند تا الان جنگ سوم جهانی را راه انداخته بود.
پاسخ
ناشناس
India
۰۰:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۰
حالا که شما زحمت میکشید محل حمله را مشخص میفرمایید چرا همه جای اسرائیل بویژه تل آویو نه !؟
وفقط بندر حیفا!.؟سرش چیست،
پاسخ
ناشناس
India
۰۰:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۰
کیهان ترامپ واسرائیل و ، خلیفه های مفت خور همه یک نظرند در رابطه با برجام که نابودش کنند
پاسخ
ناشناس
Germany
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
جالبه نظرات را خواندم از بس خندیدم اشک از چشمانم سرازیر شد راستش با دیدن هیچ فیلم کمدی اینقدر نخندیدم دمتان گرم.
پاسخ
ناشناس
Germany
۲۲:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
حرف درست را کیهان می زند ای کاش شریعتمداری رئیس جمهور بود.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
انقدر که کیهان رو اعصاب مردمه هیچکس نیست.دقیقا در راستای منافع عده ای اندک و ثروتمندان در حال حرکت است به اسم مردم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
این اقای مسئول کیهان که خودش نمیخاد جنگ کنه.خودش در نازو نعمته
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
من که میگم تا قدس رو پس نگرفتیم نباید آرومم بگیریم
پاسخ
ناشناس
خودتو به کیهان معرفی کن شاید یک کاری بهت بدن.
Nima
Canada
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
با سلام
دو سناریو متصور است که هر دو مخالف پبشنهاد کیهان است. به تعبیر عامیانه پیشنهاد کیهان بدترین کار ممکن است یعنی کشتن افراد غیر نظامی و مردم عادی اسراییل.

سناریو اول خویشتنداری ایران تا زمان روی کار آمدن بایدن، تقویت دیپلماسی، تقویت ارتباط با اروپا، استفاده از برگ برنده این اقدام تروریستی در مذاکرات آتی با امریکا، تلاش برای در انزوا قرار دادن اسراییل، ایجاد پیمان دفاعی با رقبای سیاسی اسراییل مثل ترکیه، تلاش برای تقویت بنیان های اقتصادی کشور، پیشی گرفتن از اسراییل در عرصه اقتصادی بجای شعارهای تو خالی و تبلیغات، تشکیل پرونده علیه اسراییل در دادگاه لایحه با عنوان تروریسم دولتی در صورت وقوع شواهد حقوقی قوی.
ابن سناریو با دستگاه ذهنی، سطح سواد و درک کیهان فاصله دارد چون اساسا نان تندروها در اقدامات امنیتی و نظامی است نه اقتصادی و دیپلماتیک، در شرایط عادی کسی کیهان نمی خواند تا ماجرایی اینگونه پیش بیاید و آنها بل بگیرند.

سناریو دوم ایران اقدامی متقابل و هموزن انجام دهد، اقدام متقابل باید در حد و اندازه اقدام اسراییل باشد، اسراییلی ها چه کردند یک شخصیت نظامی، سپاهی و احتمالا امنیتی ایران را که نقش کلیدی در بخش نظامی برنامه هسته ای داشته، به شکل هدفمند کشته اند. ایران مدت هاست برای نیروهای فلسطینی هزینه کرده است. حزب الله لبنان نشان داده عملا پشتیبان ایران است و بازوی عملیاتی و متحد قابل اعتماد است اما آیا فلسطینی ها هم چنین هستند؟ زمان آزمون خوبی است که آیا این هزینه ها با عنوان آرمان فلسطین هنوز معنا دار است، ایران نیروها فلسطینی را از نظر نظامی، امنیتی، تسلیحاتی تقویت کند و از طریق این گروه ها اقدامی متقابل و هم وزن انجام دهد یعنی از طریق نیروهای نیابتی فلسطینی یکی از نظامیان اسراییلی فعال در برنامه های هسته ای اسراییل را هدف قرار داده، یا در پایگاه های نظامی اسراییلی که مقر زرادخانه اتمی است به شکل محدود و حساب شده بمب گذاری کند، قبل از چنین اقدامی به امریکایی ها هم پالس دهد که قصد زدن اسراییلی ها را به شکل حساب شده دارد.

در هر دو سناریو ایران نباید به بندر حیفا حمله کند چون احتمال کشته شدن افراد غیر نظامی وجود دارد که اقدامی متقابل نیست بلکه کاملا خلاف ضوابط حقوق بین الملل است و دنیا را علیه ایران بسیچ می کند و بایدن را مجبور می کند در زمین اسراییل بازی کند، اما از عقل کیهان بیش از این انتظاری نیست.
پیشنهاد کیهان دقیقا در خدمت سناریو ناتانیاهو است چون هر دو مثل هم فکر می کنند، در جهت مخالف.
پاسخ
اشنا
-
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
اگر می خواهید حمله کنید مقداری صبر کنید تا دولت ترامپ گورش رو گم کنه و بعد حمله کنید !!!!!!!!!!!
شما ها که قصد ندارید عمر دولت ترامپ رو بیشتر کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
بهترین کار نابودی کل کره زمینه...حسین شریعتمداری هم بشه فرمانده کل کهکشانها..
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
یکی به این بگه اگه قرار باشه جایی حمله کنیم و تلفات سنگینی وارد کنیم که نباید محلش را بگیم. ....
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
اصا این کیهان این تیترها عمدا می زنه تا باخورد جامعه را نسبت به خودش ببینه . من می گم کسی جواب نده
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
یه راهپیمایی برگزار کنیم و بگیم مرگ بر اسرایبل .البته با صدای بلند
پاسخ
ناشناس
حرف ترامپ.نتانیاهو و بن سلمان و کیهان و تندروها یکی است و همه هم دشمن برجام هستن.علت چیه؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
از الان بگم این مردمی که ما میشناسیم یکیش خودم
دیگه این مدلی که فقط یه سری ببرن وبخورند و وقتی زمان جنگ شد ما بریم جلو دیگه نه
یا همه یا هیچکس
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
نمی گویم حمله مستقیم ولی خوب می فهمم که اگر انتقام نگیریم واسرائیل راتنبیه نکنیم،معلوم نیست هدف بعد کجا وچه کسی خواهد بود،.....اگربه خرابکاری تونطنزپاسخ میدادند،الان اسرائیل چنین جراتی نمی کرد.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
ایشون به گمانم فیلم جنگی زیاد میبینه، امریکا آمادگی جنگ نداره؟؟؟؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
کیهان و کیهان خوان ......
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
بخدااعمال این شریعتمداری نفوذی به نظرمی رسد
پاسخ
ناشناس
نفوذی نیست، .... است
در شرایط عادی کسی کیهان می خواند؟ یک بودجه می گیرند کاغذ خراب می کنند و شغل دائمی دارند کسانی که اگر رانت نباشد هیچ تولید و دستاورد اقتصادی ندارند. بودجه دولتی کیهان قطع شود چند روز دوام می اورند؟ نانشان در فضای جنگ و امنیتی است در شرایط صلح روزنامه ها به بخش خصوصی واگذار می شوند و کیهان باید دکانش را تخته کند.
ناشناس
واقعا باید دقیق بررسی شود. پیشنهاد های .... روزنامه کیهان کشور را به این روز رسانده است. اولین مخالف برجام همین روزنامه کیهان بود که هم نوا با اسراییل و مجاهدین مخالف سر سخت برجام شدند و با یک عده ... از خودشان و با اعمال غیر منطقی باعث خروج آمریکا شدند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
همراه با اسراييل، همگام با تندروهاي امريكا...
پاسخ
ناشناس
Sweden
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
مرگ یک بار شیون یک بار بزنیم اسرائیل را از بین ببریم پروکرک اعراب را هم بریزیم ،ناو های امریکا را هم غرق کنیم.
پاسخ
ناشناس
خدا وکیلی شماهه کی هستید؟شغلتون چیه؟کجا زندگی میکنید؟اصلا فکر میکنید؟یه موشک بزنی از هر طرف صدتا میزنن.خدایا چرا منو اینجا و در این زمان با اینا افریدی
ناشناس
مطمینی حالت خوب است
ناشناس
United States of America
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
اثر کی بخشد آن آهی که از تزویر بر خیزد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
جناب شریعتمداری لطفا قبل از دستور حمله نگاهی به وضعیت مرغ و روغن و تخم مرغ و.... در کشورمان بینداز
پاسخ
ناشناس
مغازه های دم خونه این ورفیق سابقش گرون فروش نیستند، جیبشم با جیب من وشما فرق میکنه ، سالها یک روزنامه را با پول بیت المال داره مثلا !!! اداره میکنه
مجید
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
باشه فقط بذار واسه چند ساعت دیگه الان نهار خوردیم شکم پر جنگیدن نمیچسبه
پاسخ
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
جیب خالی پز عالی
پاسخ
علی ر
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
خلاصه یه روزی معلوم میشه که گرداننده اصلی این روزنامه کی بوده!
پاسخ
ناشناس
من شک ندارم ازیکجایی خارج ازایران درس میگیره جنگ راه بندازه ایران رونابودکنه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
وقتی یک فردی کاملا برای دشمن شناخته شده باشد که نتانیاهو نام او را ببرد، آنگاه دیگر نحوه محافظت از او مهم است، نه اینکه چگونه شناسایی شده است. هر چند شهید فخری زاده در زمان مذاکرات آقای جلیلی شناسایی شد. آنچه هم اکنون مهم است کوتاهی نیروهای امنیتی است که قابل چشم پوشی نیست. در این میان سه گزینه محتمل است. اولین آن عامل نفوذی در نیروهای امنیتی است همانگونه که در جریان ترور شهید سلیمانی مشخص شد. دومین گزینه عامل نفو ذی در نیرو های فنی است که زمان و برنامه حرکت را لو داده باشد. سومین گزینه هم گروه های سیاسی هستند که بلافاصله پس از این ترور، هلهله کنان به دنبال مقاصد سیاسی خود، می‌خواهند مملکت را به آتش بکشند تا نفع جناحی آنها تامین شوند. یعنی یک ترور هدفمند و برنامه ریزی شده. آنچه امروز در مجلس گذشت، احتمال گزینه سوم را تقویت می‌کند و لذا از مقام رهبری استدعا می‌شود دستور فرمایند موضوع به دور از جناح بندی سیاسی، دقیقا بررسی و همچنین از موضعگیری هیجانی اصولگرایان ممانعت نمایند.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
جناب ایشان از کجا به این اطمینان رسیدند که دیگران آمادگی جنگ ندارند و ما به راحتی می توانیم حیفا را بمباران کنیم بدون هیچ پاسخی از سوی آنان؟؟؟ مگر می شود آنان آمادگی نداشته باشند سالانه چندین نوبت مانور های جنگی برگزار می کنند ،به روزترین سلاحها را در اختیار دارند،متحدین قوی دارند.البته
از آدمهایی که ابتدا حرف می زنند و بعد فکر می کنند نباید انتظار داشت که برای مشکلات راه حلهای منطقی ارائه دهند.همیشه برای مشکلات راه حلهای دم دستی و هزبنه بر پیشنهاد می کنند. حالا اگر بر عکس آنچه ایشان فکر کردند،هم رژبم صهیونستی و هم آمربکا از آمادگی کامل برخوردار بوذند و متحدانشان هم به کمکشان آمدند و اقدام متقابل و حتی شدیدتری نشان دادند همانند آنچه را که با عراق کردند ،آیا ایشان و همه کسانی که چون ایشان فکر می کنند بازهم می توانند تزهای اینچنینی دهند؟ تبعات چنین اقدامی را می دانند و می پذیرند ؟؟؟ می فهمند که آوارگی آن هم در شرایط کرونا و سرما یعنی چه.ایشان هرگز صدای مهیب انفجار موشکهایی را که پشت سر هم فرود می آیند و تمام وجودت را می لرزانند،صدای بهم خوردن دندانها و...را نمی فهمند آنکه بر سرش بمب و موشک فرود آمده درک میکند . از ما گذشته که برای خود آرزویی داشته باشیم،فقط آرزو می کنم هرگز جنگی پیش نیاید و مردم کشورمان در آسایش و آرامش زندگی کنند.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
فعلا شما فکری به حال ملت مرم بدبخت و فلک زده ایران با اقتصاد ورشکسته بکنید
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
ترور شهید اردشیرحسین‌پورترور علی‌محمدی، شهریاری، رضایی‌نژاد و احمدی‌روشن ترور فخری‌زاده در زمان های مختلف انجام گرفته است یعنی در همه ادوار وزارت اطلاعات دشمن نفوذی دارد؟
پاسخ
مجید
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
من نظرم روی زدن کاخ سفیده
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
ظاهرا از این اتفاق خیلی ذوق زده شده
پاسخ
ناشناس
Canada
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
چشم حتما خوب شد گفتی و الا مسوالین نمیدونستن که چیکار کنن #
اگر کیهان اینقدر اطلاعات داره که میگه امریکا و اسرائیل آمادگی جنگ ندارن !!!!!!!؟؟ پس چرا از این اطلاعات برای جلوگیری از ترور دانسمند برجسته خودمان استفاده نکردن ؟؟ به مسوُلین کیهان باید گفت .....
پاسخ
roham
مغالطه‌گر کسی است که از روی استدلال نادرست به یک نتیجهٔ درست یا نادرست رسیده‌است و ممکن است آن نتیجه را برای نتیجه‌گیری‌های دیگری هم به کار گیرد. شما دوست عزیز ظاهرا با کیهان زاویه و اختلاف نظر داری ولی در واقع ، هردوی شما در این مورد خاص در حال مغلطه گری هستید .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
شریعتمداری فتوای جنگ نده اگر وجود جنگیدن داری بسم ا...برو سوریه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
کی امادگی جنگ نداره!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
آره حسین آقا چنیین کن
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
دقیقا همون کاریه که اونها می خوان
پاسخ
ناشناس
Germany
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
واقعا نفوذی دیگه یعنی چی؟ تابلو بزرگتر از این حرف!!!!
پاسخ
هادی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است.
کسی که بخواد بزنه دیگه آدرس نمیده قبلش، می زنه!
پاسخ
ناشناس
یاد پورمختار افتادم ضد برجام بود و همش دم از جنگ میزد.الان زندانه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
هرچه نماینده مشهد میگه فقط جنگ وزدن ا سفارت عربستان نون توشه
پاسخ
قلوبرا
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
جنگ یعنی آوارگی و نابودی کسانیکه سینه چاک ظاهری وریا یی انقلابند فرزندانشان امریکا اروپا،
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
بيخيال بابا
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
از کیسه ملت واز طرف ملت خرج نکنید ،،،،اونوقت نسخه جنگ با این وضع آشفته اقتصادی وکرونا بپیچند ،،،
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
اخ جون بناست جنگ بشه
پاسخ
ناشناس
آخ جون برای کیهان، نونش تو جنگ هر شب خواب ناتانیاهو می بینه یک بار در جهت توسعه اقتصادی و همکاری شنیدید طرحی بدهد.
بودجه حکومتی را قطع کنید ببینید شریعتمداری هنر انجام چه کاری دارد؟ شغل ایشان همینه جنگ باشه تا یه چیزی گیرش بیاد شرایط صلح باشه کم کم کیهان باید به بخش خصوصی واگذار بشه، شریعتمداری باز نشسته بشه.
دلواپس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
نون تو جنگه
پاسخ
یاشار
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
من نظرم بمباران پنتاگون است.
پاسخ
ناشناس
فقط مواظب کاخ سفید باش
ناشناس
آره حتما و حتما با تمام قوا و آخرین نفرات خود بروید برای بمباران پنتاگون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
این اقایانی که دم از جنگ می زنند فرزندانشان در امریکا است و نگرانی ندارن
پاسخ
ناشناس
البته دوست عزیز نگرانی معیشت و کرایه خانه هم ندارند اگه هم قیمتها افزایشی باشد که البته به نفع اینهاست
roham
شما دوستان ناشناس چه نظر دهنده و چه پاسخ دهنده ، تمام مسائل رو باهم قاطی کردید و در اثر ساختن معجون در ذهنتون دچار سردرد شدید . مسائل مختلف رو باید در حیطه خودش بررسی و تحلیل کرد تا یک طرفه به قاضی نرفت و دچار سردرد خود و دیگران نشد . شما دوستان ناشناس مسائل امنیتی اقتصادی سیاسی فرهنگی هنری فردی خانوادگی اجتماعی رو باید جداگانه تحلیل کنید تا به نتایج درستی برسید نه اینکه همه رو بریزید توی دیگ و خروجیش بشه آش . فرض براینکه یکسری از اقایون به قول شما که دم از جنگ و انتقام میزنند فرزندانشون در آمریکا هستند و حرف شما درست باشه ولی آیا این دلیل میشه ما ( ملت ) که هم خودمونو هم فرزندانمون در این مملکت زندگی کردند و میکنند نسبت به همچین موضوع مهم امنیتی - سیاسی واکنش نشون ندیم چون دیگران نمیدند ؟ و بی تفاوت باشیم !!! پس فرق ما با اون آقایون در چیه ؟ اون آقایون رو شما به وابستگی به کشورهای خارجی متهم میکنید ولی جدا شما به کجا و چه چیز اینطور وابسته شدید که میخواید به راحتی از همچین موضوع مهمی بگذرید و در واقع منافع ملی رو نادیده بگیرید و به دلتونم نگرانی وارد نکنید . مگر میشود بدون امنیت به ثبات رسید ؟ امروز امنیت کشور ما به دست دشمن نشانه رفته و نیاز به پاسخ گویی ست در زمان و مکان مناسب تا درس عبرتی باشه براشون ، ولی شما ظاهرا به خاطر اقلیتی که نسبت بهشون یا حسادت میورزید یا دشمنی ، میخواید از منافع ملی چشم پوشی کنید . به نظرتون ، نتیجه در شیپور جنگ دمیدن آقایون و این بی تفاوتی شما نسبت به منافع خودتون ؛ یکی نیست ؟
ناشناس
جناب roham مثل اینکه شما به یه اسم دَروَکردن خیلی حساسی ، ای برادر تو همه اندیشه ای
roham
ای برادر تــــــو همان اندیشه‌ای
گر گل است اندیشه ی تو، گلشنی

مابقـــی خود استخوان و ریشه‌ای
ور بود خاری،تو هیمه‌ی گلخنی
ناشناس
جناب roham کمی اندیشه!
ناشناس
جناب roham خوب دقت کنید ما الان 41 سال است که دم از مبارزه با استکبار جهانی میزنیم. به کجا رسیده ایم؟ آیا بعد از گذشت 41 سال از انقلاب شکوهمند اسلامی کدامیک از وعده های شیرین داده شده در کتاب صحیفه نور تحقق یافت؟ آیا اخلاق اسلامی در جامعه بهتر شد؟ فاصله غنی و فقیر کمتر شد؟ فساد و فحشا و اختلاس چطور؟ برادر عزیز چشم های خود را باز کنید ما الان بعد از گذشت 41 سال از انقلاب در وضعیت بسیار بدتری هستیم.
وگوور
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
اتفاقا اگر کوتاه بیاییم امنیت ۸۰ میلیون ایرانی را به خطر انداخته ایم زدن اسرائیل و پایگاه تروریست ها در،امارات باید،در دستور کار قرار گیرد
پاسخ
ممد
قطعا اسراییل و هم پیمانان منطقه ایش نظاره گر نخواهند بود و اقدام میکنن و باز هم جان 80 میلیون ایرانی به خطر خواهد افتاد
ناشناس
اعراب با اسراییل متحد شدند، فقط مانده کاسبان تحریم.
ناشناس
امنیت شغلی. مالی. جانی. روانی نداریم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
از ایران و سوریه و یمن و فلسطین همزمان باران موشکها را بر سر حیفا بباریم آنوقت رژیم صهیونیستی نای راه رفتن نخواهد داشت مراکز صهیونیستها را در امارات منهدم کنیم تا امارات به تروریستها جا ندهد
ناشناس
فعلا شما فکری به حال ملت مرم بدبخت و فلک زده ایران با اقتصاد ورشکسته بکنید حمله به اسرائیل پیشکش و صد البته که حتما شکم شماها سیر است.
Nima
شمایی که به دنبال هزینه تراشی برای مردم هستی از کجا معلوم خودت نفوذی نباشی؟
roham
افراط و تفریط دو روی یک سکه است . یکسری اینقدر افراطگرایانه از انتقام حرف میزنند نظیر کیهان طوری که اصلا آدم شک میکنه نکنه ...باشند ، چون دشمنان ایران در این شرایط و در این زمان این اقدامات و تحرکات رو انجام میدن ( که طبیعی ست ) تا واکنش ایران رو ببینند و یه جورایی توافق آینده ایران با غرب رو خلل درش ایجاد کنند و این سناریو یا بازی ، شبیه بازی شطرنجه و بازی شطرنج نیاز به تمرکز هوش و ارزیابی درست داره و با هیجان و عجله نمیشه شطرنج بازی کرد که بازیگر اینچنین محکوم به کیش و ماته در لحظه اول حرکتش . و در نقطه مقابل یکسری هم اینقدر تفریط گونه حرف میزنند که گویی بویی از ایران و ایرانی بودن نبردند که یا از اون دسته ای هستند که خارج از ایران زندگی میکنند که انتقام از دشمن جانی رو هزینه تراشی محسوب میکنند و در واقع نگران اقامتشون هستند یا اینقدر از مرحله پرتند که به جای اینکه نوک پیکان حملات خود را به سمت دشمن که در نزدیکی اونهاست معطوف کنند به سمت خودی گرفته و افرادی نظیر خودشون رو که دچار اختلاف نظر شدند رو نفوذی میبینند . دسته دیگر هم تنها دنبال نان و خربزه امروزشان هستند و همیشه در تحلیل مسائل تنها به منافع کوچک خود و یا در واقع تا نوک بینی محترم رو بیشتر نمیتونن ببینند .
ناشناس
مواظب باش هواپیما مسافربری نزنی
ناشناس
ای برادر (roham) توهمه اندیشه ای
roham
ارزش انسان ز علم و معرفت پیدا شود

بی هُنر گر دعوی بیجا کند رسوا شود

در مسیر زندگی هرگز نمی افتد به چاه

با چراغ دین و دانش گر بشر بیناشود
ناشناس
کاش افرادی مثل شما که جز ضرر وزیان چیزی برای مردم ندارندخ حرف نزنند بیچاره شدیم ازحجم ندانم کاری های شما