کد خبر: ۶۸۴۴۲۳
تعداد نظرات: ۳۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۵
غربی‌ها دارند در انتخابات ۱۴۰۰ دخالت می‌کنند

محسن رضایی: رئیس‌ دولت نداریم/ در زمان شاه، احتمال اعدام من وجود داشت!

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ما تا حالا رئیس‌جمهور داشته‌ایم امّا رئیس‌دولت نه، گفت: لیست وزرا و فرمانداران را دانشجویان پیشنهاد دهند.
محسن رضایی: رئیس‌ دولت نداریم/ در زمان شاه، احتمال اعدام من وجود داشت!
آفتاب‌‌نیوز :

محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، صبح امروز (سه‌شنبه ۱۸ آذر) در نشست «نقش جنبش دانشجویی در اقتدار علمی و تداوم انقلاب اسلامی» که از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور پاکداشت برگزار شد، با اشاره به ۱۶ آذر سال ۳۲ و شهادت دانشجویان ایرانی در اعتراض به کودتای ۲۸ مرداد و ورود معاون رئیس جمهور آمریکا به ایران، گفت: تاریخ جنبش دانشجویی تاریخ پر افتخاری است و این جنبش در بلندترین قلّه سیاسی کشور پرچم ایران را به اهتزاز در آورده است.

رضایی با بیان اینکه شعار استقلال در سال ۳۲ شعار بسیار نویی بود که جنبش دانشجویی آن را مطرح کرد، یادآور شد: در جنبش مشروطه، شعار آزادی و دموکراسی مطرح شد، اما خبری از شعار استقلال نبود. حتی نهضت مشروطه و مشروطه‌خواهان در مقابل رژیم قاجار به مدت یکی دو هفته در سفارت انگلیس تحصن کردند. یعنی به سفارت انگلیس پناه بردند تا آزادی و دموکراسی را بگیرند امّا در ۱۶ آذر جنبش دانشجویی به‌دنبال استقلال‌خواهی و تودهنی به آمریکا و انگلیس بود که کودتا کرده بودند. بنابراین شعار استقلال، شعار بسیار مهم و شجاعانه‌ای بود. این اولین باری بود که ندای استقلال‌طلبی بلند شد. از آن موقع تا امروز، جنبش دانشجویی همواره در خط مقدم مبارزه بوده است.

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس با اشاره به نقش‌آفرینی جنبش دانشجویی در دفاع مقدس گفت: اکثر فرماندهان ما از مهدی باکری گرفته تا شهیدان دقایقی، بقایی و همت، دانشجویانی بودند که در دانشگاه‌ها تحصیل کرده بودند. هفتاد هشتاد درصد مدیران جنگ از جنبش دانشجویی بودند.

رضایی با بیان اینکه من دوره دبیرستان یکبار دستگیر شدم و سال ۵۵ که دوباره آمدند من را دستگیر کنند، دانشجوی دانشگاه علم و صنعت بودم، خاطرنشان کرد: چون احتمال اعدام من وجود داشت، من مخفی شدم. بنابراین جنبش دانشجویی افراد بالاتر و بهتری از من داشت که وارد انقلاب و دفاع مقدس شدند و تا امروز جنبش دانشجویی در صحنه بوده است. فراز و نشیب داشته و گاهی پررنگ و کمرنگ شده، امّا از سال ۳۲ تا امروز، هیچگاه پایان نیافته است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امروز یکی از مقاطع مهم دانشجویی، اقتدار علمی است، با طرح این سؤال که چرا دانشمند هسته‌ای ما را به شهادت می‌رسانند، گفت: آیا قصد غربی‌ها جلگیری از تولید بمب اتم هست؟ اصلاً چنین چیزی نیست. مسئله اصلی این است که غرب، دویست سال است که هیچ‌گاه نخواستند ملّت ایران پیشرفت کند و از پیشرفت ملّت ایران می‌ترسند، چه زمانی که ایران دوست آن‌ها بوده چه زمانی که دشمن آن‌‌ها بوده است.

رضایی خاطرنشان کرد: در زمان دوستی ایران با غرب در زمان قاجار و پهلوی مسئله اصلی آن‌ها این بود که ایران، نوکر غرب باشد. ایرانی که در منطقه ژاندارم آن‌ها باشد و از منافع آن‌ها حمایت کند. آن‌ها نه‌تنها هیچ‌گاه به پیشرفت ملّت ایران کمک نکردند بلکه مانع پیشرفت آن هم شدند. اینکه جاده‌های اتوبون‌های اصلی ایران از کجا برود، نسبت به این موضوع هم نقشه می‌کشیدند. از زمان قاچار تا پهلوی همیشه غربی‌ها نگران بودند که ارتباط چابهار و تهران وصل نشود. چون می‌گفتند ایران باید سدی در مقابل شوروی باشد و اگر این جاده‌ها کشیده شود ایران از دریای عمان و خلیج فارس استفاده می‌کند و به ضرر ما می‌شود.

**دانشجویان به اسناد تاریخی مراجعه کنند

وی در ادامه گفت: دانشجویان به اسناد تاریخی مراجعه کنند و ببینند که چرا نمی‌گذاشتند ایران از زاگرس عبور کند. چرا از اتصال اقتصاد ایران به دریای عمان و هند نگران بودند. آن روز از پیشرفت ایران می‌ترسیدند و امروز هم دنبال مسئله هسته‌ای هستند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: ایران باید بتواند در سال‌های آینده آنقدر پیشرفت کند که در روز یکمیلیون بشکه نفت وارد کنیم. آنقدر اقتصاد ما باید قوی شود که نه‌تنها نیازی به فروش نفت و گاز نداشته باشد، بلکه که تمام منابع را خودمان مصرف کنیم و تازه نیاز به واردات نفت و گاز هم داشته باشیم. چون اگر تولید ملی چند برابر شود نیاز به انرژی بیشتری خواهیم داشت.

رضایی با بیان اینکه غربی‌ها نگران این هستند که انرژی منطقه در خود منطقه مصرف شود، گفت: اگر این اتفاق رخ دهد، قیمت کالاها در اروپا چند برابر می‌شود. نگرانی دوم آن‌ها، ۱۵ کشوری است در همسایگی ما قرار دارند. آن‌ها از تشکیل ایران بزرگ ولو از لحاظ اقتصادی می‌ترسند. اگر صنعت و کشاورزی ایران توسعه پیدا کند و ایران به کشور بزرگی تبدیل شود، تجارت و صنعت و امنیت کشورهای همسایه به امنیت ایران گره می‌خورد و ایران بزرگ شکل می‌گیرد و اگر کسی بخواهد به کشورهای منطقه سرکشی کند اول باید به ایران بیاید و با ایران حرف بزند. غربی‌ها از این موضوع می‌ترسند.

**مسئله هسته‌ای برای ما در اقتصاد مهم تر است تا بمب اتم

وی با بیان اینکه مسئله هسته‌ای برای ما در اقتصاد مهم تر است تا بمب اتم، گفت: اگر صنعت هسته‌ای داشته باشیم، کشتی‌های اقیانوس‌پیما خواهیم داشت که صدها هزار بشکه را در دریاها با هزینه کم منتقل می‌کنند. در دانش پزشکی هم هسته‌ای موثر است. از طرفی، هسته‌ای وقتی رشد کند، اثر القائی نیز دارد. چون دانش هیچوقت در یک صنعت باقی نمی‌ماند. اگر مثلاً در صنعت خودرو، نظریه مکانیکی مطرح شود، این موضوع وارد صنایع کشاورزی هم می‌شود.

رضایی تصریح کرد: غربی‌ها نگران هستند که مسئله دانش و فناوری هسته‌ای هم در خود صنایع هسته‌ای و هم در سایر صنایع وارد شود و آنجا را هم آباد کند و جهش صنعتی و تولیدی ایجاد شود. ترس غرب فراتر از بمب اتم است. اگر ایران بزرگ در شمال خلیج فارس و دریای عمان بوجود بیاید ۱۵ کشور به ایران وصل می‌شود و اگر ایران بزرگ شکل بگیرد، در سیاست دنیا دخالت می‌کند. وظیفه ما این است که مجد و عظمت و شکوه ایران بزرگ را دوباره به‌دست بیاوریم و ما می‌توانیم این کار را بکنیم.

وی یکی از این مسائل مهم کشور را اقتدار علمی دانست و افزود: اقتدار علمی، نقش بزرگی در تبدیل ایران به ایران بزرگ دارد. هرچه در فناوری پیشرفت کنیم به‌سوی ایران بزرگ حرکت خواهیم کرد و اگر جلوی این کار را بگیرند ما کندتر حرکت خواهیم کرد. دعوای امروز ما با غرب بر سر اقتصاد و علم و پیشرفت ایران است.

**نگرانی غربی‌ها حقوق بشر و آزادی‌خواهی در ایران نیست

رضایی با بیان اینکه نگرانی غربی‌ها حقوق بشر و آزادی‌خواهی در ایران نیست، اظهار داشت: اگر اینطور نیست پس چرا با عربستان کاری ندارند؟ کشوری که با بدترین وضعیت تاریخی زندگی می‌کند و بدترین حکومت تاریخ روی کار است و یک خبرنگار را در ترکیه قطعه قطعه می‌کنند، چرا صدای غربی‌ها نسبت به آزادی و حقوق بشر در عربستان در نمی‌آید امّا نسبت به هسته‌ای ما صدای آن‌ها بلند می‌شود؟ مسئله آن‌ها این است که چه کسی برای آن‌ها نفع دارد و چه کسی ضرر دارد. عربستان چون برای آن‌ها نفع داردف حتی اگر آزادی و دموکراسی هم نداشته باشد کاری با آن ندارند، اما با ایران ولو اینکه دموکراسی و حقوق بشر هم داشته باشند، مخالف هستند.

**غربی‌ها دارند در انتخابات ۱۴۰۰ دخالت می‌کنند

وی ادامه داد: ببینید غربی‌ها چطور دارند در انتخابات ۱۴۰۰ دخالت می‌کنند؛ عده‌ای را بزرگ و عده‌ای را کوچک می‌کنند. چطور از فضای مجازی استفاده می‌کنند تا مثل زمان قاجار و پهلوی، افراد دست‌نشانده خودشان را به مسند بنشانند.

رضایی با بیان اینکه جنبش دانشجویی می‌تواند با اقتدار علمی، بزرگ‌ترین سهم را در آینده ایران داشته باشند، اظهار داشت: به هیچ وجه نباید از پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های نوظهور و دانش‌های جدید صرفه‌نظر کنیم. جنبش دانشجویی می تواند پرچمدار این اقتدار علمی باشد. به عنوان یک سرباز، دست همه شما را می‌بوسم و به عنوان سرباز ملت ایران در خدمت شما هستم.

رضایی در پاسخ به پیشنهاد یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه دانشجویان وارد عرصه انتخابات شوند و وزرای دولت بعدی را پیشنهاد دهند، گفت: اینکه دانشجو فقط بخواهد رأی بدهد، این حداقل مشارکت در صحنه است. پیشنهاد می‌کنم شما کمک کنید تا اشتباهی که در ذهن جامعه وارد شده را اصلاح کنیم.

** مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲ نفر را انتخاب می‌کنند نه یک نفر

وی ادامه داد: مردم فکر می‌کنند وقتی در انتخابات ریاست جمهوری رأی می‌دهند، فقط یک رأی می‌دهند، در حالی که یک رأی نمی‌دهند، بلکه ۲ رأی می‌دهند. چرا؟ چون دو پست و مسئولیت را همزمان انتخاب می‌کنند؛ یکی ریاست جمهوری و یکی رئیس دولت.

رضایی توضیح داد: دهه اول انقلاب، ما یک نخست وزیر و یک رئیس جمهور داشتیم. کار نخست وزیر، اداره صنعت، کشاوری، فرهنگ، علوم، سلامت و... بود. رئیس جمهور یک مقام تشریفاتی در مدیریت بود که مسائل سیاسی و امنیتی را دنبال می‌کرد. در اصلاح قانون اساسی همه این اختیارات در یک شخص ادغام شد. بنابراین اکنون اگر یک نفر هست که دو پست دارد آیا وقتی رأی خود را به صندوق می‌اندازیم نباید هر طوری انتخاب کنیم که هر دور را داشته باشیم؟

وی ادامه داد: شاید برخی این نظر من را نپذیرند و بگویند این نظر، افراطی است، امّا عقیده من این است که ما تا حالا رئیس‌جمهور داشته‌ایم امّا رئیس دولت نداشته‌ایم. رئیس‌جمهوری کار سختی نیست. خیلی افراد می‌توانند رئیس‌جمهور باشند امّا رئیس دولت نه. رئیس جمهور بیشتر سخنگویی است و رؤسای جمهور غالباً حرف خوب می‌زنند. حرف خوب زدن با عمل کردن و اجرا کردن از زمین تا آسمان متفاوت است.

** نگذارید هفته آخر انتخابات استقلال- پرسپولیس شکل گیرد

رضایی تصریح کرد: این پیشنهاد که دانشجویان، وزرا را پیشنهاد دهند، پیشنهاد خوبی است، شما حتماً این کار را بکنید و وارد شوید و اجازه ندهید هفته آخر انتخابات، باز هم جریان استقلال و پرسپولیس شکل بگیرد و باز هم دولتی شکل بگیرد که هشت سال باز آن را نقد کنیم. بنابراین باید انتخابات را تقویت کنید.

وی افزود: همانطور که ما در دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاست‌های کلان نظام را جمع‌سپاری کردیم و از همه نخبگان برای مشارکت در آن، فراخوان دادیم، پیشنهاد می‌کنم شما دانشجویان، لیستی از افرادی که می‌توانند در دولت بعد نقش داشته باشند، از وزرا تا فرماندار را پیشنهاد بدهید تا استفاده شود.

رضایی در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان درباره راه حل رفع تورم گفت: مسئله تورم از هفت هشت سال قبل از انقلاب وارد اقتصاد ایران شده و نزدیک به ۵۰ سال است که اقتصاد ایران رکود تورمی دارد. چرا از دولت هاشمی تا امروز این مسئله حل نشده است؟ چون دولت‌ها همیشه به دنبال مُسکّن بوده‌اند و قادر به جراحی اقتصاد ایران نبوده‌اند.

وی با بیان اینکه اقتصاد ایران به جراحی عمیقی نیاز دارد و ممکن است سر و صدای دولت و برخی‌ را هم بلند کند، تصریح کرد: جراحی درد دارد و دولت از این دردها فرار می‌کردند، حتی اگر توان جراحی هم داشتند.

**دولت‌ها جرأت جراحی اقتصاد ایران را نداشته‌اند

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه دولت آینده باید بتواند و با بینش درست، اقتصاد ایران را جراحی کند، تصریح کرد: این جراحی باید از بالا هم باشد. یعنی باید ابتدا سیاست را از اقتصاد جدا کرد، در غیر اینصورت دولت‌ها با تعارض منافع مواجه می‌شوند و باید رفقای خودشان را وارد کنند. در اینصورت مسائل اقتصاد بیش از این که اقتصادی باشد، گروهی و جناحی است. شما امسال اگر ۱۰۰ نفر فاسد دستگیر کنید، سال بعد ۱۰۰ فاسد دیگر تولید می‌شود. شما تا زمانی که ریشه را حل نکنید فاسد دوباره تولید می‌شود. ریشه فساد این است که سیاست با اقتصاد گره خورده و این دو باید از هم جدا شوند. این موضوع به جراحی نیاز دارد.

وی بر جدا شدن بودجه کشور از نفت تأکید کرد و گفت: این‌ موضوعات را باید در آینده برای مردم باز کنیم تا مردم ببینند که چه تأثیرات شگرفی در اقتصاد خواهد داشت. همچنین مسئله اقتدار پول ملی، ثبات ارزش پول ملی و مسائلی از این قبیل، نیاز به جراحی دارند. بانک مرکزی نباید قلّک و پولدان دولت باشد. اینها مسائل ساختاری است و ربطی به این دولت و آن دولت ندارد. اگر این‌ها حل نشود، هر دولتی هم روی کار بیاید، آش همان آش و کاسه همان کاسه است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح این سؤال که آیا افکار احمدی نژاد، خاتمی، هاشمی و روحانی یکی بوده؟ گفت: تفکرات این افراد با هم تفاوت داشته است، امّا از لحاظ اقتصادی، یکسان بوده است. حالا اینکه یک سری پول‌ها بیش‌تر مردم توزیع شده کار بدی نبوده و می‌شد بهتر هم تقسیم می‌شد، امّا چرا مسائل ریشه‌ای اقتصاد در دولت‌های مختلف با افکار مختلف حل نشده است؟

رضایی با بیان اینکه مشکل تورم، نسل‌های ما را اذیت می‌کند، گفت: ما باید دست به یک انقلاب اقتصادی بزنیم تا اقتصاد بر ریل خودش قرار گیرد و در آن صورت خواهید دید که بودجه دولت درست می‌شود و درآمد استاد و هزینه دانشجویان و مسئله مسکن نیز که طبق قانون اساسی هر ایرانی باید مسکن داشته باشد، حل و فصل خواهد شد و به اقتصاد پیشرفته‌ای خواهیم رسید.

وی تصریح کرد: البته همه چیز در گرو شماست. همانطور که قبلاً گفتم، مردم باید بدانند رأی آن‌ها ۲ رأی است؛ هم رأی به رئیس دولت است هم به رئیس جمهور. از شورای نگهبان هم انتظار داریم که مسئله عمل به قانون اساسی که مدیر و مدبر بودن رئیس جمهور است را ملاحظه کنند، امّا خود مردم هم باید نقش مؤثری داشته باشند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۳۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
3
28
اصلاکاریزمانداری بی تعارف آقای رضایی
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
2
26
بدشانی آوردی......م
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
2
19
اگه اعدام می شدی الان تکلیف مملکت و انتخابات ریاست چی می شد؟
ابراهیم احمدی ازممسنی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
20
2
فقط محسن رضایی میتواند خط شکن اقتصاد کما رفته باشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
0
9
اقتصاد نیاز به جراحی دارد را همه می گویند

اما چگونه را نگفتی

کدام رییس جمهور جرات دارد اقتصاد را از چنگ نهادهای دارای همه جور قدرت در أورد؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
20
3
این ادم اقتصاد دانه..خیلی بهتر از هرکسی است..درود برتو سردار
سلام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
2
5
دیگر زمان شمابرای ریاست جمهوری بپایان رسیده راست میگویید دست نیروهای جوان و سیاستمدار را بگیرید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
3
18
بنده خدا رضایی دچار توهم شده وگرنه خودش هم از گفته هاش خندش میگیره
علیرضا نیکرو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
9
2
گزینه ی جناح راست سیاسی ایران در انتخابات ۱۴۰۰
دکتر محسن رضایی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
2
14
نون به نرخ روز خور که میگن دقیقا به این شخص میخوره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
1
12
خدا چه رحمی به ما کرد .اگه تو نبودیدلار ۳۰ تومان و مرغ ۳۵ بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
2
12
پیشنهاد میکنم صدا و سیما یکی از شبکه های تعطیل شده و بر زمین مانده خود را به ایشان و جناب ضرعامی اجاره دهند تا از اینطریق این دو بزرگوار مدام دید ه شوند.
وگرنه شوق و ولع دیده شدن در این دو نفر ممکنه کار دستشون بده.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
واقعا گل گفتی هموطن
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
0
8
بگو چه داریم ندارمی ها که زیادن
شما یک چیزی که سر جای خودش باشه به ما نشون بده،!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
1
14
برو برس به زندگیت دیگه . خدمت به مردم بسه خیرببینی .برو یه مسجدی پیداکن و برا آخرتت یه کاری بکن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
1
5
اهههه،چه بد شده
قانع
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
0
3
سلام ،بعداز انقلاب اول انسان سیاسی پرورش دادیم بعد از این رجل سیاسی اقتصاد دان برای حل مشکل باید نظام از ریشه جراحی کند دست ادمهای سیاسی را از اقتصاد دور کند حتی به اندازه عضویت در هیئت مدیره یک شرکت کوچک بی نام نشان ،اقای رضائی وقتی سیاست مدار کار اقتصادی می کند آخر قوانین در مجلس معلوم است که چه میشود تا لابی های اقتصادی در مجلس نخواهند چیزی به نفع مردم تصویب نخواهد شد برادر جان کجای کارید !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
2
11
این قبا برای تن شما گشاد است.
امینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
12
0
انشاءالله دکتر محسن رضایی بتواند با جلب رأی مردم بعنوان رئیس‌جمهور همانند دفاع مقدس کشور را از این بن‌بست اقتصادی نجات دهد
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
9
0
سلام احسنت جناب رضایی تحلیل شما عالی بود از مسائل حقیقت دید من رو نسبت به خودتون تغییر دادید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
14
1
احسنت واقعاانسان فرهیخته وباسوادبالا هستند علم اقتصادی ایشان برای درمان اقتصادبیمارایران بسیار کارسازهست...کسانی که دارندسازمخالف میزنند ازجنس مردم نیستند وبخاطرمنافع شخصی یاجناحی با ایشان کینه دارند....کوچکترین مشکل وجرم سیاسی واقتصادی درطول عمرپربارشان نداشته اند..خدایاور همه ایران دوستان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
14
0
بسیارانسان عالمی هستنددرودبرایشان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
3
19
تو زمان شاه یه بچه کارگر بیشتر نبودی که بخوان اعدامت کنن توهم برت داشته
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
0
11
جناب رضائی عزیز میتونید بفرمائید الآن ایران درچه وضعیتی قرار داره الآن مابرای یک وتودرسازمان ملل ازچین یاروسیه
داریم همه چیزمونو دراختیار این دوکشورقرارمیدیم

یااگرشماراه کاربهتری داری لطفا"بیان کنیدشایدماهم امیدوارانه به سیاستهای تاکنون ناموفق شما دل گروبگذاریم.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
3
1
کسانیکه فکر میکنند باید برای رئیس جمهوری کسی توصحنه بیاد که همه فن حریف باشه ؟ اول اینکه چنین چیزی غیرممکنه روسای جمهور همه کشورها با یک تخصص و به اندازه ابی که با منطق سیاست ومهمتر سیستم مدیریت کلان آشنا باشند میتوانند با بدست آوردن رأی عهده دار باشند ولی رئیس جمهوری موفق است که ابتدا شجاعت داشته باشه واز جریانهایی که بعضی از آقایان میگویند نمیتوان با آنها برخورد کرد را بدون واهمه برخورد کند , اگر رئیس جمهوری این اراده را داشته باشه ولی تخصص چندانی نداشته باشه خیلی بیشتر موفق ورضایتمند جامعه است
جعفریان
|
France
|
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
0
13
برادر محسن اگر اختیار با شمابود که جنگ هم تا حالا ادامه داشت. تشکیل ستاد جنگ از بیت المال کار سختی نیست...کشور نیازمند آرامش است.لطفا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۱
0
5
سردار شما وضعیت امروز را با گذشته مقایسه کردی و یاداور شدی که سال 55 دستگیر شدی و زندانی شدی ولی کددارنشدی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
بابا یک چیزی گفت سردارجدی نگیرید شما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۳
0
9
دبیر مصلحت نظام لطفن از دستاورداتون تو مجلسی که فقط کارش مصلحت نظامه چه کردی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
0
5
ایشون کلا توقرن چهارم و پنجم سیر میکنه،
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
0
1
خدانکنهالان اقتصاد دان داشتیم، نه یک تیپ کاریزما، نه یک همه فن حریف در تمام رشته ها،
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
0
1
واقعا متاسفم !!!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین