آفتابنیوز : آفتاب-سمیه عظیمی: موسوی لاری که این روزها چندان هم امیدی به مهلت یافتن اصلاحطلبان برای رقابت ندارد، خود زمانی مجری امر انتخابات بوده و شاید بیش از هر شخص دیگری بتواند درباره فضای رقابت انتخاباتی اظهارنظر کند؛ گذشته از اینکه اکنون در راس جریانی قرار گرفته که تحت نام ائتلاف اصلاحطلبان تصمیم به حضور جدی در انتخابات دارند.
وی در گفتگو با خبرنگار سیاسی آفتاب از چند و چون پروژه ردصلاحیتها گفت، از مجریان و ناظران انتخابات سوالاتی کرد و بالاخره اینکه از ریاست مجلس هفتم به دلیل ضعف در مقابل دولت انتقاد کرد.
* تکلیف 170 کرسی مجلس از هم اکنون مشخص است
حجتالاسلام عبدالواحد موسویلاری، رییس ستاد ائتلاف اصلاحطلبان درباره هفتهای که پس از اعلام نتایج صلاحیتها بر اصلاحطلبان گذشت، گفت: «اصلاحطلبها در هفتهای که گذشت، روزهای پرکاری را پشت سر گذاشتند و جلسات متعددی درباره موضوع انتخابات داشتند. جلسه ستاد مرکزی ائتلاف اصلاحطلبان، کمیته سیاسی، ستاد و دبیران کل احزاب عمده، جلسه سراسری ستادهای استانی و همچنین دیداری که با آقای خاتمی داشتیم، همه در جهت تبادل نظر در موضوع ردصلاحیتها بود تا به یک جمعبندی واحد برسیم».
وی اضافه کرد: «مسئله اصلی ما در این جلسات این بوده که هیاتهای اجرایی خیلی راحت و بدون هیچ مانعی مسیر انتخابات را به سمتی کشاندند که در بیش از 170 کرسی نمایندگی مجلس، هیچگونه رقابتی بین جناح محافظهکار و اصلاحطلب وجود نخواهد داشت و از هماکنون مشخص است که تکلیف این کرسیهای مجلس روشن بوده و برنده آنها جریان محافظهکار خواهد بود».
موسویلاری در ادامه اظهار داشت: «در بقیه کرسیهای مجلس، از بین 100 تا 120 کرسی نیز با تسامح میتوان از رقابت سخن گفت؛ چراکه در بسیاری از این مناطق بازهم کاندیداهای اول و دوم ما را حذف کردهاند و افرادی هم که از نظر گرایش به ما نزدیکاند عموما چهرههای شناختهشدهای نیستند».
وی با اشاره به اینکه "در چنین فضایی مهمترین سؤال مطرح این است که ما میتوانیم حضور پیدا کنیم یا خیر؟" افزود: «ما پاسخ به این سؤال را نه بر اساس ذهنیتها، حدس و گمانها و تخیلات که بنابر دادهها و اطلاعات دقیقی میدهیم که از همه مناطق کشور در اختیار ستاد قرار گرفته است».
وی با اشاره به گزینههای پیشروی اصلاحطلبان در قبال انتخابات مجلس هشتم در شرایط کنونی گفت: «با وجود ردصلاحیتهای گسترده که در میان کاندیداهای اصلاحطلب رخ داده، از یکسو اصلاحات میتواند همه تلاش خود را در مناطقی که کاندیدا دارد به کار بندد و از سوی دیگر میتوانیم با طرح این پرسش که وقتی کاندیدایی نداریم پس چگونه در انتخابات مشارکت کنیم، خود را از گردونه رقابت کنار بکشیم بدون اینکه انتخابات را تحریم کنیم».
موسویلاری در عین حال اظهار داشت: «البته اصلاحطلبان درصددند که فعلا تصمیمگیری نکنند و با تدبیر کارها را به پیش ببرند و منتظر بمانند تا هیاتهای نظارت نیز نظر خود را اعلام کنند.»
* فضای انتخابات با نظر هیاتهای نظارت تغییری نمیکند
وی با اشاره به پایان مهلت اعلام نظر هیاتهای نظارت تصریح کرد: «شخصا معتقد نیستم که توسط هیاتهای نظارت تغییر اساسی در فضای انتخابات به وجود آید. هیاتهای نظارت و اجرایی هم از نظر خاستگاه فکری و هم از نظر نوع ارتباطات با هم یکسان هستند».
وزیر کشور دولت اصلاحات اضافه کرد: «اکثریت قریب به اتفاق فرمانداران مسئول برگزاری انتخابات، همانهایی هستند که در گذشته در دفاتر نظارتی شورای نگهبان و هیاتهای نظارت کار میکردند و امروز در هیاتهای اجرایی نشستهاند».
وی افزود: «ردصلاحیت بیش از سه هزار نفر از داوطلبان نمایندگی مجلس هفتم حاصل عملکرد همین هیات نظارتیهای سابق بود که امروز هیاتهای اجرایی را تشکیل دادهاند».
موسویلاری در عین حال گفت: «با وجود این؛ اصلاحطلبان برای اینکه حجت را تمام کند و در آینده در برابر این پرسش قرار نگیرند که چرا عجولانه تصمیم گرفتید، سعیشان بر خویشتنداری و اجتناب از هرگونه اعلام تصمیم در شرایط فعلی بوده است».
وی ادامه داد: «ما با آگاهی از این واقعیت که هیاتهای نظارت استانی با هماهنگی هیات مرکزی نظارت اقدام میکنند تا 13 بهمن ماه صبر کردهایم و از این پس با اعلام نتایج بررسی هیاتهای نظارت اظهارنظر خواهیم کرد».
موسویلاری ادامه داد: «برداشتمان این است که از این پس تکلیف روشن خواهد بود و دیگر حالت منتظرهای باقی نمیماند؛ گرچه شورای نگهبان حق دارد تا یکماه اظهارنظر کند ولی نتیجه آن نیز از همین ابتدا مشخص است».
* ردصلاحیت شدهها بزرگان اصلاحات را از رایزنیهای بیاثر منع میکنندرییس ستاد ائتلاف اصلاح طلبان با اشاره به بحثهای درونی اصلاحات درباره موضوع ردصلاحیتها گفت: «بسیاری از کاندیداهای ما که مورد بی مهری هیاتهای اجرایی قرار گرفته اند در گفتگوهایشان با ستاد ائتلاف و همینطور با بزرگانی که در راس جریان اصلاحات قرار دارند، تاکید دارند که بزرگان اصلاحات وارد لابیها و رایزنیهایی نشوند که تاثیری در روند انتخابات ندارند».
*برنامه انتخابات بر مدار نظر آقایان تنظیم شده استوی در این باره افزود: «داوطلبان ردصلاحیت شده اصلاحطلب تاکید میکنند که انتقال مسایل به بزرگان نظام به ویژه شخص مقام معظم رهبری بسیار خوب است و کسی با آن مخالفتی ندارد؛ اما با این اقدام که آقای خاتمی، آقای هاشمی و آقای کروبی وارد چانهزنیهای بیحاصل با شورای نگهبان و هیات نظارت مرکزی شوند، مخالفاند چرا که شواهد نشان میدهد دستگاه اجرایی و نظارت با یک برنامهریزی هماهنگ وارد صحنه شدهاند و آنچه اتفاق افتاده نشانهای از تنظیم برنامه انتخابات بر مدار مورد نظر آقایان است».
* قانون شکنان از قانون دم نزنند
موسویلاری همچنین در واکنش به اظهارات عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان مبنی بر اینکه "با دور زدن قانون صلاحیت کسی احراز نمیشود"، گفت: «قانونشکنان نمیتوانند از دور زدن قانون توسط اصلاحطلبان دم بزنند، آنچه که تاکنون از ناحیه دستگاه اجرا به وقوع پیوسته تا همین جا خود قانونشکنی است. ردصلاحیتهای بیدلیل و به کار گماردن افرادی که از منظر قانون نمیتوانند در مسئولیت اجرای انتخابات قرار گیرند خود نمونههای بارز قانونشکنی همفکران آقای کدخدایی است».
* حضور آقای افشار در ریاست ستاد انتخابات غیرقانونی است
وی در این باره تصریح کرد: «حضور آقای علیرضا افشار در جایگاه ریاست ستاد انتخابات کشور کاملا غیرقانونی است چرا که طبق نص صریح قانون انتخابات، حضور نیروهای نظامی در هیچ یک از مراحل انتخابات به عنوان مسئول برگزاری انتخابات مجاز نیست و این اولین قانونشکنی آقایان است».
* آقای کدخدایی در قبال حضور نظامیان در انتخابات چه کرده است؟
موسویلاری خطاب به سخنگوی شورای نگهبان گفت: «چرا آقای کدخدایی در مقابل این قانونشکنیها بی تفاوت نشست و اعتراضی نکرد؟ در حالی که اولین قانونشکن دستگاه اجرایی است که یک نظامی را به کار گرفته و دومین قانونشکن نیز شورای نگهبان است که در مقابل این اتفاق سکوت اختیار کرده است».
عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز یادآور شد: «تعداد زیادی از نیروهای نظامی در سراسر کشور در هیاتهای اجرایی حضور دارند و آقای کدخدایی که دم از قانون میزنند باید پاسخ دهد که شورای نگهبان در قبال این قانونشکنی چه کرده است. از سویی شورای نگهبان نیز بسیاری از نظامیها را در هیاتهای نظارت استانی به کار گرفته که این خود تکلیف را روشن میکند».
وی تاکید کرد: «آقای کدخدایی و شورای نگهبان در پیشگاه ملت در برابر یک داوری روشن قرار گرفته است».
* جناح حذف شده چگونه میتواند از حضور سخن بگوید؟موسویلاری با اشاره به برخی پرسشهای مطرح شده درباره نحوه انجام تکلیف شهروندی از سوی اصلاحطلبان در شرایط کنونی انتخابات مجلس هشتم گفت: «موضوعات مربوط به وظایف شهروندی ارتباطی به فعالیتهای جریانات سیاسی ندارد و اموری شخصی هستند؛ چرا که حضور برای یک جریان سیاسی به معنای ارائه کاندیدا و دفاع از آن است».
وی افزود: «با این حال، زمانی که در بیش از 170 کرسی نمایندگی مجلس هیچ امکان رقابتی بین جریانهای سیاسی کشور وجود ندارد جریان حذف شده چگونه میتواند از حضور سخن بگوید؟!»
* جریان اصلاحطلبی ریشه در متن انقلاب دارد
موسویلاری تاکید کرد: «جریان اصلاحطلبی با همه وجود به دنبال حضور در انتخابات رقابتی است چراکه این جریان ریشه دارترین جریان سیاسی متن انقلاب است که قبل از انقلاب و در عرصه مبارزه، بعد از پیروزی انقلاب و در مسئولیتهای مختلف، در دفاع مقدس و عرصه جهاد و همچنین در عرصههای مدیریتی مختلف سازندگی حضوری جدی و در خور داشته است».
* رقیب ما در تعریف انتخابات سابقه دار استوی اضافه کرد: «خوب است آقایان پاسخ دهند که منظورشان از حضور و رقابت چیست! چرا که رقیب ما سوابقی در تعریف انتخاب دارد. زمانی شعار آقایان "سه کیلو گلابی" بود. بدون شک اگر با این تعریف انتخابات را محک بزنیم رقابتی و پرشور خواهد بود».
* محافظهکاران از رأی اصلاحات وحشت داشتندرییس ستاد ائتلاف اصلاحطلبان در بخش دیگری از این گفتوگو با اشاره به برخی اظهارنظرها درباره رأی پایین کاندیداهای اصلاحطلب درصورت تایید صلاحیت گفت: «اگر جریان محافظهکار به رأی خود اطمینان داشت و از رأی اصلاحطلبان نگرانی نداشت، اقدام به حذف آنها نمیکرد».
وی ادامه داد: «اینکه عده زیادی از کاندیداهای اصلاحطلب را بدون هیچ مدرکی از گردونه رقابت حذف می کنند نشانه وحشت جریان محافظهکار از آرای جریان اصلاحات است».
موسویلاری برای نمونه به ردصلاحیت حیدری، نماینده سابق تفرش اشاره کرد و گفت: «دلیل ردصلاحیت آقای حیدری که اتفاقا از نمایندگان مجلس ششم هم نبوده، محکومیت قضایی عنوان شده است درحالی که وی تاکید دارد تاکنون حتی به عنوان شاهد هم به محاکم قضایی نرفته و پس از طرح این موضوع با مسئولان این پاسخ را شنیده که به ما هم گزارش شده است».
*عملکرد صداوسیما به ضرر جریان محافظهکار تمام خواهد شد
وی افزود: «بسیاری از کاندیداهای اصلاحطلب از چهرههای شناخته شده جامعه هستند، چگونه ممکن است که توان رقابت با کاندیداهای جناح محافظهکار را نداشته باشند. درست است که برخی چهرهها در تلویزیون بیشتر مطرح میشوند اما این به معنای گرایش بیشتر مردم نخواهد بود. مردم از جانبدارانه عمل کردن تلویزیون و طرح برخی چهرهها به صورت غیرقانونی دل خوشی ندارند و نسبت به سوءاستفاده از امکانات عموی حساس هستند و این به ضرر آن جناحی است که محل این ظن است».
وی خاطرنشان کرد: «آقای ناطقنوری بعد از شکست در انتخابات دوم خرداد، دلیل اصلی این شکست را تبلیغات مشمئزکننده تلویزیون از خود دانست و این نشان میدهد که مردم مسایل را به خوبی درک می کنند و بلافاصله عکس العمل نشان میدهند».
موسویلاری تاکید کرد: «نقطه قوت کاندیداهای اصلاحطلبی چون دکتر عارف این است که از چهره های علمی شناخته شدهای در سطح بین المللی هستند و وی معاون اول دولتی بوده است که کارنامه درخشان آن دولت پیشروی مردم است. آقایان مجید انصاری، اسحاق جهانگیری و دکتر سید محمد صدر نیز از چهرههای علمی و مدیریتی کشور هستند که حضور آنها در دولت اصلاحات و خدمات ارزنده آنها و دیگر همکارانشان نیز از یاد و خاطره جامعه نرفته است».
* مردم خاطره شیرینی از دولت اصلاحات دارند
وی افزود: «مردم، دولت اصلاحات را یک دولت قوی و دارای برنامه میدانست که خدمات اقتصادی و سیاسی آن و شرایط مناسب آن دوره کاملا در ذهن ملت است. مردم در عمق وجدانشان از خاتمی و دولت او دفاع می کنند و تبلیغات یکجانبه رسانه ای چون صداوسیما نیز نه تنها به ضرر اصلاحات نیست بلکه به ضرر جریان محافظهکار تمام خواهد شد».
موسویلاری ادامه داد: «مردم خاطره شیرینی از اصلاحات دارند و این علیرغم همه فحاشیهایی است که علیه اصلاحطلبان صورت میگیرد».
* ائتلاف اصلاحطلبان 90 درصدی استرییس ستاد ائتلاف اصلاحطلبان در ادامه درباره اظهاراتی مبنی بر اینکه "ائتلاف اصلاحطلبان یک ائتلاف شکننده است"، گفت: «اتفاقا اصلاحطلبان برای حضور در انتخابات مجلس هشتم، ائتلاف را در سطح بالایی تجربه کردهاند و این در حالی است که جریان مقابل ما پس از مدتها تلاش برای رسیدن به ائتلاف، همچنان درگیر گروههای هم وزنی است که کاملا رودرروی هم قرار دارند.»
وی افزود: «ائتلاف 6+5، ائتلاف محسن رضایی، قالیباف و لاریجانی، ائتلاف حزبالله و تشکیلات وابسته به آن، ائتلاف اصولگرایان مستقل که از چهرههای شاخص اصولگرایی شکل گرفته است، همگی وزنی برابر هم دارند و این در حالی است که در جریان اصلاحطلبی تنها یک ستاد ائتلاف وجود دارد که 90 درصد اصلاحطلبان را دربر میگیرد».
موسویلاری درباره جریانات دیگری که تحت نام اصلاحات دست به تشکیل جبهه و ائتلاف زدهاند، گفت: «اینکه یک نفر که معلوم نیست از طرف چه جریانی اعلام موجودیت کرده، خود را یک ائتلاف بنامد قابل مقایسه با ستاد ائتلاف اصلاحطلبان نیست».
وی اضافه کرد: «اکنون یک ستاد ائتلاف اصلاحطلبان بیشتر وجود ندارد که از احزاب رسمی کشور چون انجمن اسلامی معلمان، انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها، حزب اسلامی کار، خانه کارگر، حزب کارگزاران سازندگی، جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب تشکیل شده و مرکز ثقل آن مجمع روحانیون مبارز و چهرههای چون آیت الله موسوی خوئینیها، آیت الله توسلی و سید محمد خاتمی است».
* ائتلاف اصلاحطلبان، اعتماد ملی را هم با خود دارد
موسویلاری درباره حزب اعتماد ملی نیز گفت: «اعتماد ملی که در رأس آن جناب آقای کروبی قرار دارد یک حزب اصلاحطلب مورد احترام و شناخته شده است که با این استدلال که میخواهد با تابلوی خود فعالیت کند جداگانه اقدام به حضور کرده است».
وی با اشاره به اینکه این موضوع به معنای دوگانه یا چندگانه بودن نیست، گفت: «اگر شرایط به سمتی رفت که ما توانستیم لیستی ارائه دهیم همگان خواهند دید که لیست ستاد ائتلاف اصلاحطلبان و فهرست اعتمادملی تفاوت چندانی با هم نخواهند داشت؛ همانطور که اکنون در دفاع از کاندیداهای ردصلاحیت شده جناب آقای کروبی پیشگام هستند.»
* کسی انتظار اصلاحطلبانه بودن مجلس هشتم را نداشته باشد
وزیر کشور سابق در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "اگر مجلس هشتم، مجلسی اصلاحطلب باشد آیا توان حرکت و فعالیت تاثیرگذار در شرایط کنونی خواهد داشت؟" گفت: «ما نباید به هیچ وجه انتظار داشته باشیم که مجلس هشتم مجلسی اصلاحطلب باشد. چینشها اکنون تمام شده و بیش از 170 کرسی مجلس در اختیار جریان محافظهکار قرار دارد و بیش از 60 درصد مجلس شکل گرفته است».
* به دنبال اقلیتی قدرتمند در مجلس هشتم هستیموی تاکید کرد: «در فرصت باقی مانده تنها ممکن است تعدادی از افراد ردصلاحیت شده به صحنه انتخابات بازگردند که میتوانند اقلیتی قدرتمند را در مجلس هشتم شکل دهند».
موسوی لاری با تاکید بر اینکه "مجلس هشتم مجلس اصلاحطلب نخواهد بود"، افزود: «امیدی نداریم که هیاتهای نظارت آرایش انتخاباتی را به گونهای تغییر دهند که رقابت جدی رخ دهد».
وی در پاسخ به این سوال که "مگر اقلیت مجلس هفتم را نیز اصلاح طلبان تشکیل نمیدادند؟" اظهار داشت: «اقلیت اصلاحطلب مجلس هفتم اگرچه حضورش بسیار مفید بود اماصدایش رسا نبود ولی با این حال در بسیاری از مراحل توانست صدای یکدست مجلس هفتم و دولت نهم را بشکند و صدایی متفاوت را نیز از مجلس به گوش ملت برساند».
* سکوت مجلس هفتم در قبال عملکرد دولت نهم تعجبآور بود
رییس ستاد ائتلاف اصلاحطلبان با اشاره به مشکلات ناشی از حاکمیت یکدست گفت: «مشکلات اقتصادی کشور در کنار تصمیمات ناپختهای چون انحلال سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور، تعطیلی پروِِژههای عظیم در منطقه عسلویه که حاصل آن مشکلات گاز و ورشکستگی بسیاری از کارخانه ها و صنایع است به همراه بیاعتباری جمهوری اسلامی در مجامع بینالمللی محصول حاکمیت تفکری است که تنها وظیفه دولت را این میداند که پول در جیبش بگذارند و به استانها برود و به سبک کمیته امداد به مردم پول برساند».
وی با اشاره سکوت تعجب برانگیز مجلس هفتم در قبال عملکرد دولت نهم گفت: «مجلس در قبال دولتی سکوت کرد که تناقضات آن مثنوی هفتادمن کاغذ است. در بحث ارتقای امنیت اجتماعی دیدیم که خودشان به خودشان انتقاد میکردند. شعار نفت بر سر سفرههای مردم با وجود رشد کلان قیمت نفت، به بدتر شدن وضعیت معیشتی مردم انجامید».
موسویلاری ادامه داد: «دولت نهم حتی درباره مرزهای کشور نیز ندانم کاریهای بینظیری داشت که مجلس در برابر آنها منفعل ماند. اظهارنظر درباره سهم ما از دریای خزر در تاریخ کشور کمسابقه بود. نحوه حضور ما در کنفرانس شیوخ خلیج فارس با بیانیهای که خواستار پایان اشغالگری ایران در جزایری بود که متعلق به ایران است و سخنرانی زیر تابلویی که خلیج فارس را خلیج عربی خوانده بود به هیچ وجه قابل توجیه نبود ولی کسی از دولت در این موضوعات توضیح نخواست».
* حدادعادل از موضع ضعف برای چارهحویی مزاحم رهبری شد
وی اضافه کرد: «در بارزترین نقطه ضعف مجلس، رییس مجلس هفتم از موضعی کاملا انتخاباتی و ضعیف در مقابل قانونشکنی رییس جمهور به جای اینکه از اختیارات قانونی اش استفاده کند و رییس جمهور را به مجلس بخواند، برای چارهجویی مزاحم رهبر انقلاب میشود».
موسویلاری افزود: «حدادعادل با این اقدام خود مجلس هفتم را از انجام وظایف قانونی خود عاجز و ناتوان نشان داد».
وی در عین حال گفت: «تصور کنید در چنین مجلسی، چنانچه حتی اقلیت کم قدرت متفاوت هم نبود، در این صورت اتفاقاتی از این بدتر نیز ممکن بود به وقوع بپیوندد؛ در حالی که همین اقلیت با نطقهای خود در بسیاری مواقع توانستند مدیران دولتی را وادار به تمکین به رای مجلس کنند».
* هیچ انسان فرهیختهای از زهر قلم به دستان دولت نهمی مصون نمانده استعضو مجمع روحانیون مبارز در ادامه با اشاره به نطقهای تند روزهای گذشته نمایندگانی چون الیاس نادران و موسی قربانی علیه کاندیداهای ردصلاحیت شده اصلاحطلب گفت: «از افرادی چون آقای نادران، روزنامه کیهان، سخنگوی دولت و همسر وی بهتر از این ادبیات نمیتوان سراغ داشت. در طول سه سال گذشته ما به بیان این افراد عادت کردهایم. بدون شک از کوزه همان برون تراود که در اوست».
وی افزود: «ادبیات افرادی چون آقای نادران و آقای قربانی ادبیات دولت نهم است. طی این چند سال اخیر، سایت رجانیوز به زمین و زمان فحاشی کرده و هیچ انسان فرهیختهای از قلم زهرآگین اینان مصون نمانده است».
موسویلاری خطاب به این افراد گفت: «بحث ما با شما درباره فضای انتخاباتی صرفا مربوط به کاندیداهایی نمیشود که مخاطب سخنان و اتهامات شما هستند، بلکه در میان بیش از دو هزار کاندیدای ردصلاحیت شده کم نیستند افراد مومن و متدینی که ربطی هم به اصلاحات ندارند اما بدون هیچ دلیلی صلاحیتشان رد شده است. خانم دکتر تدین جانباز جنگ تحمیلی که از افراد فرهیخته و تحصیلکرده نیز هست به اتهام عدم التزام به اسلام ردصلاحیت شده درحالی که وی دارای سوابق روشن رشادت در مقاومت خرمشهر است».
ديشب تلوزيون توي خبر 20:30 و 21 داشت يه برنامه نشون ميداد كه مربوط به دخالت خانواده پهلوي در انتخابات مجلس بود . و اين موضوع را كه مانع از ورود مخالفان به مجلس ميشدند بررسي ميكرد و اونو از دلايل ديكتاتور بودن ميدونست . اما توي همين زمان دارند بچه هاي اين انقلاب رو از ورود به مجلس محروم ميكنند . لطفا بگيد اين معنيش چيه ؟
من كه با اين دولت به اجبار كه چون كارمند هستم دارم كار مي كنم مي خوام هشدار بدم كه باند بازي و فاميل بازي تو اينا بيداد مي كند نمونش همين نهاد رياست جمهوري كه جديديا همه با هم فاميل هستند و ملت مظلوم . ولي يه گوشه حرفم با اصلاح طلب هاست و ان اينه كه شماها باعث شديد به اينجا برسيم اگه مردم راضي بودند عاقبتمون اين نميشد كه.................
این است که رقیب قدرت طلب است ولی زور دارد...اطلاح طلبان قدرت طلبند منتها زور ندارند...این است که حتی شده با 10 کاندیدا هم در انتخابات شرکت می کنید بلکه همان 10 صندلی مجلس را از دست نداده باشید...فاتحه اصلاح طلبی را این به اصطلاح اصلاح طلبان خواندند نه محافظه کاران