امضا کنندگان این درخواست شامل آنگلا مرکل، امانوئل مکرون و شارل میشل، صدراعظم آلمان، رئیس جمهوری فرانسه و رئیس شورای اروپا و حتی بوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا، خواستار پیمان بین المللی در این باره شده اند
دیگر سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا مانند ماریو دراگی، پدرو سانچز و مارک روته، نخست وزیران ایتالیا، اسپانیا و هلند و همچنین رهبران یونان، رومانی و پرتغال برای جلوگیری از انزوا در هنگام مبارزه با همه گیری های بعدی، این درخواست را امضا کرده اند. مخالفت فون درلاین با درخواست دسترسی جهانی و برابر به واکسن های ایمن، موثر و قابل دسترسی، این نگرانی را ایجاد کرده که او هوادار پیروی از موضع تند و سرسختانه ای نسبت به ممنوعیت صادرات واکسن است.
مذاکرات بریتانیا و بروکسل برای حل اختلاف بر سر صادرات واکسن ادامه دارد.
همچنین روزنامه فرانسوی لوموند نوشت: رهبران فرانسه، آلمان، انگلیس و ۲۱ کشور دیگر از پنج قاره جهان و همچنین رئیس سازمان جهانی بهداشت و رئیس شورای اروپایی، خواستار تدوین و تصویب معاهده بین المللی درباره بیماری های همه گیر برای مقابله با بحران های بهداشتی آتی شدند.
در پی بحران شیوع کرونا و پیامدهای مخرب آن، رهبران ۲۴ کشور از پنج قاره جهان از جمله امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان، بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس و همچنین تدروس آدهانوم رئیس سازمان جهانی بهداشت و شارل میشل رئیس شورای اروپایی، با انتشار بیانیه ای، خواستار تصویب معاهده بین المللی درباره بیماری های همه گیر و مقابله با بحران های بهداشتی آتی شدند.
روزناماه فرانسوی اوئست فرانس نیز نوشت که پیش از این شارل میشل، رئیس شورای اروپا پیشنهاد معاهده ای با محوریت نظارت و آمادگی بیشتر درمورد شیوع بیماری های واگیردار خطرناک در آینده را در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در دسامبر گذشته (آذر/دی) مطرح کرده بود.