فائزه هاشمیرفسنجانی با حضور در اتاق گفتوگویی در کلابهاوس به بیان موضوعات مختلفی پرداخت و گفت: «اینکه منتظر نسل جدید اصولگرایان در شورای نگهبان و تغییر نظرشان در مورد حضور زنان در انتخابات باشیم، بعید میدانم به سن ما قد بدهد؛ اما تغییر نسلی در شورای نگهبان باعث میشود که فضا بهتر شود».
نوع نگاه آیتالله هاشمی به روحانی
او درباره نگاه آیتالله هاشمی درباره روحانی هم بیان کرد: «آقای هاشمی نسبت به آقای روحانی انعطافپذیری بیشتری داشت و همینطور بهای بیشتری به کار کارشناسی میداد. آقای هاشمی دنیادیدهتر بود، بهخصوص سفرهای قبل از انقلاب ایشان... آقای هاشمی سعی میکرد در صورتی که روحانی مشورت بخواهد، به او مشورت بدهد... من البته گلهمند بودم که روحانی از ایشان مشورت نمیگرفت... نشنیدم یک بار روحانی در مورد عربستان از آقای هاشمی مشورت بخواهد».
ارتباط با پدر
فائزه هاشمی رابطه خودش با پدرش را اینگونه روایت کرد: «پدرم میگفت چرا تو هر جایی هستی، جنجال ایجاد میشود؟ او البته در بعضی جاها حامی من بود... آقای یزدی در نمازجمعه به من حمله کرد و روزنامه زن را مرتد اعلام کرد؛ پدر به من گفت جواب بده. قبل از آن، پدر گفت بیانیهات را برای من بیاور، پدر که دید گفت: همین؟ اینکه چیزی ندارد؟ بعد آمد خودش آن را پربارتر کرد... جاهایی که تحت فشار بودم، آیتالله هاشمی از من حمایت کرد». او ادامه داد: «آیتالله هاشمی از دستگیری فرج سرکوهی خبر نداشت، حتی وقتی از آیتالله هاشمی میپرسند، بیاطلاع بود و میگفت ایشان در آلمان است».
حمله از چپ و راست به آیتالله هاشمی
دختر مرحوم اکبر هاشمیرفسنجانی، درخصوص حملاتی که از سوی جناحهای مختلف به پدرش میشد، تصریح کرد: «پدر به خاطر وزنهای که داشت، میتوانست کشور را به سوی اصلاحات ببرد. با درگذشت پدر، دولت آقای روحانی شعارها را فراموش کردند و از آن برگشتند؛ حتی اصلاحطلبان هم از راه خود جدا شدند... پدر در دورههای مختلف از چپ و راست مورد حمله قرار میگرفت؛ بعد که کنار میرفتند، میآمدند دور ایشان جمع میشدند... هرچه به اصلاحطلبان میخواستم بگویم و بفهمانم که ما داریم از مردم دور میشویم، راهی نتوانستم پیدا کنم... چپ و راست آقای هاشمی را میزدند، ما را هم میزدند». او نظر خود درباره برادرش، محسن هاشمیرفسنجانی را اینگونه مطرح کرد: «من محسن را مدیر قویای میدانم، فکر میکنم هر جا قرار بگیرد میتواند موفق باشد... به عنوان رئیسجمهور با نگاه فعلی، به محسن هم رأی نمیدهم؛ ولی اگر بیاید و پیروز شود، از پسش برمیآید».
ادعای پیشنهاد معاوناولی از سوی احمدینژاد
او در ادعایی جنجالی گفت: «احمدینژاد به من پیشنهاد معاوناولی برای انتخابات 1400 داد. من قبول نکردم، چون سال 88 را نمیتوانم فراموش کنم. درخواست ائتلاف داد، اما قبول نکردم. احمدینژاد به من پیشنهاد مناظره داد، اما من قبول نکردم».
تکذیب دفتر محمود احمدینژاد
متعاقب این سخنان فائزه هاشمی، دفتر محمود احمدینژاد در اطلاعیهای ادعای اخیر را تکذیب کرد. در این اطلاعیه آمده است: « 1- این موضوع به قدری از واقعیت و حقیقت به دور است که نیاز به تکذیب نداشت، لیکن این دفتر جهت ثبت رسمی آن، قویا و قاطعانه آن را تکذیب کرد. 2- در حالی که دکتر احمدینژاد تاکنون هیچگونه موضعی درباره حضور خود در انتخابات آتی اعلام نکرده است، پیشنهاد ائتلاف با دیگران کاملا غیرمنطقی و غیرقابل باور است. ۳- از آنجا که همه نظرسنجیهای داخلی و خارجی بهصراحت از پیشتازی بلامنازع آقای احمدینژاد در افکار عمومی حکایت دارد، نیاز به ائتلاف با هر فرد و گروه اساسا موضوعیت ندارد. ۴- برخلاف روال معمول و همیشگی که کاندیداها برای جلب افکار و آرای مردم تلاش میکنند، آقای دکتر احمدینژاد به شکلی کاملا استثنائی، با تقاضاهای گسترده از سوی اقشار گوناگون مردم از سراسر کشور برای حضور در انتخابات مواجه است. این حقیقت چنان آشکار و مبرهن است که ناظران سیاسی و رسانهای در داخل و خارج بارها به آن اذعان کردهاند. ۵- اینکه آقای احمدینژاد از بانوان در کابینه استفاده نماید امر بدیعی نیست، زیرا ایشان آغازگر و پایهگذار این امر در سالهای بعد از انقلاب بوده است. مسلم است که خانم فائزه هاشمی نیز مانند بسیاری از زنان این سرزمین دارای استعدادها و توانمندیهایی برای پذیرش مسئولیت میباشند، لیکن به نظر میرسد که تفاوت مشی و منش سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ایشان با آنچه از دولت آقای احمدینژاد در اذهان عمومی مطرح است، امکان همکاری نزدیک در این سطوح را به کلی منتفی میسازد. ۶- اگرچه برخی ادعای خانم فائزه هاشمی را خودساخته تلقی میکنند، لیکن ما چنین گمانی را درباره ایشان نادرست میدانیم. اکنون جای تعجب است که ایشان با توجه به ذکاوت خانوادگی در مسائل سیاسی، چگونه در موضوعی با این اهمیت و روشنی، در دام طراحی یک نهاد اطلاعاتی امنیتی گرفتار شده است؟ ۷- ما ضمن محکومکردن قاطع اینگونه طراحیهای ناجوانمردانه در هتک حیثیت شهروندان و بهویژه فعالان حوزه سیاست، نظیر مشارالیها، اینگونه اقدامات را از سلسله برنامههای نهاد اطلاعاتی-امنیتی خاص برای مهندسی انتخابات میدانیم و هشیاری همه فعالین سیاسی و رسانهای را در مواجهه با این ترفندها و طراحیهای شیطانی ضروری میدانیم».