آفتابنیوز : آفتاب: معاون سیاسی قضایی سازمان بازرسی کل کشور کمکرسانی به نیازمندان و محرومان با اهداف خاص انتخاباتی را سوءجریان عنوان کرد و نسبت به آن هشدار داد و از مسئولان خواست مراقبت کنند کسانی با هدف تحت تأثیر قرار دادن افکار عمومی و جلب رأی، از محرومین سوء استفاده نکنند.
به گزارش سایت سازمان بازرسی کل کشور، محمود صفری در پاسخ به سئوالی درباره اهدای بن کارتهای اعتباری و مستمری برخی دستگاهها از جمله کمیته امداد و سازمان بهزیستی توسط برخی افراد از جمله برخی نمایندگان مجلس، گفت: نفس این کار که یک شخص نماینده یا غیر نماینده واسطه بین دستگاهها برای رساندن امکانات از جمله بن، پوشاک، کارتهای اعتباری به محرومین و مستضعفان باشد را نمیتوان جرم محسوب کرد، اما دستگاههای متولی کمکرسانی به محرومان و نیازمندان باید مراقبت کنند کسانی با هدف تحت تأثیر قراردادن افکار عمومی و جلب رأی از آنها، سوء استفاده نکنند.
وی در عین حال شعور و آگاهی مردم را بالا توصیف کرد و گفت: مردم خود میتوانند به خوبی تشخیص دهند که مثلاً این نماینده مجلس یا فلان کاندیدا چرا در نزدیکیهای انتخابات اقدام به این کارها میکنند.
معاون سیاسی قضایی سازمان بازرسی کل کشور با یادآوری ماده 59 قانون انتخابات و ممنوعیت استفاده از امکانات دولتی و اموال عمومی له یا علیه نامزدهای انتخابات، گفت: گرچه توزیع بنهای اهدایی دستگاههای حامی نیازمندان توسط کاندیداهای انتخاباتی مشمول ماده 59 قانون انتخابات نمیشود، اما در عین حال اگر معلوم شود دستگاهی این گونه هدایا را با هدف خاصی به کاندیداها داده، به عنوان یک سوء جریان قابل پیگیری است و به این گونه دستگاهها تذکر داده خواهد شد.
صفری از دستگاههای حمایتی و امدادی به محرومان خواست جهت رعایت حرمت و کرامت خانوادههای کمک گیرنده و رفع هر گونه شائبه جانبداری از کاندیداهایی خاص، اینگونه کمکها را در وقت مناسب، مستقیم و بدون واسطه به افراد برسانند تا کسی نتواند از آنها سوء استفاده کند.
وی در پایان با توصیه به نامزدهای انتخابات و هواداران آنها به رعایت قوانین و مقررات، اخلاق انتخاباتی و احترام به شعور و آگاهی مردم، گفت: در حکومت اسلامی مسابقه باید برای خدمت باشد و اگر چنین باشد برای کسب کرسی نمایندگی به هر وسیلهای متوسل نمیشوند و در واقع هدف، وسیله را توجیه نمیکند.