آفتابنیوز : آفتاب: محسن آرمین عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی گفت: «اگر توجیه سپاهیان از ورود به عرصه سیاست دفاع از انقلاب است بدانند مخاطب اصلی امام(ره) در اینکه نظامیان وارد سیاست نشوند اتفاقا خود سپاهیان بوده که زاییده و برآمده از انقلاب هستند».
روز پنجشنبه فرمانده سپاه پاسداران در اظهاراتی در مورد تقویت جبهه اصولگرایی در انتخابات سخنی گفت و بعد از آن حجتالاسلام سیدحسن خمینی اشاره به این مطلب کرد که کسانی که مدعی دفاع از خط امام(ره) هستند چرا دچار تناقض میشوند و از حضور نظامیان در انتخابات انتقاد کرد. پس از این سخنان نوه امام(ره) بسیاری از سایتهای وابسته به اصولگرایان نوه امام(ره) را به باد انتقاد گرفتند.
نماینده تهران در مجلس ششم در گفتوگو با خبرنگار آفتاب در این خصوص گفت: «آنهایی که دوران امام(ره) را درک کردند و یا در دوره حیات ایشان حضور داشتند و کسانی که بر مواضع و اندیشه سیاسی امام تأمل کردند بیتردید میدانند مخالفت امام با حضور نیروی مسلح در عرصه سیاسی و ورود نیروی مسلح به انتخابات از مواضع و اصول ثابت اندیشه ایشان بوده است».
آرمین تصریح کرد: « امام(ره) از همان ابتدا بر عدم حضور سپاه و نظامیان در انتخابات تاکید داشتند و این مسأله یکی از موارد لایتغیر در اندیشه امام بوده است».
وی اظهار داشت: « امام(ره) به صراحت حضور نظامیان را برای کشور و نیروهای مسلح خطرناک میدانستند و البته ما امروز شاهدیم برخی افراد صریحا برخلاف این نظر عمل میکنند».
عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی افزود: «امروز برخی جریانهای سیاسی برای دستیابی به موفقیتهای مقطعی و تاکتیکی این موضع ملی و استراتژیک امام(ره) را به راحتی نقض میکنند ولی سپاهیان باید توجه کنند هماهنگی با یک جناح سیاسی برای پیروزی مقطعی یا توفیق سیاسی در یک دوره کوتاه دائمی نیست و به این دلیل مصالح استراتژیک کشور را مختل نکنند».
نماینده مردم تهران در مجلس ششم گفت: «این موضع امام ناشی از عمق اندیشه ایشان و تجربه عمیقی بود که از انقلابها و سرنوشت کشورهای مختلف کسب کرده بودند. امام(ره) به صراحت ورود به عرصه سیاسی را برای کشور خطرناک میدانستند».
آرمین افزود: «از این جهت ورود افراد نظامی به انتخابات برای کشور خطرناک است که افرادی که دارای اسلحه هستند ورودشان در عرصه سیاسی که طبیعتش گفتوگوی سیاسی است به شدت خطرناک است، زیرا اگر طرفهای سیاسی به جای منطق و فعالیت حزبی مسلح به سلاح باشند عرصه سیاسی کشور بسیار خطرناک میشود».
وی اظهار داشت: «این اتفاق حتی برای خود نیروهای مسلح نیز روش خطرناکی است زیرا ورود افراد نظامی به دستهبندیهای سیاسی کشور موجب جناحبندی در درون آنها میشود و این برای نیروهای مسلح به شدت خطرناک است».
نایب رییس مجلس ششم با اشاره به اینکه مناقشه در افکار ثابت و استراتژیک امام(ره) یکی از انحرافات آشکار است، گفت: «امروز در سالگرد انقلاب ما شاهد مخالفت و نقض صریح اصولیترین و قاطعترین مواضع و اندیشه سیای امام(ره) هستیم».
عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی افزود: «این بسیار تأسفآور است که آنهایی که اینگونه میاندیشند به جای تقویت انقلاب به کسانی که به اندیشههای امام(ره) اعتقاد دارند مانند نوه امام(ره) حمله میکنند».
آرمین گفت: «افراد نظامی باید بررسی کنند که چگونه به این وضعیت دچار شدند زیرا این موضع امام(ره) به قدری روشن است که اگر در هر سخنی از ایشان بتوان تردید کرد در این نظر امام(ره) نمیتوان شک روا داشت. چرا که ایشان بر این اعتقاد صراحتا پافشاری داشتند و هیچ استثنایی نیز قائل نبودند و این به دلیل تجربه امام(ره) در مورد سرنوشت انقلابهای دیگر بوده است».
وی اظهار داشت: «به بهانه حفظ انقلاب و مخالفت با یکی از مولفههای ثابت اندیشه امام(ره) با این توجیه که قصد آنها دفاع از انقلاب و نظام و تهدیدهاست گرهی از کار آقایان را باز نخواهد کرد، زیرا مخاطب امام(ره) اتفاقا سپاه بوده که زاییده و برآمده انقلاب است».
عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی یادآور شد که آنچه باعث شد اولین بار امام(ره) این مسأله را عنوان کند، دخالت ارتش در عرصه سیاسی نبود بلکه حضور و دخالت برخی از سپاهیان در مسأله سیاسی بوده که ارتش چه قبل و چه بعد از انقلاب عضو هیچ حزبی نبودند، بلکه برخی از سپاهیان در ابتدا دهه 60 عضو احزاب بودند.همین افراد که فعالان حزبی بودند برای ایجاد سپاه تلاش کردند و پایهگذار سپاه بودند و بعد از شکلگیری سپاه امام(ره) فرمودند: «حضور سپاهیان در احزاب بسیار خطرناک است».
نایب رییس مجلس ششم افزود: «سپاهیان زاییده انقلاب بودند ولی امام(ره) به همین افراد فرمود که حق ندارند همزمان در سپاه و عرصه سیاست باشند.چه برسد به اینکه شخصی عضو سپاه باشد و از جناحی دفاع کند».
آرمین با اشاره به اینکه با هیچ عذری نمیتوان حضور سپاهیان را در عرصه سیاست توجیه کرد، گفت: «متاسفانه در حال حاضر مواجه با شرایطی هستیم که حتی در جزوات آموزشی سپاه و بسیج که در دست داریم، تحلیلهایی صریحا علیه یک جناح سیاسی وجود دارد و در این جزوات دیدگاههای افراطی تبلیغ میشود به طوری که به صراحت عنوان جمهوری اسلامی ایران با عنوان حکومت اسلامی به کار میرود. ما از سپاهیان میخواهیم به خاطر حفظ اقتدار سپاه و حفظ کیان جمهوری اسلامی ایران با این گرایشات سیاسی برخورد کنند، زیرا تقویت این گرایشات باعث مخفی کاری سیاسی و از بین رفتن وحدت میشود».
وی اظهار داشت: «دوستان سپاهی ما فکر نکنند حضور آنها در دولت، مجلس، استانداریها و ... به نفع سپاه است. صفبندی در دولت و مجلس طبیعی است اما این دستهبندیها در سپاه نه تنها برای سپاه بلکه برای کشور هم خطرناک است، این خطر برای کشور در آن است که در درازمدت به دیکتاتوری نظامی ختم میشود».
نماینده مردم تهران در مجلس ششم افزود: «اما آخرین نکته در مورد بداخلاقیها و هتاکیهای علیه نوه امام(ره) حجتالاسلام آقای سیدحسن خمینی در برخی محافل سیاسی و مطبوعاتی وابسته به اقتدارگرایان. میبینیم و علت این هتاکیها و بیاخلاقیها علیه ایشان کاملا مشخص است و از اقتدارگرایان جز این انتظاری نیست، البته مشخص نیست چه چراغ سبزی به این افراد نشان داده شده که اینگونه موضع خود را علنی میکنند».
وی تصریح کرد: «بیاخلاقی و بی ادبی اقتدارگرایان در مورد همه کسانی که مخالف آنها باشد در هر مقامی وجود دارد و بدیهی است که واقعیت این است که تنها اصل در اندیشه اقتدارگرایان قدرت است و برای آنها نه انقلاب نه امام(ره)، نه مسائل اقتصادی، نه مراجع و نه هیچ امر دیگری محترم نیستند و هر مرجع یا شخصی در جهت تایید آنها باشد مورد تایید آنها است و هر کس در مخالفت آنها باشد به راحتی شدیدترین هتاکیها و بیحرمتی را نسبت به وی روا میدارند».
آرمین افزود: «بنابراین فقط باید تأسف خورد و بررسی کرد که چه شرایطی پیش آمده و چرا احساس میکنند که برای این بیحرمتیها چراغ سبز دارند».