کد خبر: ۷۰۷۵۱۶
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۶
پس از پیروزی در عقد قرارداد با ناسا

کنایه «جنسی» ایلان ماسک به جف بزوس

رقابت جف بزوس و ایلان ماسک از صدر جدول میلیاردرهای جهان به کهکشان راه شیری کشیده شده؛ فضایی که به عرصه تازه تحقق رویاهای ثروتمندترین‌های روی زمین و دوئل شخصی آنها بدل شده است.
کنایه «جنسی» ایلان ماسک به جف بزوس
آفتاب‌‌نیوز :

ایلان ماسک در واکنش به خبری که کنت چانگ، خبرنگار نیویورک تایمز در مورد اعتراض شرکت فضایی «بلو اوریجین» متعلق به جف بزوس، رئیس شرکت آمازون، به انتخاب شرکت اسپیس‌ایکس توسط ناسا برای عقد‌ قرارداد ۲.۹ میلیارد دلاری ساخت فضاپیمای اعزام فضانوردان به ماه منتشر کرد، پاسخی ایهام آمیز را با استفاده ازیک کنایه‌ سکسی منتشر کرد تا پرده از اوج‌گیری رقابت شخصی او و آقای بزوس برافتد.

آقای ماسک با استفاده از صفحه توئیتر رسمی خود با عنوان «پادشاه فناوری تسلا و امپراتور مریخ» به ریشخند نوشت:«اون حتی قادر نیست بلندش کنه.» البته او در انتهای این جمله و در داخل پرانتزی متذکر شد که منظورش قرار گرفتن(فضاپیما) در مدارزمین و گردش به دور کره خاکی است.

کارآفرینان حوزه فناوری از اوایل قرن جاری بخشی از ثروت‌های عظیم خود را به سمت شرکت‌های خصوصی اکتشاف فضا منتقل کرده‌اند. جف بزوس و اسلان ماسک هم از این قاعده مستثنی نبوده‌اند.

جف بزوس، ۵۷ ساله، بنیانگذار شرکت تجارت الکترونیک آمازون که مطابق شاخص میلیاردرهای بلومبرگ با ثروت خالص ۲۰۲ میلیارددلاری به عنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته شده، پایه‌گذار شرکت فضایی بلو اوریجین(‌Blue Origin) نیز است. همچنین اسلان ماسک، بنیانگذار ۴۹ ساله هر دو شرکت خودروسازی تسلا و فضایی اسپیس ایکس(SpaceX) نیز ۱۸۲ میلیارد دلار ثروت دارد و از این نظر در جایگاه دوم جهان قرار دارد.

هر دوی آنها رویای راه‌اندازی سفرهای خصوصی و گردشگری به فضا را در سر می‌پرورانند و در عین حال در حال رقابت جدی برای عقد قراردادهای هر چه بیشتر با ارتش آمریکا و آژانس فضایی آمریکا(ناسا) برای ساخت موشک‌های فضا پیما و سفینه‌های فضایی هستند. بر همین اساس، شرکت بلو اوریجین اعلام کرده اقامه دعوی حقوقی علیه ناسا را به دلیل اعطای پروژه ساخت فضاپیما به شرکت اسپیس‌ایکس را آغاز کرده است.

هر چند آقای بزوس نیز پیشتر آقای ماسک را به دلیل طرح ایده زندگی بشر در مریخ مسخره کرده بود ولی همان‌طور که اوایل سال جاری میلادی نیز اعلام کرده، قصد دارد با کناره‌گیری از مدیرعاملی آمازون تمام تمرکز خود بر توسعه شرکت فضایی خود قرار دهد.

گویا ثروتمندترین‌های جهان به این نتیجه رسیده‌‌اند که فارغ از سود مالی چشم‌گیر، آینده رویایی از آن کسی خواهد شد که بتواند زودتر از آن دیگری برنده نبرد فضایی برای اعزام بشر بشود و همین امر رقابت این دو را شخصی‌تر و حیثیتی‌تر از گذشته کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین