کد خبر: ۷۱۴۷۵
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۷:۲۱

انتقادات نادران از مجلس هفتم

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: نماینده تهران در مجلس هفتم تصریح کرد: يك آسيب‌ در مجلس هفتم وجود داشت و آن اينكه رويكردهای فردی بر منافع ملی غلبه می‌‌كرد؛ بر این اساس تلاش كرده‌ايم افرادی كه برای مجلس هشتم انتخاب می‌‌شوند توجهی ویژه به غلبه منافع ملی بر منافع فردی و حوزه‌های انتخابيه خود داشته باشند.

در نشست خبری جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامی که امروز (دوشنبه) برگزار شد، الياس ناداران نماینده تهران و عضو ارشد فراکسیون اصولگرایان مجلس هفتم، به سوالات مطرح شده از سوی خبرنگاران پاسخ داد.‌

وی در ابتدا در پاسخ به سوالی در مورد عملكرد اصول‌گرايان در مجلس هفتم گفت: آبادگران در تبليغات مجلس هفتم برنامه‌هايی را اعلام كردند و در حوزه اقتصادی هم برنامه‌های خود را اعلام كرد كه محور آن توسعه همه‌جانبه و متوازن بود.‌

نادران در ادامه خاطر‌نشان كرد: بخش مهمی از اين برنامه‌ها عملياتی شد چه در حوزه قانون‌گذاری و چه اصلاح‌ مقررات صورت گرفت كه جهت‌گيری مجلس هفتم را تبيين می‌كند و از همان مسيری حركت كرديم كه اعلام كرده بوديم.‌

وی تصريح كرد: يك آسيب‌ در مجلس هفتم و در ساز‌و‌كار جبهه متحد اصولگرايان وجود داشت و آن اينكه رويكردهای فردی بر منافع ملی غلبه می‌‌كرد.

نماينده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: تلاش كرده‌ايم افرادی كه برای مجلس هشتم انتخاب می‌‌شوند توجهی ویژه به غلبه منافع ملی بر منافع فردی و حوزه‌های انتخابيه خود داشته باشند.

ناداران تصريح كرد: از آسيب‌های انتخابات اين است كه فضای سياسی، حزبی نيست و افراد امكان حضور در ليست‌های مختلف را پيدا می‌‌كنند و اين در مراحل بعدی مشكل‌ساز می‌‌شود.

وی تصريح كرد: تاكيد جبهه متحد اين است كه كانديداهای اين جريان تنها به يك ليست تعهد داشته باشند و به جريانات مختلف در مجلس متعهد نباشند. 

عضو ارشد فراکسیون اصولگرایان مجلس هفتم با اشاره به برخی بد اخلاقی‌‌ها در عرصه سياسی كشور گفت: انحرافی كه الان به وجود آمد می‌‌خواهد آرايش سياسی كشور را به دولتی و غيردولتی تقسيم كند، جبهه متحد برنامه‌های خود را اعلام و نسبت خود را با دولت و مجلس مشخص كرده است.

وی افزود: محور وحدت اصولگرايان بيانات مقام معظم رهبری است و اگر رقبا تلاش كنند ليست ما را به دليل وجود برخی افراد متهم به دولتی بودن بكنند بی‌‌اخلاقی است.

نادارن در ادامه خاطر‌نشان كرد: مشكلی كه در آرايش سياسی كشور داريم اين است كه هر چند نفری اين امكان را دارند كه ليست تركيبی از چند كانديدا درست كنند و اين ذهن مردم را مخدوش مي‌كند. ما اين شرط را گذاشته‌ايم كه هر كسی در اين ليست باشد نبايد نامش در ليست ديگری باشد. 

نماینده تهران در مجلس هفتم در ادامه خاطرنشان كرد: وقتی در كشور احزاب شناسنامه‌دار با سابقه كم هستند اعتبار ليست‌های اعلامی به اعتبار افرادی است كه در آن ليست وجود دارند. وقتی گروهی تعهد كردند كه در يك چارچوب كار سياسی انجام دهند اين همكاری را در مجلس هم ادامه می‌‌دهند.

الياس ناداران عضو جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامی در ادامه درباره ارائه ليست مستقل از سوی جامعه روحانيت مبازر گفت: جامعه روحانيت با جبهه متحد همكاری دارد ولی می‌‌تواند با ساير گروه‌ها هم تعامل داشته باشد و با آنها ائتلاف كنند.

وی تصريح كرد: هم اكنون قضاوت كردن در مورد ليست‌ها خيلی زود است و ليست‌هايی كه اعلام می‌‌شود گمانه‌زنی است و تا پانزده روز مانده به انتخابات هم در مورد اسامی كانديداها نمی‌‌توان به طور قطع اعلام نظر كرد.

نادران در مورد درج نام "خود، فدايی و زاكانی" در ليست ائتلاف اصولگرايان گفت: برای قرارگرفتن نام ما در اين ليست هيچ گفت‌وگويی نشده است، البته در انتخابات هيچ چيزی قابل پيش‌بينی نيست.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین