آفتابنیوز : آفتاب: محمد حسين موسی پور گفت: با هدف آشنايي هرچه بيشتر عوامل و دست اندركاران شعب اخذ راي با اولين نرمافزار آموزشی در ۲۱۰ هزار تيراژ تهيه و به فرمانداری های سراسر كشور ارسال شده است.
به گزارش آفتاب به نقل از پايگاه اطلاع رسانی وزارت كشور، موسی پور افزود: طراحی اين نرمافزار به نحوي است كه هر يك از افراد مسئول در شعب اخذ راي شامل رييس شعبه، نايب رييس شعبه، بازرس، نماينده فرماندار و مامور انتظامات نيازهاي آموزشي خود را از جمله آييننامهها، نمونه فرمها و شرح وظايف دريافت میكنند.
معاون حقوقي و امور مجلس وزير كشور تصريح كرد: اين نرمافزار در مرحله رايگيري مجازي طراحي و با طرح سئوالات و امتيازدهي و رتبهبندي عوامل شعب را با وظايف خود آشنا ميكند.
موسيپور ويژگيهاي اين نرمافزار را بخش آموزش تعاملي، تشخيص هويت افراد، قواعد شمارش آرا و تشخيص آراي باطله و صحيح اعلام كرد.
رييس ستاد مركزي بازرسي انتخابات كشور در بخش ديگري از سخنان خود تاكيدكرد كه با تدوين شيوهنامه تبليغات انتخابات مجلس شوراي اسلامي ، كانديداها، احزاب، گروهها، دستجات و عوامل اجرايي انتخابات با اينشيوه بطور كامل آشنا شده و ابهامات موجود در اين زمينه برطرف شده است.
رييس شوراي اطلاع رساني وزارت كشور خاطرنشان كرد : بر مبناي طرح الحاق يك تبصره به ماده ۵۷قانون انتخابات مجلس ، چاپ هرگونه عكس داوطلبان صرفا محدود به زندگينامه، جزوه، بروشور و كارت حداكثر در قطع ۱۰*۱۵مجاز ميباشد و حداكثر اندازه مواد تبليغي داوطلبان نمايندگيمجلسهشتم اعماز زندگينامه، بروشور، كارت و جزوه قطع ۲۰* ۱۵ميباشد و بر اساس اين قانون مجازات تعيين شده براي متخلفان در اين زمينه بين سه تا ۳۰روز حبس است.
رييس ستاد مركزي بازرسي انتخابات كشور بااشاره بهموافقت شوراي نگهبان براي برگزاري انتخابات مجلس شوراي اسلامي به دو صورت دستي و رايانهای در سراسر كشور، گفت: به منظور تسهيل و تسريع در شمارش رايانهاي آراء ، براي هر داوطلب نمايندگي، كد داوطلبي تعيين شده كه داوطلبان بايد كد خود را دريافت كرده و در تبليغاتشان درج كنند.
موسيپور افزود: توصيه اكيد ما به داوطلبان، درج كد داوطلبي در تبليغات و به رايدهندگان، علامت زدن كد افراد مورد نظرشان در برگههای رای است.