بر اساس این بیانیه، حملاتی که «از ایران ترتیب داده شده بود» بهویژه کارکنان نظامی در بخشهای هوا-فضا و دفاعی را هدف گرفته بود.
فیسبوک میگوید که این حمله برنامهریزی شده را میتوان بخشی از یک کارزار بزرگ جاسوسی آنلاین و «عملیاتی با منابع خوب و پیوسته» توصیف کرد که درصدد بود در این شبکه اجتماعی با قربانیانِ هدف خود ارتباط برقرار کند و آنها را فریب دهد تا به این ترتیب اطلاعات حساسی را از آنها کسب کند.
این گروه هکرها که در میان سیستمهای امنیتی به گروه «لاک پشت» مشهورند، حدود ۲۰۰ فرد مرتبط با ارتش همچنین شرکتهای دفاعی و هوا و فضا را در ایالات متحده هدف گرفته بودند و از سیستمهایی همچون فیشینگ استفاده میکردند تا اهداف خود را از فیسبوک دور و دستگاههای آنها را با بدافزارها آلوده کنند.
فیسبوک مدعی شده است تحقیقاتش نشان داده که بخشی از بدافزارهایی که از سوی این هکرها استفاده میشده، توسط یک شرکت فناوری اطلاعات مستقر در تهران توسعه داده شده است.
گفته میشود که این هکرها از وبسایتهای جعلی نیز برای سرقت اطلاعات و ورود به سیستم پروفایل کاربران همچنین دسترسی به حسابها و ایمیلهای شخصی و شرکتی آنها استفاده میکردند.
فیسبوک میگوید ارزیابی دقیق تاثیرات این عملیات جاسوسی دشوار است زیرا هکرها به محض موفقیت در دور کردن کاربران از این شبکه، استفاده از بدافزارها را آغاز میکردند.