کد خبر: ۷۱۸۸۰۷
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۳

دادستان قزوین: برای ۱۶ نفر از گردانندگان سایت‌های شرط‌بندی کیفرخواست صادر شد

دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین گفت: برای ۱۶ نفر از گردانندگان سایت‌های شرط‌بندی کیفرخواست صادر شد و پرونده آنها برای ادامه رسیدگی به دادگاه کیفری رفت.
دادستان قزوین: برای ۱۶ نفر از گردانندگان سایت‌های شرط‌بندی کیفرخواست صادر شد
آفتاب‌‌نیوز :

محمد قاسمی ظهر امروز در نشست مبارزه با جرایم فضای مجازی در دفتر دادستانی مرکز استان از شناسایی و فعالیت چندین سایت شرط‌بندی در قزوین خبر داد و اظهار داشت: در همین رابطه اتهام 16 نفر از گردانندگان یا نمایندگان این سایت‌ها در قزوین محرز شد و برای آنها کیفرخواست صادر کردیم و پرونده قضائی آنها هم برای تکمیل و ادامه رسیدگی به دادگاه کیفری ارجاع شد.

وی اضافه کرد: مبالغ زیادی در حساب‌های بانکی این 16 متهم کشف شده که منشاء آن قماربازی است و تا صدور حکم نهایی این اموال و مبالغ هم به توقیف دستگاه قضا درآمد.

دادستان قزوین همچنین درباره مبدأ و محل فعالیت این سایت‌های اینترنتی و وبگاه‌های شرط‌بندی گفت:‌ بیشتر گردانندگان این سایت‌ها در خارج از کشور زندگی می‌کنند و به همین خاطر کاربرانی که اموال خود را برای حضور در این شرط‌بندی‌های مجازی از دست می‌دهند، راحت نمی‌توانند به اموالی که در این سایت‌ها از دست داده‌اند، برسند.

قاسمی همچنین با اشاره به فعالیت برخی سایت‌های شرط‌بندی در داخل کشور ادامه داد: شناسایی و رصد این گونه سایت‌ها در دستور کار دستگاه قضا قرار گرفته و در قالب پایش فعالیت‌های غیرقانونی در فضای مجازی به دنبال شناسایی مدیران و ادمین‌های سایت‌های شرط‌بندی داخل کشور هستیم.

تبلیغات دروغین عامل اصلی جذب جوانان به سایت‌های شرط‌‌بندی است

دادستان انقلاب استان قزوین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه هر گونه شرط‌بندی در هر قالب و مجرایی جرم است، گفت: طبق به ماده 705 قانون مجازات اسلامی قماربازی به هر شکلی ممنوع است و مجرمان در این حوزه به یک تا 6 ماه حبس تعزیری و 74 ضربه شلاق محکوم می‌شود که اگر در این حوزه اصرار به ارتکاب جرم کنند هم شلاق می‌خورند و هم حبس می‌کشند.

قاسمی با اشاره به جر‌م‌انگاری صورت‌گرفته برای شرط‌بندی و قماربازی افزود:‌ پیشتر شرط‌بندی و قمار با اتکا به آلات و ادوات ویژه‌ای انجام می‌شد که حتی نگهداری آنها جرم محسوب می‌شد؛ با این حال امروز شکل این جرم تغییر کرده و به دلیل جذابیت مالی و حرص و طمع کسب ثروت بادآورده بسیاری از جوانان گول سایت‌های شرط‌بندی را خورده و مال و منال خانوادگی را از کف می‌دهند.

وی تبلیغات دروغین را مهمترین عامل جذب افراد به سایت‌های یادشده دانست و ادامه داد: شگرد این سایت‌ها در ابتدای امر جلب توجه افراد به ویژه جوانان و بعد فریب و معتاد کردن آنها به شرط‌بندی است تا جایی که همه پول آنها را غارت کرده و این پول‌ها را به شکل درآمدهای کلان وارد حساب‌های مخفی خود می‌کنند.

قاسمی یادآور شد: قوه قضائیه برای جلوگیری از زیان دیدن خانواده‌ها مبارزه با این جرم اجتماعی را وظیفه خود می‌داند و در همین رابطه به مردم هشدار می‌دهیم که نگذارند فرزندانشان در فضای مجازی اسیر سایت‌ها و تارنماهای شرط‌بندی شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین