کد خبر: ۷۲۰۶۵
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۰۶
سخنگوی ستاد انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه :

گفتمان اعتدال در انتخابات پیروز است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سخنگوی ستاد انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه لیست نهایی این حزب را در تهران و 23 استان کشور اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی آفتاب سخنگوی ستاد انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه در کنفرانس خبری که بعد ازظهر امروز در محل این حزب برگزار شد گفت:« حزب اعتدال و توسعه همواره در زمینه چگونگی شکل‌گیری ادوار مختلف مجلس شورای  اسلامی االتزاماتی داشته و در حال حاضر نیز در ارتباط با نحوه شکل‌گیری مجلس دوره هشتم انتظارات و دیدگاه‌هایی دارد».

وی افزود:« در دیباچه قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران آمده است که قانون اساسی تلاش می‌کند که سرنوشت مردم به دست خود مردم سپرده شود، کما اینکه فصول و اصول مختلف قانون اساسی مبین جمهوریت و مردم‌سالاری نظام سیاسی کشور است».

دکتر رضایی تصریح کرد:« یکی از عرصه‌هایی که مردم‌سالاری قابلیت تحقق پیدا می‌کند انتخابات است بنابراین آحاد نهادهای حکومتی و نهادهای مدنی نظیر احزاب سیاسی باید به گونه‌ای عمل کنند که حضور حداکثری مردم را در انتخابات فراهم کرده و بدین ترتیب این احساس در جامعه پدید بیاید که مردم می‌توانند با حضور و مشارکت جدی خود در اداره امور جامعه نقش داشته باشند».

وی در ادامه گفت:« هم‌چنین قانون اساسی سعی کرده است که عهده‌داری حکومت و اداره امور جامعه را به صالحان بسپارد و فرآیندهای تقنینی اجرایی و قضایی بر مدار شریعت انور و دین مبین اسلام طی شود، از این رو برای تحقق اسلامیت تمام‌عیار نظام تلاش جدی در قانون اساسی به عمل آمده است، بنابراین آحاد نهادهای حکومت و مدنی این تکلیف را بر عهده دارند که در انتخابات‌های افرادی صالح و شایسته را به جامعه معرفی کنند».

سخنگوی ستاد انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه با اشاره به نقش و جایگاه مجلس در قانون اساسی اظهار داشت:« بر اساس قانون اساسی مجلس می‌تواند در عموم مسائل در حدود مقرر در قانون اساسی مبادرت به وضع قانون کند همچنین مجلس این حق را دارد که در تمام امور کشور تحقیق و تفحص نماید و هر نماینده مجلس در برابر تمام ملت مسئول بوده و حق دارد که در همه مسائل داخلی و خارجی کشور اظهارنظر کند، از این رو مجلس شورای اسلامی دارای دو شأن قانون‌گذاری و نظارتی است و قطعاً نمایندگانی در مجلس شورای اسلامی موفق خواهند بود که به وظایف خود به درستی که واجد شرایط لازم برای تحقق این دو کارکرد مهم مجلس باشند».

وی با اشاره به نحوه مشارکت حزب اعتدال و توسعه در هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ، افزود:« حزب اعتدال و توسعه به دو صورت در انتخابات دوره هشتم مجلس شورای اسلامی مشارکت می‌کند؛ یکی از مهمترین طرق مشارکت حزب در انتخابات مشارکت گفتمانی است».

وی ادامه داد:« حزب اعتدال و توسعه با ترویج گفتمان توسعه‌خواهی و مشی اعتدال‌گرایانه توانسته است که این گفتمان را بر فضای انتخابات آینده غالب نماید کما اینکه در حال حاضر نامزدهای این انتخابات و گروه‌های مختلف مدعی آبادانی مملکت و نیز اعتدال‌گرایی هستند و افکار عمومی جامعه هم به دنبال انتخاب افرادی است که دارای مشی اعتدالی در گفتار و رفتار سیاسی خود هستند و از این لحاظ من می‌توانم پیروزی زودهنگام حزب اعتدال و توسعه را در انتخابات دوره هشتم مجلس شورای اسلامی از این منظر که گفتمان اعتدال‌گرایی بسیار رایج شده است اعلام کنم».

وی اضافه کرد:« طریقه دیگر مشارکت حزب اعتدال و توسعه در انتخابات آینده ارائه فهرستی کامل از نامزدهای مورد حمایت در تهران و نیز در بسیاری از شهرستان‌های کشور است».

وی در تشریح شاخص حزب متبوعش در انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد:«شایسته گزینی مهمترین شاخص حزب برای انتخاب و حمایت از نامزدهای موردنظر خود بوده است همچنین توانایی دانشی و عملی مجرب بودن، شجاع بودن و مستقل عمل کردن، معتدل بودن وعقلانیت و درایت پیشه کردن فارغ از نوع گرایشات و تعلقات سیاسی مهمترین شاخص‌های حزب اعتدال و توسعه برای انتخاب نامزدهای خود بوده است».

دکتر رضایی قلعه عنوان داشت:«‌اینکه نامزدها عمیقاً به حرکت توسعه‌گرایانه کشور در چارچوب سند چشم‌انداز 20 ساله و آرمان‌های نهفته در آن باور داشته باشند یکی از مهمترین ویژگی‌هایی بوده است که حزب اعتدال و توسعه در انتخابات نامزدها بدان تاکید داشته است».

وی گفت:«‌ما انتظار داریم که مجلس هشتم در دو سال اول فعالیت خود بتواند به طرز مناسبی نظارت لازم را بر روند اجرایی برنامه چهارم توسعه اعمال کرده و نیز در دو سال پایانی عمر خود بتواند با بهره‌‌گیری از ظرفیت‌های کارشناسی کشور در تدوین برنامه‌ پنجم توسعه کشور بر مبنای سند چشم‌انداز 20 ساله اقدام کند و ما نیز در حزب اعتدال و توسعه به دلیل آنکه از منابع انسانی در خور توجهی که واجد تجارب بالای اجرایی در مصادر مختلف کشوری برخورداریم به فرایند تدوین برنامه پنجم کمک می کنیم ».

وی در ادامه جلسه در معرفی «سید محمود دعایی» (که در جلسه نیز حضور داشت) و برشمردن ویژگی‌های سرلیست حزب اعتدال و توسعه افزود:« جناب آقای دعایی روحانی برجسته، دانشمند و مبارزی است که از سالیان مدیدی از پیش از انقلاب در کنار حضرت امام خمینی (ره) و سایر یاران ایشان بوده و هم‌اکنون نیز نمایندگی مقام معظم رهبری را درموسسه و روزنامه اطلاعات بر عهده دارند، دعایی با دارا بودن 6 دوره سابقه نمایندگی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از تجارب بالایی برخوردار بوده و همواره در عمل اثبات کرده‌اند که در گفتار و کردار سیاسی شخصیتی با درایت و معتدل هستند و اعضای شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه در آخرین نشست خود به اتفاق ایشان را به عنوان صدر نشین فهرست خود برگزیدند».

عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه در خصوص ویژگی‌های یک مجلس کارآمد و مطلوب و انتظاراتی که از مجلس هشتم می‌رود،‌خاطرنشان کرد:« یکی از مهمترین ویژگی‌هایی که مجلس مطلوب باید از آن برخوردار باشد این است که نمایندگان بتوانند با آگاهی بالایی که دارند، نیازها و خواسته‌های جامعه را که به طور مستمر و در طول زمان تغییر پیدا می‌کند و چه بسا تغییرات آن ناشی از تحولات داخلی و جهانی در عرصه سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی است با وضع قوانین پاسخگو باشند».

وی افزود:« همچنین یک مجلس مطلوب باید بتواند قوانینی وضع کند که پاسخ‌هایی که به نیازهای جامعه می‌دهد از سرعت و فوریت کافی برخوردار بوده و قابلیت اجرایی داشته و از مانایی نسبی بهره‌مند باشد».

یکی از مهمترین خصوصیاتی که از یک مجلس مطلوب انتظار می‌رود و ما نیز توقع داریم که مجلس هشتم مزین به این ویژگی باشد این است که نمایندگان مجلس باید از حقوق،حیثیت و کرامت مجلس به شدت دفاع کرده و فراموش نکنند که توان و قدرت آنها از مردم و رای آنها نشات می‌گیرد و اجازه ندهند که حقوق و اختیارات مجلس شورای اسلامی مورد آسیب قرار گیرد».

وی ادامه داد:« ما معتقدیم که نمایندگانی لیاقت حضور در مجلس را دارند که در طی عمر خود اثبات کرده باشند که عاشق خدمت به مردم هستند و با انگیزه کسب رضایت الهی اقدام به فعالیت‌های اجتماعی کنند».

وی در پایان با بیان جایگاه حزب اعتدال و توسعه در آرایش سیاسی کشور، یادآور شد:« اینکه در حال حاضر از دو جریان اصولگرایی و اصلاح‌طلبی نام برده می‌شود و کلیه فعالیت‌های سیاسی در چارچوب این و همفکری خلاصه می‌شود در حقیقت ظلمی است که به نظام جمهوری اسلامی می‌شود چرا که نظام سیاسی کشور از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و این امکان وجود دارد که در درون نظام جمهوری اسلامی گرایشات متکثر سیاسی علاوه بر جریان اصولگرایی اصلاح‌طلبی وجود داشته باشد».

وی گفت:« باید در مفاهیم اصولگرایی و اصلاح‌طلبی بازنگری کرده و آنها را مورد بازتعریف قرار داد چرا که نمی‌توان اصولگرا بود اما خواهان اصلاحات برای فراهم کردن مقتضیات و بستر لازم در شرایط مختلف زمانی برای تحقق اصول نبود و همین که نمی‌توان اصلاح‌طلب بود و اصلاحات را در چهارچوب مبانی واصول جستجو نکرد».

وی افزود:« ما اعتقاد داریم که همه دلسوزان و معتقدین به سرفرازی ایران اسلامی و ارزشهای انقلاب اسلامی باید علی‌رغم برخورداری از سلایق مختلف سیاسی با پیشه کردن تعامل و برادری موجبات تضارب آرا و تعالی جامعه و مملکت را فراهم کنند».

وی در پایان لیست نهایی نامزدهای حزب اعتدال و توسعه در تهران و شهرستان‌های کشور را در اختیار نمایندگان رسانه‌ها مختلف قرار داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین