این زن که ادعا میکرد آزار جنسی دیده، بعد از «بیتوجهی» به پرونده، خودش را کشت.
پرونده اتهام آزار جنسی در نیروی هوایی ارتش کره جنوبی باعث رسوایی گسترده در این کشور و در نهایت استعفای فرمانده این نیروها شد.
تحقیق درباره این موضوع حدود چهار ماه ادامه داشت. وزارت دفاع کره جنوبی در ادامه تحقیقاتش گفته در کنار این ۱۵ نفر، ۳۸ نیروی دیگر ارتش در این زمینه با جریمه و مجازات مواجه هستند.
خانم لی که فقط نام فامیلش اعلام شده، ادعا کرد یک افسر همرده او را در ماشین و هنگام بازگشت به پایگاه، آزار جنسی داده است. اتهامی که جدی گرفته نشد و سه ماه بعد جسد خانم لی در خانهاش پیدا شد.
افسر متهم که نام او یانگ اعلام شده، وقتی دستگیر شد که خانم لی خودکشی کرده و اخبار مربوط به این موضع در رسانهها علنی شده بود. او قرار است محاکمه شود.
دو افسر نیروی هوایی متهم هستند که این زن را تحت فشار گذاشته بودند از شکایتش صرف نظر کند.
وزارت دفاع کره جنوبی نوشته یکی از این دو افسر در زمان رسیدگی به اتهامش در زندان خودکشی کرده است.
وزارت دفاع کره جنوبی در چند ماه گذشته در زمینه آزار جنسی و تبعیض جنسی و جنسیتی در صدر اخبار بوده است.
خودکشی زن تغییرجنسیت داده در ارتش
علاوه بر این، در پروندهای جداگانه، دادگاهی در کره جنوبی حکم داده اجبار به استعفای یک زن ترسنجندر در ارتش اقدامی نادرست بوده است.
این زن هم پس از استعفای اجباری خودکشی کرد.
ارتش کره جنوبی گفته بود آن زن به دلیل عمل جراحی تغییر جنسیت در رده افراد «دارای معلولیت» طبقهبندی میشود. اقدامی که تبعیض فاحش توصیف شده و باعث اعتراض گسترده شده بود.
بیون هیسو سال ۲۰۱۹ در تایلند جراحی کرده بود. ارتش کره جنوبی حکم داده بود این زن به دلیل این جراحی دچار «معلولیت» شده و باید به اجبار اخراج شود.
هفت ماه بعد جسد بیون هیسو در خانهاش پیدا شد.
در میان بعضی از کشورهای دیگر آسیای جنوب شرقی، کره جنوبی درباره اعضای جامعه اقلیت جنسی و جنسیتی (الجیبیتی) تساهل و مدارای کمتری دارد.