امراله نوذری جمعه شب بیان کرد: منازل روستایی بافت سنتی در بخش چلو به صورت کامل و نیمی از منازل بخش مرکزی این شهرستان ۸۰ تا ۱۰۰ درصد خسارت دیدهاند.
وی افزود: امکان جابه جایی یا اسکان موقت در بیشتر این مناطق مقدور نیست چرا که محل اقامت در نزدیکی روستاها وجود ندارد و بیشتر این خانوارها دامدار هستند و در عمل امکان جابه جایی نیست.
رییس شورای هماهنگی مدیریت بحران اندیکا ادامه داد: پیشنهاد شده که برای اسکان اضطراری و موقت از کانکس استفاده شود چرا که با توجه به بافت جغرافیایی اسکان چادری جوابگو نیست.
وی با استمداد از دستگاه ها و شرکت های خصوصی خوزستان برای بهسازی راه های روستایی در مناطق زلزله زده گفت: بیشتر روستاهای آسیب دیده راه ارتباطی مناسبی ندارند و اگر روستاییان بخواهند مصالح به محل منتقل کنند باید هزینه چندبرابری را متحمل شوند.
فرماندار اندیکا افزود: مدارس این بخش نیز از زلزله اخیر در امان نماندند و براساس ارزیابی اولیه حدود ۵۰ مدرسه خطر آفرین هستند و راه ارتباطی به ۱۰ باب مدرسه دیگر وجود ندارد و نیاز است تا به وسیله بالگرد کانکس به محل منتقل شود.
وی ادامه داد: با دستور ویژه استاندار خوزستان، خدمات رسانی با تلاش نیروهای امدادی و جمعیت هلال احمر همچنان ادامه دارد اما با توجه به نزدیک شدن به فصل سرما و بارندگی نیاز است در سطح استان و کشور به اندیکا توجه ویژهای شود.
۱۲ مهر جاری زمین لرزهای به بزرگی ۵.۷ درجه در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) مرز استان خوزستان و چهارمحال و بختیاری از جمله شهرستان اندیکا را لرزاند که علاوه بر مصدومیت چند نفر ، خسارت هایی به منازل ، راههای روستایی و عشایر منطقه وارد کرد.
زمین لرزهای دیگری نیز به بزرگی چهار ریشتر شامگاه پنجشنبه ۱۵ مهر قلعه خواجه مرکز اندیکا را لرزاند.
اندیکا با مرکزیت شهر قلعه خواجه دارای سه بخش و با جمعیت حدود ۸۰ هزار نفر و مساحت ۲هزار و ۳۰۰ کیلومتر مربع در شمال شرق خوزستان واقع است.
روستایی زلزله زده در سوسن: هیچ مسئولی نیامد، رسیدگی هم نشد
همچنین یک مرد روستایی در روستاهای بخش سوسن استان خوزستان میگوید در زمینلرزه برخی خانههای روستاییان تخریب شده و دیگر قابل سکونت نیست. در این مدت حتی کسی برای رسیدگی و یا بررسی هم به روستا نیامده است.