کد خبر: ۷۳۵۲۵۴
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۵
ادامه داستان تملک کارخانه ها توسط بانک‌ها

نابودی یک کارخانه دیگر و بیکار شدن ۵۰۰ کارگر/ توضیحات بانک سپه

تکرار قصه‌ای بس تلخ؛ تعطیلی کارخانه نان صنعتی و بیکار شدن ۵۰۰ کارگر تا جايی که مالک کارخانه را به داخل راه نمی‌دهند.
نابودی یک کارخانه دیگر و بیکار شدن ۵۰۰ کارگر/ توضیحات بانک سپه
آفتاب‌‌نیوز :

برای ایجاد کارخانه نان صنعتی چند صد میلیارد هزینه شده است، سرمایه‌ای که اگر درستی مدیریت می‌شد امروز نه تنها درب این کارخانه بسته نمی‌شد بلکه حدود هزار نفر هم در آن مشغول به کار بودند.

این کارخانه و نمونه‌های مشابه از جمله مثال‌هایی هستند که ثابت می‌کنند تملک بانک‌ها نه تنها کمکی به اقتصاد نمی‌کند بلکه گا‌ها باعث لطمه زدن به تولید داخلی هم می‌شود.

توضیحات بانک سپه در رابطه با تعطیلی یک کارخانه

در پی انتشار گزارشی پیرامون تعطیلی یک کارخانه نان‌صنعتی در استان گیلان، مدیرعامل بانک سپه دستور پیگیری صادر کرد.

بانک سپه اعلام کرد: علی‌رغم اینکه نتایج بررسی‌های مکاتبات بین بانک و کارخانه نان‌صنعتی مذکور نشان می‌دهد که این بانک نه‌تن‌ها در تعطیلی آن نقشی نداشته است، بلکه بر اساس مفاد قرارداد دوجانبه برای کمک به تولید و اشتغال در استان فراتر از تعهدات خود عمل کرده است، دکتر ابراهیمی از مدیران واحد‌های ذی‌ربط بانک خواسته است در چارچوب مقررات و در اسرع وقت برای برگرداندن این واحد تولیدی به چرخه تولید از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

همچنین اداره کل روابط عمومی بانک سپه برای تنویر افکار عمومی ذکر چند نکته به شرح زیر را لازم و ضروری می‌داند:

نخست اینکه تسهیلات مشارکت مدنی اولیه شرکت بین‌المللی خوشه زرین چلک به مبلغ ۱۸ میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال با نرخ سود ۱۲ درصد و معرفی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران به بانک مهراقتصاد سابق ارسال شده و تسهیلات موصوف طی سال‌های ۱۳۹۱-۱۳۸۹ پرداخت شده است.

همچنین تسهیلات خرید ماشین‌آلات و سرمایه در گردش برای اجرای طرح با نظارت کارشناسان بانک مذکور پرداخت شد که با ارائه پروانه بهره‌برداری کارخانه، در تاریخ ۱۶ آذرماه ۱۳۹۲ قرارداد "مشارکت مدنی" به قرارداد "اجاره به‌شرط تملیک" تبدیل شده است.

علاوه بر این کارگروه‌های تخصصی متعددی برای رفع مشکل بدهکار با حضور نماینده بانک تشکیل شده است، اما تاکنون مدیران شرکت برنامه‌ای برای راه‌اندازی کارخانه و تعیین تکلیف مطالبات بانک ارائه نکرده‌اند.

در ادامه توضیحات این بانک آمده است: با وجود مسائل مطروحه بر اساس تأکید مدیرعامل بانک سپه برای حل مشکل و بازگشت مجدد این واحد تولیدی به چرخه تولید با تعامل دوجانبه، این بانک طبق قوانین و مقررات آماده اعمال هرگونه مساعدت به‌منظور حمایت از تولید استان گیلان است. بانک سپه مشتریان حوزه تولید را شرکای خود می‌داند و در عین تقید به رعایت قوانین و مقررات و انضباط مالی از طرف‌های مقابل بانک هم انتظار دارد به تعهدات خود بر اساس مفاد قرارداد فی مابین به‌موقع و صحیح عمل کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۳
فرهاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
0
3
فکر می کنید بانک چگونه همکاری می کند؟ از سود خود می گذرد؟ ابدا.
اعلام می کند نهایتش با چندماه تاخیر پرداخت کنید. اما این بار با جریمه، کارمزد و ....
بعد من خودم از این بانک مهر اقتصاد وام گرفتم، میگه 18 درصد ولی واقعا 28 درصد حساب می کنند. مثلا صد میلیون وام میگیری، 5 میلیون را کارمزد میگیره. ده میلیون را نگه میداره تا آخر اقساط، دویست هم باید پس بدی..حساب کنیم هر جوری درصدش همان 28ه
ابراهیم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
1
0
جالبه تعهدات و تعطیلی بانک بدست بانک انصار بوده ولی حالا که ادغام شدن افتاده گردن بانک سپه.
جانباز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
0
0
این کارخونه رو یه کسی به اسم جانباز زده که حتی همشهریان خودش بهش میگن .... این فرد زمین کشاورزی خودش رو تبدیل کرد به تجاری مسکونی . از چند بانک وام گرفت یکیش ملی . به همه بانک‌ها بدهکاره . با این پولها ...روانه کرده آلمان..... خودش با کارخونه شریکه و نمیزاره کارخونه راه بیافته...سپه توضیح خوبی نداد. این شخص حتی نمایندگی دیار خودرو رو هم داشت که از اونها هم...
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین