حبیب اسدالله نژاد در پاسخ به این سوال که آیا حذف ارز ترجیحی نتایج مثبتی بر بازار گذاشتهاست یا خیر، گفت: هیچ کارشناس اقتصادی با ارز ترجیحی به دلیل رانتی که ایجاد میکند، موافق نیست. ما نیز با آن موافق نبودیم و البته موافق حذف آنی ارز ترجیحی هم نبودیم.
ویادامه داد: برای اینکه به بازار مصرف و تولید شوک وارد نشود بایستی این ارز به صورت تدریجی حذف میشد و قیمتها پلکانی افزایش مییافت.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور اضافه کرد: باید همگی کمک کنیم که این طرح به سرانجام برسد و مشکلی در بحث تامین مایحتاج عمومی مردم ایجاد نشود.
وی با اشاره به اینکه مرغ یکی از کالاهای اساسی در سفره مردم است، افزود: بایستی در راستای حمایت از تولید کنندگان اقداماتی به صورت فوری انجام شود. هنوز نقدینگی تولیدکنندگان افزایش نیافته و در راستای افزایش سرمایه در گردش تولیدکنندگان اقدامات اجرایی انجام نشده است.
با حذف اخیر ارز ترجیحی (۴۲۰۰ تومانی) در اواسط اردیبهشت قیمت چهار قلم کالای اساسی شامل مرغ، تخم مرغ، روغن و لبنیات افزایش یافته است. دولت اعلام کرده که این کار با هدف اختصاص نیافتن ارز به واردکنندگان و در نتیجه جلوگیری از قاچاق این محصولات از ایران انجام شده است.