آفتابنیوز :
آفتاب: موضوع انتخابات دهم ریاست جمهوری ایران، به تدریج به یک موضوع منطقهای و فراتر از آن تبدیل میشود.
در همین ارتباط سایت خبری شبکه الجزیره قطر در تحلیلی به انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده پرداخته و در آن از آقایان سید محمد خاتمی و یا حسن روحانی به عنوان رقبای احتمالی اصلی محمود احمدی نژاد یاد کرده است.
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، الجزیره در این تحلیل با بیان اینکه مبارزه میان جریانهای سیاسی ایران پس از انتخابات مجلس شورای اسلامی عملاً شروع شده، و آن انتخابات ریاستجمهوری سال آینده خواهد بود، نوشت: «سخنانی حاکی از این امر وجود دارد که رئیسجمهور پیشین (محمد خاتمی) با تهاجمات جهتداری روبرو خواهد شد».
به عقیده این رسانه قطری، خاتمی تا زمانی از کاندیداتوری سرباز خواهد زد که اعمال فشارهای مشابه زمانی که جریان اصلاحات در دوران انتخابات مجلس شورای اسلامی با آن روبرو بود، وجود داشته باشد.البته تاکنون هیچیک از جریانات سیاسی کاندیداهای قطعی خود را تعیین نکردهاند.
ورود روحانی منتفی نیست
در حالی که انتخابات هنوز شکل رسمی به خود نگرفتهاست، غلامعلی دهقان، سخنگوی دفتر سیاسی حزب اعتدال و توسعه معتقد است که در انتخابات پیش رو کاندیداتوری حسن روحانی منتفی نیست، هرچند که هنوز سخن قطعی در این مورد نمیتوان گفت؛ اگر وی حضور پیدا کند وی گزینه جناح اعتدالگرا خواهد بود؛ طیفی که از اصولگرایان واقعبین و اصلاحطلبان دوراندیش شکل میگیرد.
محافظهکاران تشکیلاتشان را انسجام میدهند جریان محافظهکار اخیراً دست به اقداماتی زده که راههای وحدتبخشی به تشکیلاتشان در انتخابات ریاست جمهوری را دنبال میکند.
حزب موتلفه اخیراً جلسهای چالشی برگزار کرد که بنا بر بیانات دبیرکل حزب (محمد حبیبی) جهت ایجاد رویهای برای رفع موانعی بود که محافظهکاران در دوره دهم انتخابات با آنها روبرو میشوند.
در این جلسه قائممقام دبیرکل (اسدا.. بادامچیان) پیرامون بهرهگیری از تجربه انتخابات مجلس شورای اسلامی جهت تحقق موفقیت در انتخابات ریاست جمهوری سخن گفت.
محافظهکاران در انتخابات مجلس با تقسیم عددی در میان کاندیداهای وابسته به خود به توافق رسیدند، اما این روش در انتخابات ریاست جمهوری کارآمد به نظر نمیرسد، چرا که علاوه بر محمود احمدینژاد از محمدباقر قالیباف و حدادعادل هم نام برده میشود.
اصلاحطلبان کار مشخصی انجام ندادهاند
در جبهه مقابل، چنانچه مدیرعامل بنیاد باران (مرتضی حاجی) به عنوان یکی از اصلاحطلبان گفتهاست: «اصلاحطلبان کار مشخصی بدان صورت انجام ندادهاند».
حاجی با اشاره به اشخاص متعددی که مذاکرات با آنها به پایان رسیده، حضور خاتمی را از نظر جریان متبوعش در اولویت میداند.
ا قا ي خا تمي هم فر قي پا ديكر ا ن ند ار ند
با سپا س فر ا و ان پر و يز
با تشکر حسن و ستار عبدی
اون چيزي كه مردم رو به نظام و مسئولين اميدوار ميكنه ايمان به خدا و خدمت در راه او توسط مسئولين است
پس به طور يقين آنانكه سالياني طولاني فرهنگ ديني را مورد هجمه قرار دادند و اقتصاد صهيونيستي را الگوي مبادلات خود و كشور قرار دارند ديگر جايي در قلوب مومنين نداشته و مردم روز به روز به مسائل آگاهتر مي باشند.
معيار انتخاب نيز بايد از تاييدات ولي فقيه گرفته شود نه رجال سياسي! زياده خواه