کد خبر: ۷۸۵۱۰
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۸:۳۵
ناد‌علی الفت‌پور معاون توسعه مدیریت و امور مجلس وزارت رفاه گفت:

6 میلیون ایرانی فاقد بیمه هستند

آفتاب‌‌نیوز :

آفتاب: 6 میلیون از ایرانیان فاقد پوشش بیمه درمان هستند، و 8 میلیون و 800 هزار نفر ایرانی بیش از یک دفترچه بیمه درمانی دارند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی آفتاب، نادعلی الفت‌پور صبح شنبه در نشست خبری که در وزارتخانه رفاه و تأمین اجتماعی برگزار شد، اظهار داشت: «راه‌اندازی بانک اطلاعات ایرانیان در وزارت رفاه و تأمین اجتماعی یکی از اقدامات مثبتی است که در راستای عمل به بند «م» ماده 16 قانون ساختار رفاه صورت پذیرفته است». 

وی در ادامه گفت: «اگر قرار است در کشور فقرزدایی و تحول اقتصادی انجام شود یکی از زیرساخت‌های اصلی آن راه‌اندازی بانک اطلاعات ایرانیان است و عمدتا اطلاعات این بانک بیمه‌ای و هویتی می باشد».
 
معاون توسعه مدیریت و امور مجلس وزارت رفاه و تأمین اجتماعی با بیان اینکه بازتوزیع یارانه در طرح تحول اقتصادی دولت در این بانک صورت می‌پذیرد، یادآور شد: «طبق مصوبه کمیسیون اجتماعی دولت تمام بانک‌های اطلاعاتی بیمه‌ای، حمایتی و امدادی موظف به تبادل و تکمیل اطلاعات در این بانک شدند».
 
الفت‌پور گفت: «اطلاعات بیمه‌ای 58 میلیون و 900 هزار ایرانی در حال حاضر در بانک اطلاعات ایرانیان وارد شده است و از مجموع 67 میلیون و 800 هزار دفترچه درمانی که ثبت شده است 8 میلیون و 800 هزار نفر بیش از یک دفترچه بیمه درمانی دارند».
 
وی با بیان اینکه هنوز اطلاعات بیمه‌شدگان نیروهای مسلح، صندوق مس، صدا و سیما و بانک‌ها وارد بانک اطلاعات ایرانیان نشده است، گفت: «برای اضافه‌کردن این افراد به بانک نیازمند مصوبه هستیم و پیش‌بینی می‌شود مجموع افراد تحت پوشش این صندوق‌ها 5/5 میلیون نفر شود که با احتساب این افراد در کل کشور 4/64 میلیون نفر بیمه شده وجود دارد».
 
معاون توسعه مدیریت و امور مجلس وزارت رفاه و تأمین اجتماعی اظهار داشت: «شش میلیون نفر که فاقد پوشش بیمه می باشند ،باید طبق اصل 29 قانون اساسی برنامه‌ریزی کرد. هر ایرانی اختیار دارد با پرداخت 2750 تومان خود را بیمه کند که دولت هم 2750 تومان دیگر از حق بیمه این افراد را می‌پردازد».
 
الفت‌پور از ویژگی‌های بانک اطلاعات ایرانیان را ارائه سرویس آنی، استخراج هم‌پوشانی‌ها و عدم وابستگی به یک سیستم عامل خاص عنوان کرد.

معاون توسعه مدیدرت و امور مجلس وزارت رفاه و تامین اجتماعی از حساسیت های مهم بانک اطلاعات ایرانیان این موارد را بر شمرد: «همه بانک های اطلاعاتی به بانک اطلاعات ایرانیان لینک می شوند، پایه طرح تحول اقتصادی خواهد بود و آخر اینکه مواخذ تصمیم گیری های کلان کشوری خواهد بود». 

وی در ادامه تصریح کرد: «64 درصد ایرانیان آینده مشخصی دارند. این افراد یا تحت پوشش بیمه اجتماعی تأمین اجتماعی یا بیمه اجتماعی دولت هستند و در آینده از بازنشستگی برخوردار می‌شوند».
 
معاون توسعه مدیریت و امور مجلس وزارت رفاه و تأمین اجتماعی ادامه داد: «36 درصد ایرانیان نیازمند برنامه ریزی برای بازنشستگی هستند». 

الفت‌پور حجم اطلاعات موجود در بانک اطلاعات ایرانیان را در حال حاضر یک میلیارد و 912 میلیون و 921 هزار و 531 رکورد عنوان کرد.

وی از وجود 560 هزار دفترچه تکراری در سازمان تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: «طبق اطلاعات موجود در بانک اطلاعات ایرانیان 5/5 میلیون نفر مددجوی نهادهای حمایتی در کشور وجود دارد.
 
معاون توسعه مدیریت و امور مجلس وزارت رفاه و تأمین اجتماعی ادامه داد: «8/7 درصد ایرانیان از خدمات حمایتی بهره‌مند هستند».
 
الفت‌پور گفت: «در بیمه‌های اجتماعی 5/0 درصد هم پوشانی استخراج شده است». 

وی درباره وضعیت درآمدی افراد تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی گفت: «5/31 درصد بیش از 300 هزار تومان، 9/5 درصد بین 400 تا 500 هزار تومان، 2/3 درصد بین 500 تا 600 هزار تومان، 7/1 درصد بین 600 تا 700 هزار تومان و 3/0 درصد بیش از 700 هزار تومان درآمد در ماه دارند». 

معاون توسعه مدیریت و امور مجلس وزارت رفاه و تأمین اجتماعی از مزایای این بانک را استخراج آمار حوادث در کارگاه‌ها، آمار الگوی مصرف دارو، شاخص‌های رفاه اجتماعی، سرانه خدمات درمانی هر خانوار، مدیریت و ساماندهی منابع و مصارف حوزه رفاه اجتماعی، بسترسازی مناسب برای هدفمندی یارانه‌ها و صدور شناسنامه بیمه‌ای و حمایتی برای تک تک افراد عنوان کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین