کد خبر: ۸۰۰۸۷
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۸۷ - ۱۳:۱۷
در گردهمایی جامعه اسلامی مهندسین مطرح شد،

انتقاد لاریجانی از حذف و خانه‌نشین کردن نیروها

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: «احزاب و افرادی موفقند که نگاه استراتژیک داشته باشد چرا که روزمرگی را همه بلدند و تشکیلات، ظرفیتی برای این کارهاست».
 
به گزارش خبرنگار سیاسی آفتاب، دکتر علی لاریجانی که شب گذشته در خاتمه ضیافت افطار جامعه اسلامی مهندسین در سالن سیدالشهداء سخن می‌گفت، با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: «شما تصور می کنید اگر انقلاب اسلامی نبود و اگر شعار نه شرقی و نه غربی نبود آن وقت اسرائیل چنین وضعیتی داشت، اسرائیل قدرت مسلط منطقه بود و آمریکا قدرت مطلقه جهان».

وی با بیان اینکه تفکر انقلاب اسلامی شرایط دنیا را تغییر داد،تصریح کرد: «این تفکر از جنس بیدارگونه ای بود برای مردم جهان. مشکلاتی که در دنیای امروزوجود داشت که بخشی از آن در پناه تفکر انقلاب اسلامی به آن پاسخ داده شد که این سرمایه ای بسیار بزرگ برای جمهوری اسلامی ایران است و باید آفرین گفت به رهبری جمهوری اسلامی در 30 سال گذشته که کارنامه خوبی از خود به جای گذاشتند».

لاریجانی درعین حال تصریح کرد: «نمی‌خواهم بگویم بی مشکل نبودیم در بعضی از زمینه‌ها باید بهتر عمل می‌کردیم ولی برخی از مسائل که جنبه ملی داشت مورد مناقشه جناحی قرار گرفت و اسباب درگیری شد که اگر این اتفاق نمی‌افتاد به نفع کشور بود. در عین حال در حال حاضر همگرایی بسیار خوبی بین جریان های سیاسی بوجود آمده است هر چند که می توانستند از آن زمان بهتر استفاده کنند».

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «روی هم رفته چه در ایجاد قدرت نیروی انسانی و چه از نظر تاثیر گذاری در منطقه و از نظر ایجاد تحول در پارادایم جهانی انقلاب اسلامی نقش برجسته‌ای داشت و این آورده‌ای کم نیست».

وی با اشاره به اینکه درطول 30 سال گذشته مدیران باتجربه ای درکشور داشته‌ایم، تصریح کرد: «در فراز و فرودهای جمهوری اسلامی این مدیران کارهای عمرانی سنگینی انجام داده اند که این سرمایه بزرگی است و باعث شد وزن ایران وزنی قابل توجه باشد. البته به همان میزان نیز ما دشمن پیدا کردیم غربی‌ها ممکن است در اراده ملی ما تاثیر بگذارند ولی تا حدی پشیمان شده‌اند چون احساس کردند نیروی مقاومی در کشور ماست و آن رهبری داعیانه رهبر معظم انقلاب و همتی است که دولت اصولگرا و مجلس داشته است که روی حقوق ملی و منافع ملی ایستادگی می‌کند و حاضر است بر روی آن از برخی از حقوق و ظرفیت‌های خود صرفنظر کند برای آنکه در مقابل بیگانه حرف واحدی بزند تا آنها نتوانند از رخنه‌ها سوء استفاده کنند».

لاریجانی ادامه داد: «ممکن است گاهی اوقات اختلافاتی باشد ولی در کل چنین بلوغی احساس می‌شود و مدیریت کارآزموده پس از انقلاب این ظرفیت را ایجاد کرده‌است ضمن آنکه همه جریان‌های سیاسی به یک بلوغی از فهم و درک چالش های درونی و بیرونی کشور رسیده‌اند و علاقه مندند بر روی مبانی عقلانی ملاحظات و چالش‌های را ارزیابی کنند و ببینند کجا هستیم و باید با چه اصولی حرکت کنیم».

رئیس قوه مقننه با اشاره به اینکه یکی از بخش‌های درگیر کننده ذهن همه جریان‌های سیاسی مسائل اقتصادی مردم است، تصریح کرد: «در همین زمان رهبر معظم انقلاب با مشورت مجمع تشخیص مصلحت سند چشم اندازی را تعریف کردند و بر اساس آن سیاست های کلی اندیشیده شد که فکر می کنم باید برای رسیدن به آن نفسی تازه کنیم برای جهش به سمت چشم انداز، یعنی به توقف برای ارزیابی از وضع موجود نیاز داریم».

وی با تاکید بر اینکه باید ببینیم چگونه می توانیم به سند چشم انداز برسیم، تصریح کرد: «اگر ببینیم افراد مدیر قابلی هستند که اگر سکانداری کشور را بکنند از وضع موجود بیرون می‌رویم وظیفه ملی همه ماست که بگویید شما بیایید. اگر ما احتیاج به نفس تازه کردن داریم برای جهش به سمت سند چشم انداز است که یک مجاهدت جدی است و اگر زمانی این مجاهدت از این جنس بود که در مقابل بیگانگان بایستیم امروز مجاهدتی نیاز داریم که درک دست از چشم انداز داشته باشیم و بتوانیم گام های صحیحی را برای رسیدن به آن برداریم که کار ساده‌ای نیست».

نماینده مردم قم درخانه ملت با تاکید براینکه رسیدن به چشم انداز ملزوماتی دارد و با حلوا حلوا گفتن دهان انسان شیرین نمی شود، اظهار داشت: «یکی از ملزومات این است که همه قبول کنیم رسیدن به این جایگاه احتیاج به یک برنامه عقلانی، دقیق و مدون دارد و با کارهای لحظه‌ای و سرعت زیاد به این مسئله واصل نمی‌شویم باید از همه نیروهای خبره استفاده کنیم».

دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی ضمن تاکید مجدد بر لزوم علمی و دقیق بودن برنامه برای رسیدن به سند چشم انداز گفت: «باید این برنامه آنقدر استواری داشته باشد که در تغییرات دموکراتیک کشور ما تغییر نپذیرد و یک چارچوب اصیل به ما بدهد تا در تغییرات زمانه دستکاری نشود».

وی ادامه داد: «باید بپذیریم که از تمام نیروهای خبره و کارآزموده استفاده شود و اگر گروهی فکر می‌کنند به تنهایی می توانند این راه را طی کنند دچارسوء تفاهم هستند و اگرجریانی فکرمی کند که بقیه را حذف کند دچار سوء تفاهم است که این مسئله مشکلاتی را بوجود خواهد آورد».

لاریجانی ادامه داد: «اولین مشکل این است که تمام نیروهایی که می‌توانستند کمک کنند خانه نشین می‌شوند و یا منتقد. چرا عجله دارید عقل می‌گوید نیروها را خانه نشین نکنید و بر مبانی اصیل وحدت همه را سر یک سفره بیاورید چرا که تجربه نشان می‌دهد کارهای بزرگ به تنهایی از عهده جریان‌های سیاسی بر نمی‌آید و اگر در میان اصولگرایان هم یک گروهی فکر کنند به تنهایی می‌توانند کار را پیش ببرند سوء تفاهم مضاعف است».

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نکته دوم این است که بپذیریم سند چشم انداز باید میثاقی باشد که ازهمه نیروهای دلسوز نظام که این چارچوب را قبول دارند برای رسیدن به آن استفاده کنیم، ادامه داد: «نباید به دنبال این باشیم که هر کس را به بهانه‌ای از سر راه برداریم باید تلاش کنیم دیگران را با خود همراه کنیم».

وی با تاکید بر اینکه جریان های مختلف سیاسی در کشور باید از ظرفیت سازمان یافته برخوردار باشند، خاطر نشان کرد: «در کشوری که دموکراسی جدی است لازمه‌اش دارا بودن تشکیلات است. برخی با این فکر مخالفند و می‌گویند با تئوری ولایت فقیه سازگار نیست که به نظر من اشتباه است ولایت فقیه یک کسب هدایت کشور است که کوشش می‌کند کارها سازمان یافته پیش برود و هر چه سازمان یافته‌تر باشد اداره کشور آسان تر است».

لاریجانی با تاکید براین‌که تشکیلات هرچقدر قوی‌تر باشد پایه هایش محکم‌تر است، گفت: «دراین صورت است که می‌تواند کارهای کشور را جلوتر ببرد و مهم نیست در چارچوب اصلاح‌طلبی باشد یا اصولگرایی مهم داشتن مانیفیست قابل محاسبه و تولید فکر است».

رئیس مجلس با بیان اینکه مسئله دیگر این است که جریان‌های سیاسی روی مسائل اصلی جهش به سوی چشم انداز وحدت داشته باشند، اظهار داشت: «این‌ها اگر باعث حذف و درگیری نشود باعث بالندگی است. چون احزاب و تشکیلات می خواهند واسطی باشند که افراد را به سند چشم انداز برسانند و لازم است برای مقطع فعلی بین جریان‌های سیاسی یک سری گفتگوهای میان حزبی وجود داشته باشد که خارج از اختلافات بر روی مسائلی که برای منافع ملی کشور است توافق کنیم و در واقع برای حرکت به سمت منافع ملی به گفتگوهای میان جریانی دست بزنیم و مهم نقشه راه است و باید عادت کنیم تشکیلات و سازمان‌های ما بتوانند ضمن داشتن سیاست‌های متفاوت بر روی منافع ملی اتفاق نظر داشته باشند».

وی با تاکید بر اینکه نکته دیگر تربیت یک سری نیرو است، اظهار داشت: «داشتن نیروهای خبره که در کارهای اجرایی وحدت داشته باشند سرعت کار را بالا می‌برد ما نیروهای نخبه و مدیران قابل و باظرفیتی داریم که ظرفیت کشور هستند. پس دلیلی ندارد که مدیران به سرعت عوض شوند چرا که این مسئله عدم ثبات بوجود می‌آورد».

لاریجانی با تاکید بر اینکه در کارهای سیاسی به کارهای زودهنگام علاقه داریم، تصریح کرد: «ولی مدیر استراتژیک نباید به روزمرگی بیفتد و باید نگاه دراز مدت داشته باشد و احزاب و افرادی موفقند که نگاه استراتژیک داشته باشد چرا که روزمرگی را همه بلدند و تشکیلات ظرفیتی برای این کارهاست». 

لاریجانی در ادامه گفت: «توصیه‌ام به دوستان عزیز آن است پس از فراز و فرودها در کشور ما جریان‌های مختلف را آزموده‌اید و الان می توانید تحلیل کنید نقاط ضعف و قوت آنها کدام است که البته هیچ کدام مطلق نیست».

وی در پایان اظهار داشت: «باید از این تجربیات استفاده کنیم برای آنکه راه نو را پیش ببریم و امیدواریم فرآیند همه این‌ها چیزی باشد که رهبر معظم انقلاب طلب می‌کنند و طبعا مجلس که به تعبیر مقام معظم رهبری بخش نرم افزاری حکومت است با آغوش باز از این مسئله استقبال می‌کند و کمک می‌کند تا این افراد به بار بنشینند».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۸۷/۰۷/۰۶
0
0
امروز يك نفر كه آقاي احمدي نژاد باشند اگر هفتاد ميليون نفر كارهاي او را غير كارشناسي بدانند ولي او يك تنه كارخودش را انجام ميدهد و به نتايج كار هم نمي انديشد
ناشناس
|
-
|
۱۷:۴۱ - ۱۳۸۷/۰۷/۰۶
0
0
كار را از ريشه درست كنيد.كشوري كه شخصيتي مانند خاتمي را كه چهره اي ملي و بين المللي است نمي تواند تحمل كند و هيچ شخصيت علي رتبه نظامي در برابر توهين ها و اهانت ها نسبت به او موضع گيري نمي كنند پس گفتن اين حرف ها بي مورد است. بنظرم كشوري كه سرمايه هاي معنوي خود را به چوب حراج مي گذارد و آقايان حم به ابرويشاان نمي آورند هميشه مشكل خواهد داشت. و به همين علت است كه سي سال است شعار مي دهيم و لي روز به روز مشكلات بيشتر مي گردد.
ناشناس
|
-
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۸۷/۰۷/۰۷
0
0
آقاي احمدي نژاد كه يكي از شعارهاي محوري ايشان مهرورزي بود؛ مي بايست چون پدري دلسوز تمامي صاحبان انديشه و برنامه را دور محور دولت جمع ميكرد وبا روش خود طمع عدالت و مهرورزي و.. به جامعه مي چشاند ولي همگي شاهد هستيم كه هر روز چندين مدير كارآمد و دلسوز نظام وجامعه توسط ايشان و با كنايه هاي گزنده ياران نزديك رياست جمهوري مثل آقاي ..... وهمسرشان خانه نشين واز سنگر خدمت گزاري به نظام ومردم خارج ميشوند و متاسفانه هيچ اقدام عملي براي متوقف سازي اين روند انجام نمي پذيرد.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین