آفتاب: محمود احمدینژاد در سفرش به آمریکا مصاحبهای با نشریه «نیویورکتایمز» انجام داده که در آن رئیس جمهور ایران از پاسخ به این پرسش که برای مطالب مطرح شده توسط آقای روحانی و نگرانیهای اقتصادی موجود در ایران، چه توضیحی دارید، پاسخ روشنی نداده است، قسمتهایی از این گفتگو در پی میآید:
نیویورک تایمز: سوال اول ما این است که شما به عنوان رییسجمهور چند سال گذشته چه میراثی بهجا گذاشتهاید. حدود 7 ماه دیگر شما با انتخابات دوباره ریاستجمهوری روبرو خواهید بود و سوال من این است که شما چه چیزی را میخواهید به عنوان موفقیتهای عمده خودتان در این مدت به مردم ایران ارائه کنید. انتظار دارید که مردم علیه شما رای بدهند چون که مردم از وضع اقتصادی، تورم بسیار بالا، و بیکاری بالا ناراحت و آشفتهاند؟
سوال بعدی در مورد رابطه آقای رییسجمهور با مجلس است. همچنین سوالها و شبهههایی که مطرح شده مبنی بر اینکه کل درآمد نفتی کشور کجا رفته؟ ایران 120 میلیارد دلار درآمد بابت فروش نفت داشته، و میدانیم که سوالها و شبهههایی مطرح شده مبنی بر اینکه آنهمه پول کجا ناپدید شده؟
احمدینژاد: در مورد سوالی که شما گفتید من تا حالا نشنیدهام که پول نفت کجا رفته؟ شاید مقالات بعضی از منتقدین دولت را شما میگویید. اینها هست، چیزهای معمولی است. درآمدهای کشور خیلی بیش از چیزی است که شما گفتید. درآمد نفت بخشی از درآمدهای ایران هست. ما درآمدهای مالیاتی داریم، درآمدهای گمرکی داریم، درآمد از معادن داریم، از زمینها داریم، صادرات غیر نفتی داریم، منتها به قانون ما تمام درآمدهای دولت در حسابهای خزانهداری کل متمرکز است. و تمام هزینههای دولت هم با تصویب مجلس انجام میشود و مجلس نظارت میکند و گزارشهای بسیار دقیق تهیه میکند و سالانه این گزارشها منتشر میشود. روند، یک روند قانونی و طبیعی است.
نیویورک تایمز: آقای «روحانی» یک نامه کاملاً علنی نوشته که در آن این سوال را مطرح کرده که اینهمه درآمد فروش نفت کجا رفته؟ شما جناب رئیسجمهور در زمان تصدی مقامتان دو بار رئیس بانک مرکزی را عوض کردید. بر همین اساس خیلی ها سوال مطرح کردهاند که آیا واقعاً رئیسحمهور روند درستی را در مورد اقتصاد کشور در پیش گرفته است؟ و اینکه چرا او دو بار رئیس بانک مرکزی را عوض کرده است؟ و همچنین اینکه همه کشورهای تولیدکننده نفت یک شکوفایی اقتصادی بیسابقه را تجربه کردهاند، اما ایران هنوز از نرخ بیکاری بالا رنج میبرد. حدود هشتاد نفر از اعضای پارلمان ایران(مجلس) –حدود یک سوم کل اعضای پارلمان - طوماری را امضا کردند و از او خواستند که به مجلس آمده و به سوالات در مورد وضع اقتصاد و مسائل دیگر پاسخ بگوید. بنابراین سوالات بسیاری در داخل ایران در مورد طرز اداره اقتصاد کشور توسط رئیسجمهور وجود دارد.
احمدینژاد: در ایران آزادی هست. تعجب میکنم شما چرا اینقدر حساسیت دارید به مسائلی که داخل ایران میگذرد. آقای روحانی یک فردی است در ایران، آزاد است نظراتاش را اعلام کند. همه آزاد هستند نظرات موافق و مخالف را میدهند. صدها نظر مخالف نظر آقای روحانی هم در ایران منتشر میشود. اتفاقاً درصد بیکاری در ایران رو به کاهش است. البته ما بخاطر رشد بالای جمعیتمان در یک مقطعی تعداد نیروی کارمان خیلی زیاد هست. همه جای دنیا مشکلات هست. مشکلاتی که امروز در امریکا هست ده برابر مشکلات ایران هست. مشکل ما در حدی نیست که 700 میلیارد دلار بخواهیم از خزانه تزریق کنیم به اقتصاد(مانند امریکا). حتی 70 میلیارد هم ما تزریق نمیکنیم. حتی 5 میلیارد هم ما تزریق نمیکنیم. عوض شدن مدیران یک امر عادی است. در همه جای دنیا عوض می شود. ما یک برنامه جدید اقتصادی را میخواهیم اجرا یکنیم. باید تیم اقتصادی هماهنگ مستقر بشود. همین اتفاق هم افتاده. این یک چیز طبیعی است. اگر میخواهید ما مباحثه کنیم با هم دو نفری،...؟
نیویورک تایمز: خیر. من سفرهای زیادی به ایران داشتهام و کم ایران نبودهام. من مردمی را میشناسم که به اندازه دو نفر، دو شغله کار میکنند و از وضع اقتصادی واقعاً عصبانی هستند. با آنها که صحبت میکنی، این موضوع چیزی است که شدیداً بخاطرش دولت را سرزنش میکنند.
احمدینژاد: شما نگران نباشید، یک چند ماه حوصله کنید، نظرات مردم در انتخابات منتشر خواهد شد. ما دائماً با مردم در تماس هستیم و با هم زندگی میکنیم. یک سفر با من بیایید، نظرات مردم را از نزدیک بشنوید. در ایران خیلی آزادی کامل هست. مردم راحت صحبت میکنند. (...) شما زیاد نگران نباشید.
در ادامه این مصاحبه، رییسجمهور احمدینژاد در پاسخ به این سوال که "چرا ایران که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت در دنیا ست، 40 درصد بنزین موردنیازش را از خارج از کشور وارد میکند؟ این مساله دیگری است که مردم بابتاش ناراضیاند. چرا در این زمینه سرمایهگذاری نمیکنید؟ مثلاً سرمایهگذاری در پالایشگاهها" با تعجب گفت: «آیا واقعاً مردم از این بابت ناراحتاند؟»(...)«ما هفت پالایشگاه جدید در دست احداث داریم».
احمدینژاد در ادامه صحبتها افزود: «روابط دولت و مردم در ایران یک روابط کاملاً دوستانه است و همه مردم از دولتشان حمایت میکنند. البته عدهای هم هستند انتقاد دارند. یا مخالفاند. اینها همه جا هست. اینها اقلیت محض هستند».
وی ادامه داد: «ما مشکلی نداریم در ایران داریم زندگی میکنیم با مردممان. (...) این بحثهایی که شما میکنید بیشتر بحثهای سیاسی خارج از ایران است. داخل ایران این حرفها نیست».
فقط خواستم به ايشان ياد اوري كنم كه اقاي احمدي نژاد!
دروغ از گناهان كبيره است و دروغگو دشمن خدا! پس مراقب خودتان باشيد كه چند صباح ديگر وقتي حجاب قدرت از پيش چشمتان كنار رفت، دچار شوك نشويد!!
اینهایی که می گویند شبیه ایران امروز نیست.
دروغ طبق شرع گناه کبیره است...
آقای احمدی نژاد از ادبياتی استفاده ميکنن، که اصطلاحا همون ادبيات [...] است.
طرفداري 98 درصدي مردم از دولت؛ آزادي مطلق در ايران؛ نبودن زنداني سياسي؛ كاهش بيكاري...
چه دردي است كه خبرنگاران آمريكايي بهتر از رييس جمهور درد مردم ايران را بدانند! خيلي درد است...
لعنت بر دروغگو...
لايق اين [...] هستيم هنگامي كه نمي توانيم چيزي را تشخيص دهيم!
متاسفانه شعور سياسي مردم صفر شده كه اين [...] چرت وپرت ميگه.
بايد به اين نوع جمهوري و اقايان [...].
خدا را شکر قیامتی هم هست وگرنه ...
اينگونه همه چيز را خوب و ايده آل توصيف كردن و شرايط را مناسب جلوه دادن ادبيات مختص ايشان است و قطعا با شعور اجتماعي مردم تناقض دارد.
فلسطين ؟ شما چقدر نسبت به اين مسايل حساسيت داريد مردم فلسطين اصلا اينجوري كه شما مي گيد نيستن اگه شما با من بياييد مي بينيد كه اينها همه اش تبليغاته . كي گفته مردم فلسطين ناراضي ان كي گفته كه به سربازهاي اسراييلي سنگ پرت مي كنند كي گفته كه اسراييل به جنوب لبنان حمله كرده كي گفته كه زن بچه مردم رو مي كشن اينا همه اش تبليغاته . در مورد هولوكاست هم همينطور اصلا اينطوري كه شما ميگيد نيست بيايد ببينيد كه اونجا كوره بوده آدم سوزي بوده كي گفته كه نبوده ؟ كي گفته كه واقعيت نداره ؟ اين حرف ها رو بعضي ها ميزنند البته آزادن كه هولوكاست رو انكار كنند ولي ما هم ميگيم كه بوده شما يه سفر با ما بياييد دستتون رو بگيريم ببريم اونجايي كه بوده مردم هم تو اونجا ها بهتون ميگن كه بوده . اگه بخواي ميتونيم دو نفري در اين مورد با هم صحبت كنيم و ...
اين ادبيات لمپنيسم ديگر منسوخ شده .اگر حمايت برخي نبود ايشان هنوز هم بايد در آرزوي فرمانداري ويا استانداري اردبيل
دعا ومناجات ميخواند.
بهتر است هر كسي قبل از هر انتقادي از ديگران اين سوالات را از خود بپرسد: به چه ميزان به قوانين پاي بند است؟در مسئوليتي كه دارد چقدر وجدان كاري را رعايت مي كند؟ آیاا دروغ مي گويد؟ چقدر به ديگران كمك ميكند؟چقدر به حقوق ديگران احترام ميگذارد مانند راهنمايي و رانندگي و ....
هوانطوريكه در جريان حسين موسويان مشخص شد شما هم با دشمنان هم كاسه هستيد. شما سوال مي كنيد و آنها تكرار مي كنند و از شما حمايت مي كنند. شما هم در داخل حرف آنها را مي زنيد. خوب دل به دل لوله كشيه ديگه.
مردم مي سوخت با اين همه فشاري كه به آنها وارد مي شود.
ولي تاگي به اين نتيجه رسيده ام كه لياقت مردم فهيم ما همين
قدر است و از ماست كه بر ماست.
از زمان خود آقاي هاشمي قرار بود كه پالايشگاهها تجهيز شوند براي توليد بنزين اوكتان 80 و 90 شانزده سال گذشته راستي چي شد؟ در اين شانزده سال حرفي از اين موضوع نبود!! راستي نكنه احمدي نژاد قانون سهميه بندي بنزين رو به مجلس داده بود. راستي جريان هدفمند كردن يارانه ها رو يادتون هست كه يه زماني از تخم مرغ برداشتن قرار بود مستقيم بدن به مردم چي شد؟؟؟ واي چه حرفايي من زدم از ادبيات لمپنيسم استفاده كردم!! شرمندم ببخشيد آقا من الآن دارم با يه مشت پروفسور حرف ميزنم كه همشون درس خوانده در لس انجلس هستند و به پشتشون ميگن دنبال ما نيا كه بو ميدي؟؟!!
راست راسي حيا خوب چيزيه
اينا يه مشت از همه رفتارهاي غلط گذشتگان مي باشد كه به ارث براي ما به ارمغان آمده است. امام راحل فرمودند كه حكومت پهلوي پنجاه سال اين مملكت را به عقب برگرداند معنا و مفهوم آن اين بود كه اگر ما پنجاه سال كار كنيم تازه به حد پنجاه سال قبل خواهيم رسيد در شانزده سال گذشته نيز ما به فقط جيبهاي دوستان و فاميل خود را پر كرده ايم نوبت جيب مردم نرسيده كه به آنها توجه كنيم در اين سه سال ديگر از جيب دولت به جيب دوستان كمتر درآمدي اضافه شد خوب صداي همه در خواهد آمد كه اي واي ديديد چي شده است اقتصاد نابود شد خصوصي سازي از بين رفت اصل 44 فراموش شد..
راست ميگويند اصل 44 به معناي آن است كه همه واگذاريها به آقازاده ها و خلاصه بنده زاده هاباشد ديگر مردم كه ولشان كنيد ديگر قابل اين حرفها نيستند كه بخوهيم بزنيم. اين مردم افسارشان در اختيار ماست. اين كلامي است كه از سوي آقاي هاشمي در نماز جمعه نسبت به مردم بيان شد و اين توهين آشكار هيچگاه از سوي مردم ديده نشد زيرا مردم ايران فهميده ترين ملت جهان هستند.
یک کارمند سابق ستاد فرماندهی کل قوای پدافند ایران!
و چرا حرفهايي كه خبرنگار بدون حضور آقاي احمدي شنيده را قبول ندارد؟
چون ميداند كه مردم در حضور < او > و محافظان و مراقبان و نيروهاي امنيتي و لباس شخصي حرف دلشان را نمي زنند.
به همين دليل آقاي احمدي نژاد با اظمينان از خبرنگار خواهش دارد تا با همراه شده و حرف مردم را از دريچه ي زهر چشم او بشنود . و البته از طريق آراي ساختگي .
اميد
آن هم جلوی هفتاد میلیون نفر !!!!!
وحتی جلوی جامعه جهانی !!!
کمی خجالت خوب چیزیه
ايران تا به امروز هيچ زمان از نظر اقتصادي اوضاع نا مناسب نداشته است. واينها همه از لطف آقاي احمدي نژاد است كه خود را درسايه رهبري و امام زمان پنهان كرده است
پول نفت ما در جيب - عراق - افغانستان و سوريه هست ما را چه به پول نفت عربها راحت باشند مثل اينكه ما راحتيم
الان رو نميدونم...
"اینها اقلیت محض هستند"
تو انتخابات نشونش مي ديم
اقلیت محض كيان!
من نمي دانم واقعياتي كه در جامعه است را باور كنم يا حرفهاي آقاي ريس...