کد خبر: ۸۱۰۰۰۲
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۴

طائب: جریان انقلاب نقد‌هایی به مسئولان دارد/ خودی‌ها می‌گویند هیچ محوری برای خاتمه "فتنه" وجود ندارد

مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اگر چه نظام برخورد با مفسدان را به خوبی آغاز کرده است، اما این نوع برخورد‌ها برای مردم باید محسوس باشد. در زمان مسئولیت در سازمان اطلاعات سپاه، با همکاری قوه قضاییه به پرونده‌های فساد فراوانی رسیدگی کردیم که بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان به بیت المال و دولت برگشت شد، اما به دلیل اینکه تصویر خوبی از برخورد قوه قضایی با اخلال گران اقتصادی در اختیار مردم قرار نگرفت مردم همان میزان تخلف را دیدند و شبهه هایشان باقی ماند. بعد از فتنه‌های ۹۶ و ۹۸ این پنجمین فتنه‌ای است که کشور درگیر آن شده است.این که برخی از خودی‌ها می‌گویند هیچ محوری در کشور برای خاتمه دادن به فتنه جدید وجود ندارد، حرف درستی نیست. اکنون شورای امنیت ملی با راهبری و محوریت مقابله با این جنگ ترکیبی وارد میدان شده و با تقسیم وظائف عملا به شکل مناسبی در حال مدیریت این جنگ است. البته نقد‌هایی هم جریان انقلاب از مسئولان دارد که چرا برخی افراد دارای مسئولیت در این کشور سکوت کرده و عملکرد مناسبی ندارند.
طائب: جریان انقلاب نقد‌هایی به مسئولان دارد/ خودی‌ها می‌گویند هیچ محوری برای خاتمه
آفتاب‌‌نیوز :

حجت الاسلام حسین طائب مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامگاه سه شنبه در نشست شورای اداری استان بوشهر اظهار داشت: با روند رو به رشد قدرت جمهوری اسلامی ایران در ورود به دهه پنجم انقلاب، شاهد موجی از فتنه‌های جدید غرب بر علیه کشورمان هستیم. قدرت یابی منطقه ای، تاثیرگذاری بین المللی و انسجام حاکمیتی از جمله مولفه‌های قدرت جمهوری اسلامی ایران هستند که غرب را وادار به تشدید مواضع خصمانه بر علیه کشورمان کرده است.

مشاور عالی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: اگر چه تمام برنامه ریزی‌های آن‌ها برای ایجاد اغتشاشات هم زمان با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها بوده، اما برخی اتفاقات سبب شد که زمان این اغتشاشات در شهریورماه انجام شود. در سال ۱۳۹۶ در یک توطئه‌ای توسط رژیم صهیونیستی، به یک فرد دو تابعیتی ماموریتی داده شد تا وارد کشور شود و دست به تحرکاتی بر علیه نظام بزند، اما قرار بود با ترور این فرد و انداختن آن به گردن جمهوری اسلامی، زمینه ایجاد یک اغتشاش در کشور را فراهم کنند که این فرد در داخل کشور و افراد مرتبط با آن شناسایی، دستگیر و این توطئه در نطفه خفه شد.  امسال نیز در حالی که نیروی انتظامی برای تامین امنیت پیاده روی اربعین و صدور گذرنامه برای زوار امام حسین (ع) تلاش می‌کرد، این توطئه با نگاه قومیتی و با مرگ یک دختر، توسط غربی‌ها شکل گرفت.

طائب با اشاره به اتفاقات دو ماه گذشته، عنوان کرد: در حوزه اقتصاد به شکل سلبی و ایجابی نیاز است که تغییرات گسترده‌ای در کشور اتفاق بیفتد.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اعلام این که مدتی است این تغییرات آغاز شده است، ادامه داد: این تغییرات باید توسط مردم در حوزه‌های اقتصادی حس شود.

وی گفت: ما در کشور با مشکلی به نام بزرگ نمایی مواجه هستیم به گونه‌ای که تصویری بزرگ از فساد در جامعه توسط مسئولان به مردم نشان داده می‌شود، اما برخورد با آن نوع فساد دارای تصویری به مراتب کوچکتر است. وقتی در محاکم قضایی برای رسیدگی به یک پرونده اختلال اقتصادی شاهد این هستیم که چندین هزار برگه از یک پرونده تخلف نشان داده می‌شود، مردم انتظار دارند که نوع برخورد نیز به همان اندازه بزرگ به آن‌ها گزارش شود.  در حالی که پس از چندین ماه معطلی که ناشی از رسیدگی قضایی است تصویری کوچک و در حد یک پاراگراف به آن‌ها داده می‌شود.  وقتی مردم یک مسئول خطاکار را در حال مجازات حبس ببینند برایشان باورپذیر است که با فساد و فاسدان برخورد شده است. در زمان تبلیغات انتخابات نیز مردم مشاهده می‌کنند که چگونه داوطلبان انتخابات، چهره‌ای بد و نازیبا از جمهوری اسلامی در حوزه‌های مختلف و به خصوص در زمینه اقتصادی نشان می‌دهند که بر اعتماد عمومی ضربه‌های شدیدی وارد می‌کند.

طائب ادامه داد: در زمان مسئولیت در سازمان اطلاعات سپاه، با همکاری قوه قضاییه به پرونده‌های فساد فراوانی رسیدگی کردیم که بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان به بیت المال و دولت برگشت شد، اما به دلیل اینکه تصویر خوبی از برخورد قوه قضایی با اخلال گران اقتصادی در اختیار مردم قرار نگرفت مردم همان میزان تخلف را دیدند و شبهه هایشان باقی ماند. بعد از فتنه‌های ۹۶ و ۹۸ این پنجمین فتنه‌ای است که کشور درگیر آن شده است. این که برخی از خودی‌ها می‌گویند هیچ محوری در کشور برای خاتمه دادن به فتنه جدید وجود ندارد، حرف درستی نیست. اکنون شورای امنیت ملی با راهبری و محوریت مقابله با این جنگ ترکیبی وارد میدان شده و با تقسیم وظائف عملا به شکل مناسبی در حال مدیریت این جنگ است.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه گفت: البته نقد‌هایی هم جریان انقلاب از مسئولان دارد که چرا برخی افراد دارای مسئولیت در این کشور سکوت کرده و عملکرد مناسبی ندارند.  به این افراد هم می‌گویم اکنون وقت جنگ است و در زمان جنگ، ریشه یابی این که کدام مسئولی به وظایف خود عمل نمی‌کند درست نیست.

طائب اضافه کرد: اجازه بدهید این جنگ ترکیبی به نفع نظام تمام شود پس از آن می‌توان با یک تجزیه و تحلیل مناسب، وضعیت افراد و ارگان‌ها را در این جنگ ترکیبی همراه با میزان کم کاری آن‌ها بررسی کرد.

وی با اعلام این که نیاز است که از پلتفرم‌های داخلی حمایت جدی به عمل آید، گفت: اکنون با بخشی از این حمایت ها، شاهدیم که پلت فرمی مانند روبیکا، ۱۷ میلیون مخاطب ایرانی را جذب کرده که بخشی از کسب و کار‌ها به آن منتقل شده است.

مشاور ارشد فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: موافق اینترنت و فعالیت شبکه‌های پیام رسان خارجی در کشورمان هستم به شرطی که با مدیران آن‌ها صحبت شود و آن‌ها را متقاعد کرد مطابق با قوانین جمهوری اسلامی و با گذاشتن دفاتری در کشور، فعالیت کنند.

وی در بخش دیگری با ارزیابی و مقایسه سند امنیت دولت بایدن در دو سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ گفت: ظهور دولت‌های تجدیدنظر طلب در نظم جهانی (روسیه و چین)، ظهور گروه‌های تروریستی و فعالیت دولت‌های ایران و کره شمالی به عنوان سند امنیت ملی آمریکا در سال ۲۰۲۱ و افزایش قدرت نظامی و اقتصادی چین، تهدید صلح در اروپا از جانب روسیه و انتقال بی ثباتی به سایر مناطق دنیا و تضعیف شدن دمکراسی آمریکایی و صدور مدلی جدید از حکمرانی توسط کشوری مانند ایران با پایه ایدئولوژی، جزیی از سند امنیت ملی امریکا در سال ۲۰۲۲ است.

طائب گفت: نزدیک به سه دهه گذشته استراتژیست‌های آمریکایی، سال ۲۰۲۵ را به عنوان سال هژمونی و برتری کامل امریکا در جهان و به عنوان تک ابرقدرت نام گذاشته بودند در حالی که دولت بایدن با ضعف‌های مفرطی که دارد این سال را به ۲۰۳۰ به تعویق انداخته و از آن به عنوان آخرین فرصت برای هژمونی آمریکا بر جهان یاد کرده است. آن‌ها معتقدند که برای رسیدن آمریکا به این جایگاه در سال ۲۰۳۰، با چالش‌هایی هم، چون تروریسم، مشکلات آب و هوایی، ناامنی جهانی و ایران مواجه هستند. سیاست دمکرات‌ها برای مهار قدرت ایران بر تقویت چماق از طریق تشدید بی ثباتی در منطقه مقاومت و داخل ایران و تقویت عسل با دادن برخی امتیازات به ایران در مذاکرات و بازگشت امریکا به برجام استوار بوده است.

وی افزود: سقوط زودهنگام دولت بنت در رژیم صهیونیستی باعث شد تا دولت بایدن سیاست حذف عسل در تعامل با ایران را از طریق عدول از برجام در این مقطع و تقویت چماق از طریق دامن زدن به ناآرامی‌ها در منطقه مقاومت و تسریع در اغتشاشات داخلی کشورمان دنبال کند. آمریکایی‌ها بی ثباتی سازی کشور‌های منطقه مقاومت، اغتشاش در داخل ایران، ایجاد اجماع بین المللی علیه ایران، طرح مسائل حقوق بشری و معتبرسازی تهدید نظامی بر علیه کشورمان را با هدف مهار قدرت جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک استراتژی در شرایط کنونی برنامه ریزی کرده اند.  تحقق این فرایند در قالب مهار جمهوری اسلامی ایران، به شکل جنگ ترکیبی است که شامل جنگ سیاسی، کلاسیک، نامنظم، مجازی، خبررسانی جعلی، دیپلماسی، مداخله در انتخابات کشور، برهم زدن بافت جمعیتی، مهاجرپذیری، یورش فرهنگی و ایجاد تضاد دینی خود را نشان می‌دهد.

طائب با اشاره به گام‌های هویت زدایی در این جنگ ترکیبی، اظهار داشت: شبه افکنی از طریق سوالات راهبردی، عملیات روانی، تردید در صداقت و اعتماد و امید مردم، ایجاد گسست اجتماعی، تشدید نفرت در بین اقوام، نافرمانی در همه سطوح جامعه، تقابل امنیتی و تبدیل نافرمانی مدنی به اجتماعی، شکست اقتدار سیاسی و امنیتی و شکل گیری هرج و مرج اجتماعی از جمله گام‌های هویت زدایی در این جنگ ترکیبی است.

وی روی دیگر جنگ ترکیبی را گام‌های هویت زایی بیان کرد و گفت: ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی به منظور تعامل با آحاد جامعه در قالب توسعه اینترنت، شبکه‌های اجتماعی، تلویزیونی و ماهواره ای، تبلیغ لذت گرایی و سبک زندگی غربی، شبکه سازی در مدارس برخط، مهدکودک ها، هنرمندان و خبرنگاران، نیرو‌های واگرای امنیتی و شبکه‌های اخلال اقتصادی بخشی از این گام‌های هویت زایی است.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه ادامه داد: تولید هیجان از طریق روش‌های مختلف از جمله ترویج بازی‌های رایانه ای، تبدیل هیجانات روانی به اعمال خشونت آمیز، تخلیه هیجانات و خشونت علیه حاکمیت و طرفداران نظام و معرفی لیدر داخلی با تابلویی جدید از دیگر گام‌های هویت زایی در جنگ ترکیبی آمریکا و غرب بر علیه ایران به شمار می‌رود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین