آفتابنیوز : آفتاب: نماینده تهران در مجلس در تبیین یکی از ویژگیهای اصولگرایی اظهار داشت: «حامیان این تفکر در هر انتخابات به ویژه انتخابات ریاست جمهوری اگر احساس خطر کنند که رقیب آنها ممکن است پیروز انتخابات شود بر سر یک فرد حتماً اجماع کرده و عدهای به نفع یک نفر از صحنه کنار میکشند».
حسین نجابت در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی آفتاب بر پیش رو بودن دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و با تاکید بر رفتارهای شفاف و بیپرده در این عرصه افزود: «باید حدود 100 روز مانده تا انتخابات فعالیتهای انتخاباتی آغاز شود و مردم از همان زمان به شکل شفاف در جریان همه امور قرار گیرند».
وی با تاکید بر عملکرد طبق ضوابط قانون همه دستاندرکاران امر انتخابات اظهار داشت: «این مساله قطعا اطمینان مردم را به سلامت انتخابات افزایش میدهد».
نجابت سخن گفتن درباره مصادیق انتخابات پیش رو را از هم اکنون زود دانست و عنوان کرد: «باید از اواخر پاییز که شرایط فعالیتهای انتخاباتی مهیاتر است گروههای متعدد موجود در طیف اصولگرایی به ارزیابی شرایط و وضعیت کاندیداها بپردازند».
این عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره وضعیت فعلی اصولگرایان برای انتخابات ریاست جمهوری دهم گفت: «اصولگرایان هم اکنون بدنبال ایجاد یک ساز و کار و ساختار مناسبی هستند که آن ساختار بتواند تصمیمگیر باشد و راهکارهای مثبت و عملی را ارائه دهد چیزی شبیه شورای هماهنگی در مجلس هفتم یا گروه 6+5 در مجلس هشتم».
این نماینده مجلس با اشاره به یکی از اصول مدنظر اصولگرایان عنوان کرد: «اصولگرایان قطعا اگر رقابتشان با اصلاحطلبان جدی شود به اجماع رسیده و از یک داوطلب واحد تبعیت میکنند اما اگر فضا بازتر باشد عده بیشتری از رقابت در انتخابات استقبال میکنند لذا تعدد کاندیداهای اصولگرایان تابع شرایط زمانی و مکانی است».
نجابت با اشاره به طرح حضور احتمالی اشخاصی همچون قالیباف، روحانی، رضایی و ولایتی به عنوان کاندیداهای جریان اصولگرا ادامه داد: «ویژگی اصولگرایی این است که حامیان این تفکر اگر احساس خطر کنند که رقیب پیروز انتخابات خواهد شد عدهای به نفع یک نفر کنار میروند اما این تابع شرایط زمان است که آن احساس خطر پیش آید و اصولگرایان رقابت را در بین خودشان غیرسازنده بدانند که البته هنوز نمیشود در این باره اظهارنظر کرد».
نجابت زمان را یکی از مهمترین پارامترهای امور سیاسی دانست و گفت: «بر این اساس اظهارنظر کردن از هم اکنون بروی مصادیق بیشتر جنبه روانی و تبلیغی دارد که ما هم نمیخواهیم وارد این فضا شویم».