سرهنگ داوود معظمی گودرزی درباره جزئیات این خبر گفت: به دنبال طرح شکایاتی به پلیس فتا و اعلام برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنان رسیدگی به موضوع در دستورکار ماموران پلیس فتای تهران بزرگ قرار گرفته و تحقیقات در این زمینه آغاز شد.
وی با بیان اینکه در جریان تجقیقات انجام شده مشخص شد که تمامی این افراد پیش از خالی شدن حسابشان اقدام به سوختگیری از یک جایگاه سوخت کرده بودند، گفت: همین موضوع شک ماموران را به کلاهبرداری به شیوه اسکیمر معطوف کرد و آنان تحقیقات خود در این زمینه را ادامه دادند.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: سرانجام با انجام تحقیقات ماموران و استفاده از روشهای علمی و فنی کشف جرم مشخص شد که مسئول یکی از جایگاههای سوخت با روش اسکیمر اقدام به کپی کارت بانکی خریداران سوخت در پمپهای بنزین کرده و در فرصتی مناسب با اطلاع از رمز بانکی آنان اقدام به خالی کردن حسابشان کرده است.
معظمی گودرزی با بیان اینکه این فرد پس از اخذ مجوز از مقام قضایی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد، گفت: در جریان تحقیقات و بازجوییهای انجام شده مشخص شد که متهم حدود سه میلیارد تومان از حساب حدود ۱۵۰ نفر برداشت کرده است. این فرد در واقع از پیاده نشدن افراد برای سوختگیری سوءاستفاده کرده و با روش اسکیمر اقدام به کپی کارت بانکی این افراد کرده است. در ادامه نیز رمز بانکی را از آنان پرسیده و در فرصتی مناسب حساب آنان را خالی کرده است.
وی با بیان اینکه برای این فرد پروندهای تشکیل شد، گفت:تحقیقات برای کشف دیگر جرائم و مالباختگان احتمالی این فرد در حال انجام است. متهم نیز به همراه پرونده متشکله روانه دادسرا شده است.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به این روش کلاهبرداری به شهروندان هشدار داد که حتما هنگام استفاده از دستگاه کارتخوان رمز را شخصا خودشان وارد کنند، چرا که سودجویان حتی اگر موفق به کپی کارت بانکی شوند، تا زمانی که از رمز اطلاع نداشته باشند، نمیتوانند نسبت به برداشت اقدام کنند.
معظمی گودرزی همچنین گفت: توصیه دیگر پلیس این است که شهروندان کارتهای بانکی که از آن برای خریدهای روزانه و خرد استفاده میکنند را جدا کرده و از نگهداری مبالغ بالا در آن خودداری کنند.