کد خبر: ۸۲۵۵۸
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۸۷ - ۰۹:۳۴

نمایشگاه آثار هنری دانشجویان طراحی پارچه و لباس

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: نمایشگاه تخصصی آثار هنری دانشجویان طراحی پارچه و لباس دانشکده فنی دختران شریعتی در تاریخ 30/9/87 توسط دکتر الهیان (نماینده مجلس شورای اسلامی) و با حضور مسئولین دانشکده و جمع پرشوری از استادان و دانشجویان افتتاح گردید.

در این نمایشگاه 200 دست لباس از 12 استان کشور در مدل‌ها،‌طرح‌ها و رنگ‌های مختلف در قالب مانتو- شلوار- لباس شب، شال، روسری و چادر، روتختی،‌رومیزی و ... به نمایش گذاشته شده است.

لازم به ذکر است در راستای آثار ارائه گردیده در نمایشگاه و نگارخانه، غرفه‌ای از کارهای مختلفی چون روتختی، کوسن،‌ دستمال،‌شال، سرویس آشپزخانه،‌ تابلوهای تزئینی، ساک دستی و رومیزی جهت فروش در معرض دید بازدیدکنندگان، قرار گرفته است.

علاقمندان می‌توانند از تاریخ 30 آذر الی 7 دیماه از نمایشگاه بازدید نمایند.

در سومین روز از جشنواره آفرین (آماتیس3) که به مناسبت هفته پژوهش و از سوی انستیتو طراحی پارچه و لباس دانشکده فنی شریعتی در حال برگزاری است. برنامه «نمایش لباس» (در دو نوبت صبح و بعدازظهر) با حضور مهندس مرضیه گرد(رئیس دانشکده)، چند تن از معاونین، اساتید، دانشجویان و سایر حضار در سالن اجتماعات فاز 3 برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم مهندس گرد، پس از تقدیر از برگزارکنندگان این جشنواره گفت:‌«در جامعه کنونی، نگاه به مد، لباس و پوشش به شکلی علمی دنبال می‌شود و انستیتو طراحی لباس این دانشکده در این مورد نقشی تاثیرگذار می‌تواند داشته باشد. این نگاه نباید به عنوان یک شغل یا حرفه دنبال شود و اگر قرار است لباس و پوشش مناسب ایرانی اسلامی به جامعه، مخصوصا قشر جوان ما معرفی و ارائه شود، می‌توان با برگزاری همایشهایی از این دست به هدف غایی نزدیکتر شویم».

مهندس گرد در پایان سخنان خود، برگزاری این جشنواره را که با تلاشهای شبانه‌روزی عوامل آن همراه بوده را موفقیت‌آمیز ارزیابی کرد و خاطرنشان کرد: «امیدواریم فعالیتهای پژوهشی در زمنیه پوشاک اسلامی، ایرانی با برگیری و الهام از الگوهای مذهبی تداوم یابد و این تکاپوهای علمی- پژوهشی از سطحی بودن بیرون آمده و به سوی فنی، علمی و کاربردی شدن پیش برود».

در بخش بعدی برنامه، پس از پخش کلیپی از فعالیتهای پشت صحنه جشنواره آفرین «دکتر هما کیانجاه» (رئیس انستیتو طراحی لباس دانشکده) ضمن ایراد بیاناتی یکی از دلایل برگزاری این جشنواره را آشنایی معرفی لباس زن اصیل و با فرهنگ ایرانی معرفی نمود و افزود: «با توجه به این که هفته پژوهش امسال با سال نوآوری و شکوفایی عجین شده بود بر آن شدیم که به مسئله مد و پوشاک بانوان، با نگاهی نو و علمی‌تر بپردازیم و از این روی پس از برگزاری آماتیس 1 در سال گذشته، فعالیتهای امسال را از تابستان شروع کردیم و توانستیم با تلاش دست‌اندرکاران گوشه‌ای از تمدن و فرهنگ غنی کشور اسلامیان را در قالب 200 نوع پوشاک از دانشکده و سایر مراکز کشور در دو قالب عملی (دوخت و ارائه لباس) و تئوری (پایان‌نامه، لوح‌های فشرده آموزشی و ...) به منصه ظهور برسانیم».

وی در پایان تصریح کرد: «رشته طراحی لباس تا چند سال پیش رشته‌ای کاملا ناشناخته بود، امیدواریم با برگزاری این همایش بخشی از این کار عظیم فرهنگی را که همان «معرفی لباس برتر اسلامی- ایرانی» است تحقق بخشیم و بسیار علاقمندیم که در این راه از راهکارهای تازه جوانان و فعالان این عرصه بهره‌مند شویم».

گفتنی است در این برنامه، لباس‌های ارائه شده در 5 دسته لباس‌های عروس، نامزدی، شب،‌مانتوهای مجلسی و روز که حاصل تلاش یک سال و نیم دانشجویان این رشته بود، به نمایش درآمد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین