سایت همشهریآنلاین، وابسته به شهرداری تهران نوشته است: در این تجمع خود جوش که تعداد حاضران به هزار نفر میرسید، شرکت کنندهها خواستار ساماندهی وضعیت بی حجابیهای اخیر در جامعه شدند و مطالبات خود را خطاب به نمایندگان مجلس بیان کردند. تجمع کنندگان در محکومیت اقدامات هنجارشکنانه کشف حجاب خواستار گرفتن تصمیماتی برای رعایت شئونات اسلامی و استحکام خانوادهها شدند. شرکت کنندگان در تجمع از مسئولان بالا بردن امنیت اخلاقی شهر، اجرای کامل قوانین عفاف و حجاب و بهبود وضعیت عفاف و حجاب را مطالبه کردند. خانوادههای شهدا نیز با اشاره به ضرورت پاسداشت خون شهدا، وضعیت بی حجابیهای اخیر را غیر قابل قبول عنوان کردند.
زهرا حسنپور از تشکل شهید خلیلی یکی از بانوانی که در ابن تجمع شرکت کرده است، گفت: خواهران مطالبهگر، بانوان عفیفه و محجبه مقابل مجلس شورای اسلامی جمع شدهاند تا مطالبات خود را از مجلس و مسئولان انقلابی داشته باشند. مطالبات خواهران عفیف درباره حجاب و عفاف است. با توجه به اینکه حجاب از دستاوردهای انقلاب اسلامی است و امامین انقلاب به این مورد اشاره داشتهاند و رهبر عزیز ما بسیار قاطعانه از این بحث حمایت کردهاند. خواسته ما هم این است. بحث طرح جامع عفاف و حجاب در دستگاههای دولتی در جامعه اجرا شود و مجلس به عنوان ناظر بر اجرا، مسئولیت نظارتی خود را انجام دهد. ما فکر نمیکردیمای تعداد باشند، در ابتدا برای تجمع کمتری برنامهریزی کرده بودیم، اما اکنون تعداد بیش از آن آماری که در نظر داشتهایم، شده است و استقبال خیلی خوبی از این اقدام و تجمع اعتراضی شده است. فراخوان عمومی نشده بود، تعداد خاصی در قالب تشکلهای خواهران محجبه چنین تصمیمی گرفتیم و با هم هماهنگ شدیم. اما خوشبختانه بانوان مومنه زیادی امروز در این تجمع شرکت کردهاند و آن طور که به نظر میرسد، بیش از هزار نفر در این تجمع شرکت کردند.
منیژه فضلی پور از تشکل شهید نجابت با اشاره به گستره این تجمع گفت: از همه شهرهای ایران مانند بندرعباس، قزوین و اصفهان کاروانهایی به تهران آمدهاند تا صدای خود را به گوش مجلس و مسدولان برسانند. این بانوان اعضای تشکلها دغدغهمندی هستند که در سطح کشور خیلی شرایط بدی را میبینند.
فضلی پور ادامه داد: هر کسی هر نظریه که دارد برای خود محترم است، اما اینجا ایران اسلامی است و قانون باید اجرا شود. از این مورد بایدحفاظت شود. خانوادهها امنیت روانی ندارند. فرزندان و همسرانشان تحت تاثیر این شرایط هستند. یک مادر، همسرو خواهر دغدغهمند اینجا به صورت زنجیره ایستادهاند و مطالبهگری را دارند.
حسین جلالی نماینده مجلس و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در باره مطالبات تجمع کنندگان امروز مقابل مجلس شورای اسلامی گفت: کلیت خواسته بانوان محجبه منطقی است. پیامبر اکرم (ص) میفرماید که الحیا الراس الدین، حیا سر دین است. جامعهای که حیا ندارد سر ندارد. ما جامعه بی سر را میخواهیم چه کنیم. این بانوان احساس خطر کردهاند. برخی مسئولان چنین دغدغه، احساس و انگیزهای ندارند. این بانوان خواهان دیدار با رئیس مجلس بودند که امکان پذیر نشد، اما تعدادی از نمایندگان در میان معترضان حاضر شدند و سخنان آنها را شنیدند. مجلس نباید از این مساله فرار کند. روزی صدها پیام برای برخی نمایندگان میرسد که اقدامی انجام دهید چرا که جامعه به سوی ولنگاری پیش رفته است. اغلب نگران فرزندان و خانواده خود هستند.جامعهای که در آن ارزشهای دینی رعایت نشود، نگران کننده و خطرناک است.
این عضو کمیسیون فرهنگی ضمن انتقاد از برخی نمایندگان ادامه داد: متاسفانه برخی نمایندگان در مجلس معتقدند سبد رای ما مهمتر از سبد رای نظام است؛ بنابراین در تلاشند جایگاه خود را حفظ کنند و وارد بحث پوشش و حجاب نمیشوند. امیدوارم مسئولان طرح درستی داشته باشند و پیش روند چراکه بعید میدانم مسئولان ما نسبت به ارزشها و دین مبین اسلام بی تفاوت باشند. اکنون دشمن بعد از شکست در اغتشاشات تمام توانش را گذاشته برای اینکه این خاکریز فرو بریزد و سقوط کند. اکنون دشمن اقتصاد و فرهنگ را هدف گرفته است و باید مجلس پیگیر این ماجرا باشد.
در این تجمع، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله مرتضی آقاتهرانی (نماینده مجلس شورای اسلامی)، زهره سادات لاجوردی (نماینده تهران)، سید محمدرضا میرتاج الدینی (نماینده تبریز و آذر شهر) و محمد تقی نقد علی (نماینده خمینی شهر) و عفت شریعتی (نماینده زرند و کوهبنان) در بین تجمع کنندگان حضور یافتند.
مرتضی آقا تهرانی ضمن حضور در جمع معترضان، اعلام کرد: مجلس پیگیر این موضوع است و این مسائل جزو دغدغههای ما بوده و در حال چیدن برنامههایی در این رابطه هستیم.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید به اینکه راهکارهایی در این زمینه باید عملیاتی شود، گفت: یکی از این راهکارها این است که باید گزارشی از وضعیت عفاف و حجاب به ریاست مجلس ارائه بدهیم و برای ارائه این گزارش باید به سراغ دستگاهها و نهادها برویم.
وی با بیان اینکه۳۲ دستگاه و نهاد دولتی در رابطه با حجاب باید ورود کنند، گفت: علاوه بر ورود به این مسئله باید برخورد قانونی انجام بدهند.
آقا تهرانی از بررسی عملکرد دستگاهها در حیطه عفاف و حجاب خبر داد و گفت: این مسئله را بررسی کردیم و در نهایت پس از ارائه گزارش به مجلس شورای اسلامی و قرائت آن، باید پیشنهاداتی را بدهیم که ممکن است این پیشنهادات در قالب ماده قانونی باشد. یک عده از بانوان مطالبه گر هم بعد از ظهر امروز در مجلس برای پیگیری این مسائل حضور مییابند. ما به دنبال این هستیم که بحث بی حجابی و کشف حجاب مدیریت شود و برای این برنامه داریم و انشاءالله در صحن علنی بررسی میشود.