آفتابنیوز : آفتاب: نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی، در حرم مطهر امام (ره) با اشاره به حوادث غزه گفت: «با اطمینان میگویم که غزه پیروز است و اسراییل از هم اکنون شکست خورده است».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی، در سخنان چهارشنبه شب خود در حرم مطهر امام با اشاره به فجایع رژیم صهیونیستی در غزه گفت: «آنچه در غزه در حال اتفاق افتادن است به ضرر اسراییل تمام خواهد شد؛ چرا که این مساله را بیشتر از همیشه اثبات میکند که اسراییل یک غده سرطانی در منطقه است. کشتن زنان و کودکان در غزه و محاصره آنجا و این که اجازه نمیدهد آب و غذا و دارو به غزه ارسال شود، حماقت اسراییل را میرساند و موجب شکست این رژیم نامشروع در افکار عمومی خواهد شد».
وی افزود: «حمله به مدرسه سازمان ملل در فلسطین جنایتی بود که صدای سازمان ملل و بانکی مون را هم در آورد. اطمینان دارم که نتیجه این جنگ پیروزی غزه است حتی غزه امروز هم پیروز است».
روحانی گفت: «زمانی اسراییل چند کشور عربی را در عرض شش روز شکست داده بود، اما امروز دوازده روز است که به غزه حمله میکند و هنوز پیروزی نصیبش نشده است. امروز قلوب ملتهای منطقه پر از کینه و نفرت علیه اسراییل است و این رژیم با این همه کینههای ملتهای منطقه نمیتواند امنیت خود را در منطقه حفظ کند. این رژیم راهی را انتخاب کرده است که محکوم به شکست است چنانچه امام راحلمان(ره) میگفت خون بر شمشیر پیروز است».
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با بیان این که گاهی مظلومیت برندهترین تیغ علیه ظالمان میشود با اشاره به شهادت حاج آقا مصطفی در سال 56 گفت: «در سال 56 که اوج خفقان بود مرگ مشکوک یا شهادت حاج آقا مصطفی جامعه را به واکنش کشاند. مردم دیدند که یک مرجع تقلید چندین سال است که دور از خانه و کاشانه در غربت مانده است و حالا نزدیکانش را به قتل میرسانند و بدین ترتیب قیامها آغاز شد و سرانجام به پیروزی رسید».
روحانی ادامه داد: «گاهی خون، کارایی لازم را برای قیام دارد. بزرگترها به یاد دارند که چه تهمتهایی علیه شهید بهشتی وارد میکردند، اما تنها شهادت ایشان بود که توانست مظلومیت و عظمت آن شهید را نشان دهد».
عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری درباره واقعه عاشورا گفت: «واقعه عاشورا در مدت زمان کمی اتفاق افتاد و ده الی یازده ساعت بیشتر طول نکشید اما این حادثه کوتاه مدت بسیار عمیق بود و بدون تردید یک واقعه استثنایی در تاریخ است».
وی با بیان این که «هر حادثهای در تاریخ یک پیام و یک ابلاغ پیام دارد» گفت: «هر چه پیام یک واقعه تاریخی عمیقتر باشد اهمیت بیشتری در تاریخ مییابد. باید دید که پیام حادثه عاشورا چه بود؟ و امام حسین به دنبال انجام چه رسالتی بود»؟
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تهران افزود: «در ابتدا باید بدانیم که حادثه عاشورا دارای پیامی مهم بوده است و الا دلیلی نداشت که در روایات امامان شیعه اینقدر بر اهمیت زیارت و ذکر مصائب آن حضرت تاکید شده باشد».
روحانی با بیان اینکه شعاع پیام امام حسین در عاشورا بسیار وسیع بود، یکی از اهدافی که امام در قیام خود به دنبال آن بود، را جلوگیری از انحرافی دانست که در حکومت ایجاد شده بود و افزود: «در آن زمان، شیوه خلافت در حال مبدل شدن به شیوه سلطنت بود و معاویه با گذاشتن یزید به جای خود میخواست خلافت را به سلطنت تبدیل کند و یزید نیز در ابتدا میخواست با بیعت گرفتن از امام حسین(ع)، مهر امضای سید جوانان بهشت و فرزند رسول خدا را برای این تغییر و حکومت خود بگیرد».
رییس کمیسیون سیاسی-دفاعی و امنیتی مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه افزود: «علت خروج امام حسین علیه حکومت، مشروعیت زدایی از حکومت بنی امیه و یزید بود و امام حتی قبل از خروج از مکه به این هدف خود رسید و با آغاز قیام خود مشخص کرد که این حکومت مشروعیت ندارد».
به گفته روحانی هدف دوم امام، پاشیدن بذر حکومت و انقلاب در جامعه آن زمان و به لرزه افکندن حکومت اموی بود. این هدف امام در مقابل تلاش یزید برای استحکام حکومتش بود که میخواست بعد از استحکام حکومت خود ارزشهای عصر جاهلی که آبا واجدادش، سردمدار آن بودند را به جای ارزشهای اسلام بنشاند، که نهتنها یزید به اهداف قبل نرسید بلکه این هدفش نیز در حادثه کربلا به نتیجه نرسید و امام حسین به تمام اهدافش رسید.
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: «بعد از شهادت امام حسین، قیامهای مردم علیه یزید آغاز شد و او سه سال بیشتر نتوانست حکومت کند. یزید در تمام دوران حکومت خود نیز دائم در حال سرکوب قیامها بود. اولین قیام بعد از افشاگریهای حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) و سایر اهل بیت امام حسین(ع) در کوفه اتفاق افتاد».
روحانی تصریح کرد: «حضرت زینب بخش دوم واقعه عاشورا یعنی ابلاغ پیام را انجام داد و توانست به خوبی این پیام را به جامعه و قلبهای امت اسلامی انتقال دهد».
دبیر اسبق شورایعالی امنیت ملی در ادامه با اشاره به فجایعی که در عاشورا اتفاق افتاد گفت: «امام میخواست بگوید که اگر جامعهای با تن دادن به یک حکومت ظالم از ارزشهای اسلامی فاصله بگیرد، انسانیت را هم کنار خواهد گذاشت و جنایتهای سپاه یزید در روز عاشورا این مساله را اثبات کرد. به همین دلیل تمام آن جنایتها به نفع امام و به ضرر یزید تمام شد».
وی همچنین گفت: «عاشورا نه در میان مسلمانان بلکه به جهانیان پیام خود را رساند. مگر گاندی نبود که اعلام کرد بر اساس الگوی امام حسین در هند، قیام کرده است؟ به همین دلیل است که روز عاشورا در هند تعطیل رسمی است».
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: «مگر انقلاب ما با الهام از عاشورا نبود. مگر مقاومت حزبالله در جنگ 33 روزه و جنگ امروز غزه متاثر از قیام عاشورا نیست؟ این نشان میدهد که پیام عاشورا به خوبی به جهانیان ابلاغ شده است و اثرگذاری لازم را داشته و به اعماق جان مردم دنیا نفوذ کرده است».
وی در پایان با اشاره به پیام انقلاب اسلامی گفت: «انقلاب ما هم دارای پیام بود به همین دلیل بود که دشمن در ابتدا نمیخواست انقلاب پیروز شود اما بعدها که انقلاب پیروز شد، تلاش کرد پیام انقلاب از مرزهای ایران خارج نشود به همین دلیل میگفت که انقلاب ما شیعی و یا ایرانی است».
روحانی در پایان به ذکر مصائب اهل بیت پرداخت.
در این مراسم جمعی از چهرههای سیاسی همچون حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی، آیت الله موسوی بجنوردی، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود دعایی و جمعی دیگر از شخصیتها حضور داشتند.