کد خبر: ۸۳۲۸۱۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷
بررسی علل تاخیر در پرداخت حقوق فرهنگیان

میرکاظمی هم برکنار شد؟

یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: شنیده شده آقای میرکاظمی استعفا داده اند؛ این حرکت خوبی در حکمرانی است که افرادی که عملکردشان زیر سوال است خودشان می‌پذیرند و استعفا می‌دهند.
میرکاظمی هم برکنار شد؟
آفتاب‌‌نیوز :

محمد وحیدی در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس و در جریان بررسی گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در خصوص علل و عوامل تأخیر در پرداخت حقوق اسفندماه ۱۴۰۱ فرهنگیان گفت: در آغاز کار مجلس در سال جدید به جای پرداختن به امور مهم اقتصادی و فرهنگی، معیشتی و مهار تورم افسار گسیخته باید به علل عدم پرداخت حقوق معلمان بپردازیم.

وی ادامه داد: درست است که وزارت آموزش و پرورش وزیر ندارد، اما انتظار می‌رفت که سرپرست این وزارت خانه در مجلس حضور پیدا می‌کردند که ظاهرا به ایشان اجازه ندادند. آقای میرکاظمی رییس سازمان برنامه و بودجه هم در جلسه دیروز کمیسیون حاضر نشد و امروز هم به مجلس نیامد؛ البته شنیده شده ایشان استعفا داده‌اند. این حرکت خوبی در حکمرانی است که افرادی که عملکردشان زیر سوال است خودشان می‌پذیرند و استعفا می‌دهند.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس همچنین با اشاره به فرمایشات امام و مقام معظم رهبری درباره جایگاه معلمان گفت: امام خمینی (ره) فرمودند تمام سعادت‌ها از مدرسه و کلید آن در دست معلم است. رهبر معظم انقلاب نیز در سند ابلاغی بیان کردند که آموزش و پرورش، بزرگترین نهاد و مولد سرمایه اجتماعی است و هزینه کردن برای معلم و آموزش و پرورش سرمایه گذاری است.

وی ادامه داد: رهبری تاکید کردند مسئولان برای این موضوع هزینه کنند، اما تنگ نظری ۱۰ ساله وزارت آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باعث بروز برخی حوادث تلخ در سال ۱۴۰۱ و هزینه‌ای برای جنگ ترکیبی و بروز بی عفتی‌هایی شد که امروز شاهد آن هستیم و باید کار ایجابی و فرهنگی در مدارس انجام می‌گرفت.

وحیدی با تاکید بر اینکه باید قانون رتبه بندی مبتنی بر سند بنیادین اجرا می‌شد، افزود: رتبه بندی با نگاه تنگ نظرانه و خلاف نظر رئیس جمهور به کام معلمان تلخ شد و به سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی معلمان آسیب وارد کرد. این جریان عادی نیست؛ جریان سوءمدیریت‌هاست. علاوه بر این چرا زمان تدوین آیین نامه اجرای این قانون، نمایندگان ناظر مجلس دعوت نشدند که نتیجه آن تدوین آیین نامه‌ای مشکل دار شد و اجرای آن با مشکل بیشتر شد.

وی اضافه کرد: در جلسات تدوین آیین نامه رتبه بندی افرادی که در وزارت آموزش و پرورش و سازمان‌های برنامه و بودجه و امور اداری و استخدامی دل در گرو حمایت از سند ۲۰۳۰ دارند، حضور داشتند و نظرات غیرکارشناسی خود را در آیین نامه رتبه بندی نفوذ دادند؛ این افراد حتی سند تحول و گام دوم انقلاب را فراموش کرده و نظام شایسته امیدبخش را با پول و کسری اعتبار سنجیدند. قطعا مجلس در برابر این افراد سکوت نمی‌کند و پاسخ این افراد را می‌دهد.

ممبینی: استعفای «میرکاظمی» صحت ندارد

معاون سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد که اینکه گفته شد رئیس سازمان برنامه بودجه استعفا داده است صحت ندارد.

رحیم ممبینی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس و در جریان بررسی گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات در خصوص علل تاخیر در پرداخت حقوق اسفند ماه فرهنگیان، بیان کرد: بنده به عنوان فردی از جامعه تعجب می‌کنم که گفته می‌شود به معلمان بی توجهی می‌شود. این حرف‌ها دقیق نیست و شبهه ایجاد می‌کند. در هر خانواده ایرانی حداقل یک معلم وجود دارد. خانم بنده خودش معلم است. اینکه برخی دوستان نماینده در صحبت‌های خود اشاره کردند که آقای میرکاظمی استعفا داده است صحت ندارد. آقای رئیس جمهور گفتند که بنده در جلسات، در این خصوص شرکت کنم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۵
0
4
البته نماینده مجلس هم وقتی عملکرد خوبی ندارند باید استغا بدهند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۵
1
6
ضعیف ترین دولت پس از انقلاب.
بیسواد،ناکارآمد
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین